Mistrovstvi CR
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
« Re: slalom - hop
Ne, v nedeli to byl volny zavod ktery poradal nekdo jiny nekde jinde. Nema to nic spolecneho s MCR, je to ciste amaterska akce, takze libovolne gumy a upravy, prilba nepovina. Jinak je to vpodstate stejny, trat byla na zemedelskym letisti kousek od Luhacovic, byla sice kratsi, zato se jelo 6 treninku a 4 merene jizdy. -
« Re: Pačejov
No, abychpravduřek, mě se v Pačejově moc nelíbilo. Moľná sme měli jen smůlu, ale nenaąli jsme ľádnou fakt dobrou zatáčku, a aľ na dvě vyjímky jsme byli vľdycky ve vesnici, protoľe mezi vesnicema jsou příąerný roviny. Ale fakt je to moľná tím, ľe to tam moc neznáme a nevíme kam jít. Stejnej problém mě potkává i na Blovicích. A taky mi vadily ty hrozně dlouhý přejezdy na tak malý soutěľi. V podstatě sme strávili víc času jeľděním neľ koukáním. K tomu Vojtěchovi - jeho průjezd jsem viděl jen třikrát, z toho dvakrát to nebylo dobrý a na tom třetím místě nebylo co zkazit. Na RZ 5 to dokonce neubrzdil a ąel ven, naątěstí zastavil asi 1 cm před betonovým sloupem. Lidi ho museli vytlačit ven. Vůbec nechápu co tam dělal, protoľe placu tam byla spousta a na ten sloup vůbec nemusel. Z čeho sem měl já radost bylo to, ľe Knajzl osedlal Áčkovou Oktávku. Z toho jeho Favorita ľdímal co se dalo, ale Oktávka je přeci jen lepąí auto. Bohuľel to rozbil, ale na to ľe s tím jel poprvé to bylo dost dobrý. Těąím se jestli bude pokračovat dál na Oktávce, tak by mohl směle pokořit Zelenku a dosahovat Lankových kvalit. Pak se mi taky moc líbil Pech, hlavně na konci na mokru. Ten snad jezdí rychlejc na mokru neľ na suchu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!