Mistrovstvi CR
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
« Re: to cmt
Magicu je vidět, že jsi odborník...
Zkus to někdy. Fakt mě zajímá co ti tvoje auto udělá. Pokud nemáš Š120, tak tě zadní kola nepředběhnou. Jenže druhá věc, je jet úplně rovně. Když pohneš volantem, tak je to samozřejmě jiná. Takže to neřeš a koukej dál na televizi. :o) -
Já nejsem chytrý za každou cenu, ale když si přečtu některé tvoje příspěvky, tak bych opravdu padnul! Ty tu mícháš páté přes deváté. Pokud jedeš přímou jízdou a zatáhneš ruční brzdu, tak prostě jen začneš zpomalovat. Není pravda, že tě začne předjíždět zadní náprava, pokud je smyk rychlejší. Náprava tě nemůže předjet, protože na auto nepůsobí žádné boční síly. Taky neříkám, že se dá všechno spočítat, naopak ten lidský faktor, který to rozpozná je nejdůležitější a proto se vždy provádí tolik testování. Prosímtě, až budeš zase něco chtít napsat, tak se pořádně zamysli - jestli teda máš čím?!?!?!? -
"-- skrytý --" 20.11.00 09:34
Moc se mi libi tvoje chytrost za kazdou cenu a pripominas mi tim moji tchyni. Tak predne: neslo opet vubec o to, jestli je predek rychlejsi nez zadek, ale o otazku, zda je jizda smykem rychlejsi nez koleje. Jednoduchy pokus s rucni brzdou ti bez jakychkoliv pseudovedeckych kydu o bocnim zrychleni, rozlozeni sil na napravach a pretacivosti ci nedotacivosti ukaze, co to auto ve skutecnosti udela. Dale: nedefinovali jsme pojmy smyk a koleje, takze kazdy si pod tim muze predstavovat neco jineho. Jak jsi zde mohl cist, nekdo vidi na Rally San Remo jizdu kolejema a druhy tamtez jizdu smykem. Za treti: tve poznatky z fyziky jsou jiste velmi excelentni, nijak se ale nevztahuji k tematu. Co nemas v * a v pazourech, to nevypocitas. Ani ty, ani nikdo jiny.... -
« Re: Magic 2. 11. 2000
Poslouchej Magicu, přečetl jsem si tvůj příspěvek č. 688 ze dne 2. 11. 2000 a chtěl jsem se tě zeptat: Co jsi měl na základce z Fyziky? Byl to boj, co? Tvůj důkaz o tom, co je rychlejší, jestli předek nebo zadek, to snad nemyslíš vážně!!! Říkají ti něco takové pojmy, jako: boční síly, rozložení sil v nápravách, přetáčivost a nedotáčivost????? Proboha už se zamysli, než zase napíšeš nějakou takovou kravinu!!!! -
« Re:
Eskort byl Trojana (Joka teamu. Reditel(majitel?) Joky- vyroba kosili v Klatovech je pan Vodicka otec Dana).Tojotu ma pro rok 2000 od JM pucenou s tim,ze v roce 2001 mu bude patrit. Tento rok ji skutecne dostaval jen na jednotlive soteze. JM ji pujcoval este snad do Polska. Mimochodem JM vlastni 3 Celiky a WRC Corollu. S tou startoval v Klatovech Dolak. Neumann se s ni prevratil na Rallysprintu a myslim ze s ni startoval Kuchar na Semperitu. JM ma moznost Trojanovou Celiku vyhodne prodat nekam ven. A Trojan pochopitelne silhna po Corolle WRC.Nechme se prekvapit.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!