Mistrovstvi CR
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
« PEUGEOT 306 KITCAR -- VOJTECH (OVI) -- TOTAL SPORT
...tak nevite nekdo zakulisni informace o pusobeni vojtechu s 306kou? nejdriv se rikalo, ze pojede jen tomas, pak i druhy. v liberci 206 predjezdec (sorry, ale nic moc) a 306 (to bylo lepsi) prvni den. od te doby nikde nic. nikdo nic nevi. jak to je? pojedou dva? kdy? pojede jen jeden? kdy? nepojede nikdo? proc? vite-li neco, nenechavejte si to jen pro sebe... diky michal. -
« Soutez o ceny poradana ceskym rally teamem
Doufam, ze omluvite nevyzadanou reklamu. Pripravili jsme pro fanousky ceskych rally soutez o ceny. Ted pred Vyskovem ji rozjizdime a doufam, ze se zucastnite. Kdyz se to povede, budeme ji dale rozvijet.
www.rallysport.cz/tymy/apmotorsport/ -
« Re: obecne mcr
Prvni startovni cisla se v zasade rozdavaji podle priorit jezdcu. Tech existuje nekolik - nejdrive mezinarodni A, mezinarodni B, narodni a potom ostatni.
Podrobnejsi info najdes vcetne radu rally (tj. i zpusobu hodnoceni) na www.autoklub.cz. Mezinarodni jsem nehledal, ale zkus napr. www.fia.com nebo www.rallysport.com.
"-- skrytý --" 18.05.99 14:00
« Re: Fotky
Nebylo to tam ąpatný! S tím posypem - bylo ho tam hodně, ale mimo cestu. A na cestě buď uľ skoro ľádný nebo ho tam bylo trochu, dá se říct nikoho to neohrozilo. Alespoň teda v místě kde jsme byli mi (cca 1 km za Pohorskou) stáli. Ale kdyľ jsme to před startem s bratrem projíľděli, tak trochu veją, tam posyp byl, protoľe při projetí za námi nebylo vidět jak se práąilo. -
"-- skrytý --" 18.05.99 13:33
« Re: Fotky
Já si to myslel, ale zmátlo mě to, ľe při druhým průjezdu Malontskou RZ jsme byly v zatáčkách za Pohorskou Vsí a tam nás potkala prąka a kroupy, takľe pravej opak neľ na tvojí fotce. I tohle se můľe stát, obzvláą» na RZ, která měří přes 30 km. -
"-- skrytý --" 17.05.99 06:53
« Krumlov
Dopadlo to super, ąkoda Malont, kde Dolák najel na suchých pneu rozhodující náskok na Chovance. Tak jsem si přál, aby Chovanec vyhrál. Super jízda, super výsledek - Kresta/Tománek. Počasí taky jakątaką vyąlo, sice jsme zaľili horko, normal, zimu, prąku, přeháňky, vítr, kroupy (na Malontech při druhém průjezdu) a jeątě jsem koupil kamenem do hlavy, uľ si ale nepamatuju kdo ho na mě katapultoval. -
« Re: RALLY ÚSLAVA BLOVICE 1999
vyhrali protoze jeli spolecne s petakem bezkonkurencne nejlip. pech se zase ukazal, ze na rovinkach mu to jede ale ty zatacky...no treba se to jednou nauci. ted ale dokazuje ze dulezitejsi nez ridic je kvalitni auto. a to v anglii udelali, jestli se v tom thorn nebude moc hrabat, tak je asi kandidat na titul v N cislo 1.