Mistrovstvi CR
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
« Re: Peugeot 306 Maxi na naąich soutěľích !!!
v Liberci (16/17.4.) Paramo rally, je tam doma, treba mu to pujde o 306! (ne o 106, to je malo :o)). ps: jaky je prerod z okruhove 306 na rallyovou? myslite, ze se jedna o uplne jine auto, nebo lze prekopat jedno na druhe? nevite nekdo, jake ma Vojtech s rally zkusenosti? michal -
"-- skrytý --" 07.04.99 07:29
« Peugeot 306 Maxi na naąich soutěľích !!!
Včera jsem někde slyąel nebo četl (Svět motorů?) , ľe ©těpán Vojtěch by měl ject s Peugeotem 306 Maxi místo okruhů (zájem jeho sponzora pro nezájem diváků na okruzích) mistrovství republiky v rally. Na soutěľích je diváků mraky !!! (to je dobře). Nevíte někdo kde by se měl poprvé objevit -
« Re: To HOP a spol - kdo se bojí internetu?
Bohuzel, na ©umavě jsem nebyl, ale chtěl bych upozornit na (podle mého) největąího a nejlepąího českého rally jezdce. A tím je Roman Kresta. V dubnu mu bude 23 let a jezdí absolutně bezchybně a straąně rychle. Viz. výsledky na Raidu Zimowem nebo ze ©umavy, kde dostal od ątolfy jen 0,6 sekundy na kilometr, coľ lze přičíst rozdílu aut. Prostě talent s velkým "T"!!!!!!!! -
« Re: To HOP a spol - kdo se bojí internetu?
Fakt nevim. To by ses musel zeptat Johna a ten tu asi dlouho nebyl. Já sem s ním mluvil naposledy v Klatovech a o ničem takovém se nezmiňoval. Moľná to byl jen takový výkřik do tmy. Asi to byla reakce na větu z oficiální stránky rally ©umava. Tam vyzývají pt. návątěvníky aby si koupili papírový program soutěľe přestoľe mají mapy a časy RZ vytisknuté z internetu. Asi jako kdyby majitel lodní společnosti vyzýval turisty aby jezdili do ameriky lodí přestoľe mohou levněji a rychleji letět letadlem. -
"-- skrytý --" 18.03.99 07:59
« Re: to dalin - klatovy
To by jsi musel vymyslet nějakej orientační bod ( já ho nevymyslím, protoľe na okruhu jsem jeątě nebyl - vľdycky jsem byl jinde, větąinou na RZ č.2). Okolo 11.00 hodiny by jsme rádi vyjeli z ČK, zhruba 3 hodiny na cestu (velká rezerva), tzn. ve 14.00 hodin jsme v Klatovech, sehnat program, vyrazit na okruh ... Tam bude asi problém zaparkovat ne? Neparkuje se skoro aľ v Klatovech? -
« to dalin - klatovy
sejit se muzeme, staci udat cas a misto. pak pri trose stesti a trpelivosti se to muze podarit. letos asi budu jenom na cinove protoze navecer mam este neco v planu. ale bracha jezdi kazdej rok jako doprovod tak ti muze poradit kam to ma smysl a kam ne -
« to dalin and all rallyfans
ja prijedu z plzne ale fakt se muzeme sejit aspon pokecame. osobne si myslim ze souboj chovanec "wrc" proti dolak wrc vyhraje dolak ale je to jenom muj nazor. rallysport v posledni dobe aktualizuje ca o 1 den pozdeji nez autoklub a je to skoda. ale jinak jsem rad ze vubec funguje a doufam ze jeste dlouho bude. skoda ze neni stranka ktera by se venovala taky zavodum do vrchu. -
"-- skrytý --" 18.03.99 07:22
« Souboj WRCéček - Chovanec x Dolák
Jak si myslíte, ľe dopadne souboj Chovanec x Dolák. Osobně si myslím ľe ve prospěch Chovance (přál bych mu to). Druhá věc - jak dlouho vydrľí letos peníze HRS týmu na provoz Toyoty Corolly WRC, zase aľ do Krumlova a dost?