Mistrovstvi CR

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally

• 00 Reagovat !

foto

11.06.99  08:02

« PEUGEOT 306 KITCAR -- VOJTECH (OVI) -- TOTAL SPORT

...tak nevite nekdo zakulisni informace o pusobeni vojtechu s 306kou? nejdriv se rikalo, ze pojede jen tomas, pak i druhy. v liberci 206 predjezdec (sorry, ale nic moc) a 306 (to bylo lepsi) prvni den. od te doby nikde nic. nikdo nic nevi. jak to je? pojedou dva? kdy? pojede jen jeden? kdy? nepojede nikdo? proc? vite-li neco, nenechavejte si to jen pro sebe... diky michal.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.99  08:42

« Soutez o ceny poradana ceskym rally teamem

Doufam, ze omluvite nevyzadanou reklamu. Pripravili jsme pro fanousky ceskych rally soutez o ceny. Ted pred Vyskovem ji rozjizdime a doufam, ze se zucastnite. Kdyz se to povede, budeme ji dale rozvijet.
    www.rallysport.cz/tymy/apmotorsport/
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.99  08:33

« Re: obecne mcr

Prvni startovni cisla se v zasade rozdavaji podle priorit jezdcu. Tech existuje nekolik - nejdrive mezinarodni A, mezinarodni B, narodni a potom ostatni.
    Podrobnejsi info najdes vcetne radu rally (tj. i zpusobu hodnoceni) na www.autoklub.cz. Mezinarodni jsem nehledal, ale zkus napr. www.fia.com nebo www.rallysport.com.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.99  08:26

« Re: Krumlov

Taky rikam - skoda Malont, i kdyz me zajima uplne jiny souboj, ktery tahle zkouska rozhodla (Gargulak - Arazim). Je zajimave, ze oba souboje rozhodla vlastne uplne stejna vec.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.99  08:24

« Re: Diskvalifikace na VW Rallye !!!

Pro nej to bude mooc zajimave, pokud to tak zustane. Nicmene definitivne to bude jeste nejaky cas trvat, protoze diskvalifikovanym se to zcela urcite, a pravdepodobne i opravnene, vubec nelibi.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.99  08:22

« Re: vysledky

Sorry, zatoulalo se mi pismenko: www.rallysport.cz/tymy/apmotorsport/
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.99  08:21

Oficialni vysledky najdes na www.autoklub.cz.
    Neoficialni (abs, N, N4) na www.rallysport.cz/tymy/apmotorsort/. Je to tam ale zapocitane bez naslednych diskvalifikaci a az do definitivniho vyreseni to tak necham.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.05.99  10:06

« Diskvalifikace na VW Rallye !!!

Pro nedovolený benzín byly dodatečně diskvalifikovány tyto posádky: Gargulák/Malčík, Arazim/Gál, Tošovský/Sláma !!! Zajímavá situace, hlavně pro mladého Pecha !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.05.99  14:00

« Re: Fotky

Nebylo to tam ąpatný! S tím posypem - bylo ho tam hodně, ale mimo cestu. A na cestě buď uľ skoro ľádný nebo ho tam bylo trochu, dá se říct nikoho to neohrozilo. Alespoň teda v místě kde jsme byli mi (cca 1 km za Pohorskou) stáli. Ale kdyľ jsme to před startem s bratrem projíľděli, tak trochu veją, tam posyp byl, protoľe při projetí za námi nebylo vidět jak se práąilo.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.99  13:52

Jaký to bylo za Pohorskou? Já tam chtěl jít, ale pak to ňák nevyąlo. Bylo letos hodně posypu?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.05.99  13:33

Já si to myslel, ale zmátlo mě to, ľe při druhým průjezdu Malontskou RZ jsme byly v zatáčkách za Pohorskou Vsí a tam nás potkala prąka a kroupy, takľe pravej opak neľ na tvojí fotce. I tohle se můľe stát, obzvláą» na RZ, která měří přes 30 km.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.99  13:29

Malonty, druhej průjezd, skok před obcí Svatý Kámen.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.05.99  13:00

Kde jsi to fotil Hope? Vzhledem k tomu, ľe svítí slunce (a to tak často nesvítilo), pátrám v paměti a slunce na nás svítilo na RZ Roľmitál na ©umavě - zátoň. Je to tak? Asi ne!
  • 00 Reagovat !

foto

18.05.99  00:00

« Fotky

Tak se mi po dlouhý době povedly (náhodou...) nějaký fotky. Třeba tenhle Trojan
    . Ale stálo to dost nervů, dopadali asi 20 cm vedle mě asi ve 140 km/h ... A ta sprąka ąutrů, co sem vľdycky koupil ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.99  06:53

« Krumlov

Dopadlo to super, ąkoda Malont, kde Dolák najel na suchých pneu rozhodující náskok na Chovance. Tak jsem si přál, aby Chovanec vyhrál. Super jízda, super výsledek - Kresta/Tománek. Počasí taky jakątaką vyąlo, sice jsme zaľili horko, normal, zimu, prąku, přeháňky, vítr, kroupy (na Malontech při druhém průjezdu) a jeątě jsem koupil kamenem do hlavy, uľ si ale nepamatuju kdo ho na mě katapultoval.
  • 00 Reagovat !

foto

16.05.99  14:07

« Škola Rally

Nevite, jestli je v CR nejaka zavodni skola rally, kde by mne naucili ridit a jezdit rally auto??
  • 00 Reagovat !

foto

14.05.99  17:50

« Krumlov

Už se jedéééé. Po 1.RZ vede Dolák. Äktuální výsledky na rallysportu.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.99  09:14

« Re: RALLY ÚSLAVA BLOVICE 1999

vyhrali protoze jeli spolecne s petakem bezkonkurencne nejlip. pech se zase ukazal, ze na rovinkach mu to jede ale ty zatacky...no treba se to jednou nauci. ted ale dokazuje ze dulezitejsi nez ridic je kvalitni auto. a to v anglii udelali, jestli se v tom thorn nebude moc hrabat, tak je asi kandidat na titul v N cislo 1.
  • 00 Reagovat !

foto

01.05.99  22:36

« RALLY ÚSLAVA BLOVICE 1999

... tak uz jsme doma a uz tahame fotky do pocitace. kdo vyhral? trojan a vodicka. hura
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.99  12:44

Máą samozřejmě pravdu, já si toho nevąim! Volal jsem Honzovi a on říká, ľe oficiálně to jeątě nikdo nespočítal a nevyhlásil. Takľe aľ se tak stane tak to tam bude. Prozatím je tam neoficiální pořadí prvních pěti.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…