Mistrovstvi CR

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally

• 00 Reagovat !

foto

11.10.99  07:39

« pribram / sumak

>Pokud vim, Vojtech vubec nejel, protoze byl v Zaskali na vrchach.
    - jses si jistej? ja jsem v patek videl jeho auto u cernyho v peugeotu. s cislem 15 a udajne projel i prejimkou. a udajne na prvni rz vypadl. i podle vysledku z 1. rz je napsanej, ze vypad....v zaskali byl asi stepan vojtech.... m.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.99  05:52

« Re: pribram - vysledky

Pokud vim, Vojtech vubec nejel, protoze byl v Zaskali na vrchach. Jinak jsem videl na 6 RZ ranu Lisky s Evo VI.... a nasledne na tom samem miste kolostresni kombinaci bratri Mysliku. Bohuzel to bylo tak 400m ode mne a v tu dobu jsem jeste nenatacel.
  • 00 Reagovat !

foto

09.10.99  16:32

« pribram - vysledky

po posledni 9te rz. 1. trojan/vodicka, 2. o 51,2 s trajbold/zelinka, dale stary/slambora, trojan/trojanova, vitek/hanzlik. nedojeli (abecedne) klokocka, pech, petak, vojtech.... skvele jel sin, berger/moravec, stepanek/omelka, maly/hruby. to je vse. michal.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  08:06

« Re: pribram - hop

jo to sedi, tak zavolej. v patek se tam asi nedostanu ale clovek nikdy nevi.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.99  18:16

« Re: pribram - hop

Crowbare, ja mam nejaky cislo na tebe, 0602 ... .35, tak jestli je to spravne tak ti muzu zavolat. Jak to bude v sobotu absolutne netusim, asi honicka jako vzdycky. Ale mel bych se tam objevit nekdy v patek, tak jestli tam budete taky tak si muzem dat spicha, v patek bude volnejc.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.10.99  11:00

« pribram - hop

Jsem tu taky !!!
  • 00 Reagovat !

foto

06.10.99  10:58

« pribram - hop

nazdar hope? tak kde se sejdeme?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.99  00:00

« Re: Trebic

Jo, ty prachy jsem dostal, dik. Na ty dalnici jsem myslel ze vas odstrelim, musel jsem brzdit ze 190 na 110 na par metrech. Kdyz jsem videl v zrcatku ze se dost rychle blizi nejaky auto tak jsem mu uhnul do pravyho, ze jako az me predjede tak se vratim v klidu do levyho a predjedu to Cinquecento. Jenze vy ste me blokli ... No nic, priste si to s vama vyridim osobne ;-) My jsme jeste jeli do Trebice se akreditovat, tak proto ten spech. Jedes do San Rema?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  14:31

« Re: Trebic

Když jsem tak koukal na ty fotky u dalina, tak jsem ho musel někde vidět taky. 100% jsme byli kousek od sebe na 9. a 12. RZ. Jinak HOPe doufám, že ti JOHN předal prašule za Zlín. Snažili jsme se vás (tebe a Carlose) trochu nevibíravě donutit k zastavení na dálnici cestou na horáckou, ale ty ses prostě nedal a potom jste jeli jinam :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.99  07:40

« Re: hope hope

A hele, my o koze a vlk za humny ...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.99  07:39

Aha, takľe to byl Crowbar jeątě s někým. Bohuľel jsem si jeho ksicht nezapamatoval, protoľe v tu chvíli jsem naprosto netuąil kdo to je. Doąlo mi to aľ po tom, co jsem koukal ľe jeho fotky z 2RZ jsou ze stejnýho místa jako jsem fotil já, a z toho ľe mi vynadal, ľe jsem mu nedal kouda tý bagety, co mi upadla na zem ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.99  07:37

predem diky za pochvalu, docela se povedly. jinak ty dva bobci nebyl crowbar a dalin, ale byl sem to jenom ja a muj bracha. jinak v pribrami se aspon uz nemas na co vymlouvat, ted i vis jak vypadame. a baget vem vic nevypadala spatna
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.09.99  07:35

No jo, ale já tam nebyl, takže jsem tě vidět nemohl.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.99  07:32

Vľdy» ste seděli vedle mě, já jsem ten s tou bagetou :-) A jestli si mě nepamatujeą, tak jsem vlasatej, fousatej, 182 cm a fotim digitálním olympusem. A se mnou tam bejvá poblíľ jeątě takovej menąí připleąlej, to je Karel co píąe komentáře na RSCZ.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.09.99  06:59

Hope !!!, ty jsi dobrej, nejdřív mě zdegraduješ na bobka (sorry žádnej prcek teda nejsem) a pak, že se mám přihlásit. To se mám ptát každýho jestli není hop? Nějak mi řekni nebo zae-mailuj, jak vypadáš, abych zúžil kategorii lidí, kterých se budu ptát. Hoď mi nějakej trochu bližší popis, jestli si velkej nebo malej, vlasatej, fousatej a podobně. Doufám že se konečně na Příbrami poznáme (je to asi poslední akce, kde letos budu).
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.99  03:04

Ku**a kluci tak se přihlaste, jak já mám vědět ľe ty dva bobci vedle mě jsou Dalin a Crowbar ;-)

Ty fotky z rallye na Dalinovejch stránkách jsou dobrý.
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.99  07:34

« hope hope

takova skoda, ani z ty bagety si mi nedal kousnout. a modrej kadour uz neni, sel do sveta.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.09.99  06:52

« Re: HOPEEEE

Takže na Příbrami hope, budu tam taky !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.99  18:23

« Re: HOPEEEE

Sorry, kouknul jsem se sem az dnes. Modryho Kadoura jsem nikde nevidel - to bych se prihlasil.
  • 00 Reagovat !

foto

24.09.99  08:19

« HOPEEEE

nazdar hope, ozvi se at se muzeme domluvit, kde se sejdeme v trebici
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…