Mistrovstvi CR
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
"-- skrytý --" 05.11.99 07:35
« Re: CZ rally 2000
Čau Lamafine, a to já jsem rád, tak jak to je. Přeci jenom z Č. Krumlova taky nemám zrovna nejlepąí strategický místo k výjezdům. Ale jde to: ©umava - blízko, jedu; Liberec - daleko, nejedu; Krumlov - DOMA, jdu (nebo jedu, asi jedu); Bohemia - kakątaką, dá se, jedu; Barum - daleko, nejedu (super hvězdy na startu - moľná jedu); Příbram - blízko, jedu. No jeątě uvidíme. -
"-- skrytý --" 20.10.99 07:40
« Re: pribram ... to: Lamafin
Ahoj Lamafine, bohužel jsem na tebe nenarazil - narazil jsem na tvého nějakého "kolegu" (měl na sobě čepici Coyote racing team a byl fousatej). řekl, že tě taky neviděl. Shodou okolností jsem se seznámil se Šumákem. Ale tebe jsem bohužel nikde neviděl, ani tvoje auto. -
« Re: pribram ...
Zdravim. Nestiham, mam nejake nedodelky, takze:V Pribrami Vojtech jel. Na 1. RZ jsem ho videl na vlastni oci. Zato jsem nikde nenarazil na dalina a sumaka :-( snad priste.
Pokud jde o televizi, tak se to dalo cekat. At se nam to libi nebo ne, tak zde uz skutecne skoro o nic neslo (alespon z pohledu lidi mimo rally). Podle me je vsak napr. souboj o 3. misto absolutne dost zajimava a i pomerne dulezita zalezitost a treba start Trajbolda v jinem voze take. Na druhou stranu vsak treba skupina N (pri vsi ucte k startujicim) byla diplomaticky receno "znacne ochuzena" a vypadnuti Pecha a Lisky to jeste umocnilo. Zato jsem vsak letos poprve shlednul cele startovni pole vc. veteranu a pravidelnosti a docela jsem se pobavil. Nejvetsim zazitkem bylo, kdyz z auta vozu po dopadu na silnnici vypadla cast naradi :-)