Mistrovstvi CR
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
"-- skrytý --" 31.08.99 06:49
« Pačejov
Je po Pačejově a nikdo nic nenapsal? Jak se vám líbil. Mě na to, že to byla "dvojka", tak dost a hlavně se mi líbil Vojtěch, který se s tím autem konečně naučil jezdit a používat ruční brzdu. Tam kde jsme ho viděli, tak jel docela dobře. Kdo tam z vás ještě byl? -
« Re: protest - chvojkovi
Možná to není zrovna tento případ, ale i tak trochu smutná zpráva: Někteří techničtí komisaři nejsou kompetentní lidé. Někteří se ani neumějí orientovat v dokumentech, podle nichž mají vozy kontrolovat :-((( To co jsem právě napsal není vtip!!! Kdybych takovou práci odváděl já, tak budu v jednom kuse shánět nové místo. -
« Re: diskuzní fórum na RSCZ
Právě protože nemá každý čas a ani možnost surfovat po síti, zřídil jsem nedávno e-mailovou konferenci. Zatím je tam 8 členů, z nichž asi 4 něco napsali.
I pro mě je totiž mnohem lepší jet přes e-mail neš přes www: 1. ČAS, 2. PENÍZE. Jedu totiž většinou přes modem a při tom je e-mail (pokud tam někdo nepošle šílené přílohy) výhodnější. Navíc kdo chce, nemusí si nechat příspěvky přes mail posílat, může si je číst přes www a z mailu posílat své příspěvky (teda alespoň mě to tak fungovalo).
Pro zájemce najdete info o konferenci na:
[odkaz] -
Primlouvam se za konferenci. Casem bych se taky pripojil. Narozdil od vas asi vsech nedelam stranky, neznam zadny jezdce a kontakt na rally
mam jen pres Johnuv RallySport a ted taky
skrz 2 casopisy(RSM a RSM). Tady se objevuju jen jako ctenar, ale celkem casto.
Jezdim skoro na vsechny souteze a treba bych casem taky nejakej prispevek do konference vypotil.
(napr.na Barumce se snad 30 metru odemne kutalel Lank-byl dost rychlej a navic asi jak jel moc vnitrkem nadskocil a s prednima kolama ve vzduchu toho uz moc nezachranil, mam to cele na videu).
-
"-- skrytý --" 12.08.99 22:49
Tam ani chodit nemusíą, hope, protoľe ti to přijde aľ na stůl = je to taky e-mail konference, a to se mi líbí. I kdyľ si nezasurfujeą (nedostatek času), tak jsi pořád "in", protoľe na mejla máą tak akorát čas. Není to ľádný dlouhý surfování !!! -
Možná je trochu problém i v tom, že spousta lidí o tomhle fóru ani neví. A z druhé strany - na auto.cz prakticky nestíhám chodit (respektive už ani nejak nebrowsuju po síti, protože není kdy) a jako fandu rally mně ostatní skupiny nezajímají. Nejlepší to asi bude vyzkoušet a pak uvidíme, jak dál. -
No já nevím, mě to docela vyhovuje plkat tady, je to tu pohromadě s ostatními tématy a to se mi líbí. Nestačilo by udělat na RSCZ jen nějaký dobře viditelný link? Je to jednoduąąí pro vás i pro mě. Kdyľ budou fóra dvě tak to bude horąí neľ jedno, si myslím. -
« Re: Barum rally 99
To s tím čtvrtým místem jsi říkal mně na přejímce. Jak vidno, tvůj tip byl lepší než můj (6.-7.). Co se týká toho protestu, nebyl podán na Karla Trojana ale na Jirku Trojana. Oficiálně nebyl uznán, neoficiálně (podle toho co mi volal včera Milan Chvojka) to však bude mít možná nějakou další dohru. Uvidíme.
Jinak pro Lamafina a ostatní, co by měli zájem: řešil jsem možnost diskusní skupiny výlučně o rally přímo na RSCZ, kamarád programátor tvrdí, že by to nemělo být až tak náročné a že se do toho pustí. Uvidíme podruhé. -
Před Barumkou jsem se s kýmsi vsázel, ľe Trajbold dojede čtvrtej. To jsem jeątě nevěděl ľe úmrtnost bude tak velká. Konečně má Křeček soupeře na své úrovni. Kdyľ totiľ náhodou jede Chovanec nebo Dolák tak to "vypouątí", protoľe ví ľe na ně nemá a hlavně ľe tihle dva ho v MČR neohrozí. Trajbold by mohl, protoľe má výborně připravené auto a spolehlivě dojíľdí.
Pech jede pěkně, ale chyby tam pořád jsou, a bohuľel se u nás jezdí téměř výhradně asfalty, a tam je asi lepąí méně rozevlátý styl. Záľitek byl vidět ho loni na ąotole na 3Stadte.
Výbornej výkon předvadl Jiří Trojan, je vidět ľe kdyľ jede auto, tak on taky.
Slyąel jsem něco o tom, ľe na Karla Trojana byl podán protest, ale nevím jak to dopadlo. Asi negativně, jinak by byl asi větąí rozruch.
Bertoneho je ąkoda, těąil jsem se na to jak pojede s Meganem. -
Výborná a náročná soutěž, zvlášť oceňuji výkon "Kulíka", který tady byl poprvé a vyhrál s přehledem, a navíc nejel úplně sterilně. Jediným opravdovým konkurentem mu mohl být Chovanec a asi i Bertone, ale stejně jako řada dalších odpadli velmi brzo. To samozřejmě trochu ochudilo dramatičnost, ale ne celkovou kvalitu.
Trajbold se rozjíždí, a pokud mu vydrží stoupající forma a špičkové auto, myslím, že příští rok by mohl být skutečným favoritem MČR.
Křeček opět bezchybně, bez emocí, na prvenství v MČR.
U obou, přestože jim šlo o (branky body) sekundy, to nebylo vidět na důrazu a oba předváděli účelovou jízdu na dojetí, ne na vítězství, neboli s rezervou, aby neudělali chybu.
Velmi dobře zajeli i další z první desítky, samozřejmě s důrazem na Krestu.
Mně osobně mrzí odpadnutí několika vozů z první dvacítky pár RZ před cílem, jako Kouřil, Vlašín, Zedník, Vítek atd.
Pech jezdí nádherně, ale dělá chyby. Chce to čas, způsob jeho jízdy vyžaduje vyježděnost. Možná kdyby mohl jezdit i mimo republiku, tak by mu to prospělo.
Bylo to zkrátka bezva.
Nakonec snad jednu hlášku z řad oblečenstva:
zastavilo auto na RZ - nešel mu motor. Vyběhl k němu dav magorů, kteří chtěli očumovat nevím co, a na to prohlásil vedle stojící človíček:
"myslíš, že to jsou mechanici...?" :))