Mistrovstvi CR

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally

• « 00 Reagovat !

foto

07.09.99  19:48

« Re: slalom - hop

Hmmm, to jsem nevěděl. Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.99  12:57

Nepsal bys mi e-mail abych ti mohl poslat ty forky Focuse Cosworth?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.99  01:00

Ne, v nedeli to byl volny zavod ktery poradal nekdo jiny nekde jinde. Nema to nic spolecneho s MCR, je to ciste amaterska akce, takze libovolne gumy a upravy, prilba nepovina. Jinak je to vpodstate stejny, trat byla na zemedelskym letisti kousek od Luhacovic, byla sice kratsi, zato se jelo 6 treninku a 4 merene jizdy.
  • 00 Reagovat !

foto

06.09.99  19:38

« Valašská rally

Neví někdo, jestli pojede Bertone? V RSM/L je startobní listina, a tam je.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.99  19:24

Já jsem teda neměl čas, a úplně náhodou mých pět minut nakouknutí znamenalo, že jsem viděl MR2 přesunující gumu z pneumatik na asfalt, ale v programu jsem o neděli nic nenašel. To se jezdí stejně jako v sobotu jako druhé kolo? A je to tak vždycky?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.99  07:30

« Re: to> hop

Mel bych se objevit na obou akcich - snad.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.99  07:26

« Re: to> hop

do vsetina nejedu je to moc daleko, ale dam ti vybrat: trebic nebo pribram
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.99  00:00

Byli jsme na slalomu přeci.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.99  23:02

A co jste dělali v neděli?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.99  21:30

« to> crowbar

Pojed na Vsetin, tam bude veselo ...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.99  21:29

Ani mi to nepripominej, to sme to zase pos...i. A v nedeli to bylo jeste horsi.... Mame se co ucit. A ty tlumice poletej velkym obloukem, az bude na novy :-)
  • 00 Reagovat !

foto

05.09.99  16:41

« slalom - hop

Tak co Hope, to se blbě brzdí, když se na to šlápne :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.99  09:11

« Re: hop

v trebici nebo v pribrami te chci poznat ty chlape bidna. s tebou asi bude veselo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.99  11:05

« Re: crowbar

:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.99  09:45

« Re: Pačejov

jojo pech je dobrej hope, ale ty nak nestojis za nic. toyota mr2, nonono kam se to ritis s takovym vrakem???
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.99  01:46

No, abychpravduřek, mě se v Pačejově moc nelíbilo. Moľná sme měli jen smůlu, ale nenaąli jsme ľádnou fakt dobrou zatáčku, a aľ na dvě vyjímky jsme byli vľdycky ve vesnici, protoľe mezi vesnicema jsou příąerný roviny. Ale fakt je to moľná tím, ľe to tam moc neznáme a nevíme kam jít. Stejnej problém mě potkává i na Blovicích. A taky mi vadily ty hrozně dlouhý přejezdy na tak malý soutěľi. V podstatě sme strávili víc času jeľděním neľ koukáním.

K tomu Vojtěchovi - jeho průjezd jsem viděl jen třikrát, z toho dvakrát to nebylo dobrý a na tom třetím místě nebylo co zkazit. Na RZ 5 to dokonce neubrzdil a ąel ven, naątěstí zastavil asi 1 cm před betonovým sloupem. Lidi ho museli vytlačit ven. Vůbec nechápu co tam dělal, protoľe placu tam byla spousta a na ten sloup vůbec nemusel. Z čeho sem měl já radost bylo to, ľe Knajzl osedlal Áčkovou Oktávku. Z toho jeho Favorita ľdímal co se dalo, ale Oktávka je přeci jen lepąí auto. Bohuľel to rozbil, ale na to ľe s tím jel poprvé to bylo dost dobrý. Těąím se jestli bude pokračovat dál na Oktávce, tak by mohl směle pokořit Zelenku a dosahovat Lankových kvalit. Pak se mi taky moc líbil Pech, hlavně na konci na mokru. Ten snad jezdí rychlejc na mokru neľ na suchu.

• « 00 Reagovat !

foto

01.09.99  12:53

« Re: Pačejov - photos of Tomas Vojtech

Super fotky i auto ! Hlavne cislo 10!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.99  12:26

« Re: Pačejov - photos of Tomas Vojtech

bavi-li vas 306ky, peugeoty, nebo tomas vojtech, pak se kouknete na 306[odkaz]
    michal.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.08.99  07:56

« Pačejov - foto

Fotky mýho kamaráda z Agropy najdete zde: Moje homepage v sekci "rallye".
  • « 00 Reagovat !

foto

31.08.99  07:51

Musím ti dát za pravdu, taky se mi tato soutěž líbila. Ten Vojtěch se opravdu dost technicky zlepšil. Taky se mi líbil Peták.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…