Mistrovstvi CR
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
« Re: pribram - vysledky
Pokud vim, Vojtech vubec nejel, protoze byl v Zaskali na vrchach. Jinak jsem videl na 6 RZ ranu Lisky s Evo VI.... a nasledne na tom samem miste kolostresni kombinaci bratri Mysliku. Bohuzel to bylo tak 400m ode mne a v tu dobu jsem jeste nenatacel. -
« pribram - vysledky
po posledni 9te rz. 1. trojan/vodicka, 2. o 51,2 s trajbold/zelinka, dale stary/slambora, trojan/trojanova, vitek/hanzlik. nedojeli (abecedne) klokocka, pech, petak, vojtech.... skvele jel sin, berger/moravec, stepanek/omelka, maly/hruby. to je vse. michal. -
« Re: pribram - hop
Crowbare, ja mam nejaky cislo na tebe, 0602 ... .35, tak jestli je to spravne tak ti muzu zavolat. Jak to bude v sobotu absolutne netusim, asi honicka jako vzdycky. Ale mel bych se tam objevit nekdy v patek, tak jestli tam budete taky tak si muzem dat spicha, v patek bude volnejc. -
« Re: Trebic
Jo, ty prachy jsem dostal, dik. Na ty dalnici jsem myslel ze vas odstrelim, musel jsem brzdit ze 190 na 110 na par metrech. Kdyz jsem videl v zrcatku ze se dost rychle blizi nejaky auto tak jsem mu uhnul do pravyho, ze jako az me predjede tak se vratim v klidu do levyho a predjedu to Cinquecento. Jenze vy ste me blokli ... No nic, priste si to s vama vyridim osobne ;-) My jsme jeste jeli do Trebice se akreditovat, tak proto ten spech. Jedes do San Rema? -
« Re: Trebic
Když jsem tak koukal na ty fotky u dalina, tak jsem ho musel někde vidět taky. 100% jsme byli kousek od sebe na 9. a 12. RZ. Jinak HOPe doufám, že ti JOHN předal prašule za Zlín. Snažili jsme se vás (tebe a Carlose) trochu nevibíravě donutit k zastavení na dálnici cestou na horáckou, ale ty ses prostě nedal a potom jste jeli jinam :-( -
« Re: hope hope
Aha, takľe to byl Crowbar jeątě s někým. Bohuľel jsem si jeho ksicht nezapamatoval, protoľe v tu chvíli jsem naprosto netuąil kdo to je. Doąlo mi to aľ po tom, co jsem koukal ľe jeho fotky z 2RZ jsou ze stejnýho místa jako jsem fotil já, a z toho ľe mi vynadal, ľe jsem mu nedal kouda tý bagety, co mi upadla na zem ;-) -
"-- skrytý --" 29.09.99 06:59
« Re: hope hope
Hope !!!, ty jsi dobrej, nejdřív mě zdegraduješ na bobka (sorry žádnej prcek teda nejsem) a pak, že se mám přihlásit. To se mám ptát každýho jestli není hop? Nějak mi řekni nebo zae-mailuj, jak vypadáš, abych zúžil kategorii lidí, kterých se budu ptát. Hoď mi nějakej trochu bližší popis, jestli si velkej nebo malej, vlasatej, fousatej a podobně. Doufám že se konečně na Příbrami poznáme (je to asi poslední akce, kde letos budu).
- jses si jistej? ja jsem v patek videl jeho auto u cernyho v peugeotu. s cislem 15 a udajne projel i prejimkou. a udajne na prvni rz vypadl. i podle vysledku z 1. rz je napsanej, ze vypad....v zaskali byl asi stepan vojtech.... m.