Mistrovstvi CR

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally

• « 00 Reagovat !

foto

22.11.99  12:00

« Re: CZ rally 2000 to CMT

Nechci to moc rozpitvavat, abych to nezarekl. Takze to nikomu nerekni. Chachacha. Jde totiz o takove verejne tajemstvi. Je jim KRESTA, ktery na to asi jediny ma a je mlady, tedy i vice ucenlivy. Byl na testovani Skody, jezdil s Thirym i Schwarzem, navic na to tlaci i jeden vyrazny vyrobce prislusenstvi, ktery by to platil. Udajne s tim prislo vedeni SKODY. Mel by jezdit s WRCeckem mistrak CR nebo s kitem Octavia republiku nebo evropu. Je to ale zatim tajne, takze se o tom moc nerozsirujte. Doufam, ze jsem to nezarekl a ze mu to vyjde. Nejvice bychom z toho totiz tezili MY, divaci a fandove. Cau.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.11.99  11:06

« Re: CZ rally 2000 to CMT

CMT, koho jsi myslel tím moravákem, kterej bude příští rok jezdit u Škody Motorsport?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.11.99  10:45

« Re: CZ rally 2000

Crowbare, ty hnupe. Co si vubec o sobe myslis. To je zajimave, ze vzdy se z Cech ozyvaji pazvuky na omezeni Moravy a to nejen co se tyce rally. Ale kdyz se bavime o nasich raly, tak si laskave spocitej kolik bylo letos mistru republiky z cech a kolik z moravy. Zjistis, ze z cech je jenom Krecek, kdezto z moravy jsou zbyli dva mistri - Gargulak a Kresta. Navic to tak vypada, ze i za SKODU MOTORSPORT bude od pristiho roku startovat jeden nemec, jeden belgican a JEDEN MORAVAK - mlady a talentovany. Jinak ja samozrejme nic nemam proti jezdcum z cech, protoze jsou taky vyborni. Je zajimave, ze my tady na morave bereme vsechny jezdce s Ceskym obcanstvim za nase a na zavodech nefandime podle toho, jestli je ze Zlina nebo z Pribrami, ale podle toho jak jede. To jen nekteri z cech s tim stale zacinaji a dost mne tim serou. Navic si myslim (kdyz uz jsi s tim zacal) ze pomer poctu jezdcu z cech vuci tem z moravy neni tak jednoznacny, jak rikas. Navic si odpovez na otazku, kde se vydava jediny Rally casopis - RSM a kde sidli jedina stranka www se zamerenim na rally. Cau a doufam ze se velmi brzo ozves s nejakou rozumnou reakci. Mimochodem VALASSKA RALLY ma nejlepsi RZ z celeho naseho mistraku - pokud jsi na ni vubec nekdy byl. To uz ale nejsou fakta, ale muj nazor.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.11.99  07:20

« Re: Kopná - sprint / Slusovice/Podkopná Lhota

To Austin: Bohuzel jsem to cetl az dnes :-( co se da delat. Snad nekdy priste.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.11.99  18:05

« Re: Kopná - sprint / Slusovice/Podkopná Lhota

To: Hop, Lamafin & spol. Budu tam uz dopoledne na prejimce, jmenuji se Martin, u nejakeho Minicoopera ti mne ukazou - budu tam asi octavií (barva cervena rallye) necham pripadne vizitku s mobilem za sklem. Pujdu na 2 a pak na dojezd 4 na sotolinu a pak nevim jak budem stihat.
    Cau.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.99  13:20

« Re: CZ rally 2000; Morava

Dobrý nápad :)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.99  11:46

A nebylo by mnohem jednodussi zalozit nove mistrovstvi - nejlepe "Crowbaruv skorocesky prebor"? P.S. Vic uz toho ale psat nebudu. Slibuji.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.99  12:02

jasne ze to myslim vazne. misto barumky bych zaradil blovice a bylo by to uplne super. jeste mi trochu vadi ten liberec ale aspon je to v cechach
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.99  10:01

To s tima jezdcema myslis vazne? Ja bych teda MCR bez moravskych jezdcu rozhodne nechtel (i kdyz jsem treba letos u trati poslouchal takove reci, ze titul musi prece zustat na Morave apod.). Navic tady nikdo snad netvrdil, ze by mel byt pomer Morava:Cechy vyrazne jiny a pri zarazeni Vsetina by to bylo 2:5, coz bych videl radsi (i presto, ze to mam do Vsetina ze vsech soutezi nejdal).
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.99  09:43

« Re: Kopná - sprint / Sluąovice/Podkopná Lhota

Momentalne to vypada, ze pojedu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.99  08:41

« Re: Kopná - sprint / Sluąovice/Podkopná Lhota

Já.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.99  08:10

no myslel jsem to presne tak, ze kolik je ze spickovych jezdcu z moravy??? spocitas je na prstech jedne ruky. tak proc by se melo jezdit vic soutezi na morave. a vubec umi moravaci vubec ridit auto?? jak sleduju tady ty prispevky (vseobecne) tak hlavne maji plnou pusu reci - hahahaha
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.11.99  17:58

« Kopná - sprint / Slušovice/Podkopná Lhota

To HOP & spol.: pojedete někdo? Ve čtvrtek se ozvu.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.99  15:24

to crowbar: asi mam delsi vedeni, ale jak jsi to vlastne myslel? Jako ze je jich malo ci hodne?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.99  15:23

HOP mi normalne bere myslenky :-) Napr. zminene nocni prujezdy Vsetinem byly bohuzel tvrdou a velmi neprijemnou realitou. Spal jsem v hotelu u rampy a mohl to sledovat pekne z vysky. Auta prijizdejici z druhe strany apod. nebyly vyjimkou a kdyby se vse bralo do dusledku, tak by pole startujicich mohlo byt druhy den chudsi :-( Jinak je to ale skutecne skoda. Bud budou pekne, narocne a presto oblibene RZ pristi rok chybet a nebo dojde treba k vyuziti pro Barumku. Uvidime.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.99  13:25

Právěľe je tam dost moraváků. A nejen břídilové.

A ten Vsetín to nedostal qůli zpackané organizaci (kdo tam byl tak si asi vzpomene, jak jezdili auta nočním Vsetínem a hledali kudy se dostanou na rampu - atd.). Ale tratě jsou tam asi nejhezčí, kdo si to projíľdí jako my, tak mi musí dát za pravdu.

• « 00 Reagovat !

foto

08.11.99  12:21

vzdyt se podivej kolik jede rallye moravaku ty chytraku
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.11.99  07:16

BDX - ostatní mě samozřejmě zajímá, ale pokud nejsou peníze na benzín, tak je mi stejně jedno a je mi jedno, jaká je to soutěľ, protoľe se tam nedostanu. Proto se mi tenhle kalendář líbí. Peníze hrajou roli vąude i tady a pokud je to blíľ, tak je větąí ąance, ľe se tam dostanu. Kdyby byly vąechny soutěľe na Moravě, tak nevím. Stejně bych si nějakou vybral a jel. Ale tenhle kalendář mě osobně vyhovuje.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.99  10:12

Dalin - takže je ti líto benzínu, a nezajímá tě ostatní?

Lamafin - souhlas. Původně mělo být 7 soutěží i se Vsetínem. Teď to ale zmršili a udělali z toho mistrovství Čech s jedním výjezdem na Moravu.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.99  09:55

Já sice předpokládám, že pojedu na všechny a ani nemusím měnit letošní harmonogram Letos jsem totiž vynechal Blovice, Vyškov a Pačejov. Jenomže rally ve Vsetíně se mi líbí, i když je to daleko. A řeči, že si Morava rally nezaslouží nebo že tam tomu nikdo nerozumí jsou s odpuštěnim blbost.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…