Mistrovstvi CR
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
« Re: CZ rally 2000 to CMT
Nechci to moc rozpitvavat, abych to nezarekl. Takze to nikomu nerekni. Chachacha. Jde totiz o takove verejne tajemstvi. Je jim KRESTA, ktery na to asi jediny ma a je mlady, tedy i vice ucenlivy. Byl na testovani Skody, jezdil s Thirym i Schwarzem, navic na to tlaci i jeden vyrazny vyrobce prislusenstvi, ktery by to platil. Udajne s tim prislo vedeni SKODY. Mel by jezdit s WRCeckem mistrak CR nebo s kitem Octavia republiku nebo evropu. Je to ale zatim tajne, takze se o tom moc nerozsirujte. Doufam, ze jsem to nezarekl a ze mu to vyjde. Nejvice bychom z toho totiz tezili MY, divaci a fandove. Cau. -
« Re: CZ rally 2000
Crowbare, ty hnupe. Co si vubec o sobe myslis. To je zajimave, ze vzdy se z Cech ozyvaji pazvuky na omezeni Moravy a to nejen co se tyce rally. Ale kdyz se bavime o nasich raly, tak si laskave spocitej kolik bylo letos mistru republiky z cech a kolik z moravy. Zjistis, ze z cech je jenom Krecek, kdezto z moravy jsou zbyli dva mistri - Gargulak a Kresta. Navic to tak vypada, ze i za SKODU MOTORSPORT bude od pristiho roku startovat jeden nemec, jeden belgican a JEDEN MORAVAK - mlady a talentovany. Jinak ja samozrejme nic nemam proti jezdcum z cech, protoze jsou taky vyborni. Je zajimave, ze my tady na morave bereme vsechny jezdce s Ceskym obcanstvim za nase a na zavodech nefandime podle toho, jestli je ze Zlina nebo z Pribrami, ale podle toho jak jede. To jen nekteri z cech s tim stale zacinaji a dost mne tim serou. Navic si myslim (kdyz uz jsi s tim zacal) ze pomer poctu jezdcu z cech vuci tem z moravy neni tak jednoznacny, jak rikas. Navic si odpovez na otazku, kde se vydava jediny Rally casopis - RSM a kde sidli jedina stranka www se zamerenim na rally. Cau a doufam ze se velmi brzo ozves s nejakou rozumnou reakci. Mimochodem VALASSKA RALLY ma nejlepsi RZ z celeho naseho mistraku - pokud jsi na ni vubec nekdy byl. To uz ale nejsou fakta, ale muj nazor. -
"-- skrytý --" 12.11.99 18:05
« Re: Kopná - sprint / Slusovice/Podkopná Lhota
To: Hop, Lamafin & spol. Budu tam uz dopoledne na prejimce, jmenuji se Martin, u nejakeho Minicoopera ti mne ukazou - budu tam asi octavií (barva cervena rallye) necham pripadne vizitku s mobilem za sklem. Pujdu na 2 a pak na dojezd 4 na sotolinu a pak nevim jak budem stihat.
Cau. -
« Re: CZ rally 2000; Morava
To s tima jezdcema myslis vazne? Ja bych teda MCR bez moravskych jezdcu rozhodne nechtel (i kdyz jsem treba letos u trati poslouchal takove reci, ze titul musi prece zustat na Morave apod.). Navic tady nikdo snad netvrdil, ze by mel byt pomer Morava:Cechy vyrazne jiny a pri zarazeni Vsetina by to bylo 2:5, coz bych videl radsi (i presto, ze to mam do Vsetina ze vsech soutezi nejdal). -
no myslel jsem to presne tak, ze kolik je ze spickovych jezdcu z moravy??? spocitas je na prstech jedne ruky. tak proc by se melo jezdit vic soutezi na morave. a vubec umi moravaci vubec ridit auto?? jak sleduju tady ty prispevky (vseobecne) tak hlavne maji plnou pusu reci - hahahaha -
HOP mi normalne bere myslenky :-) Napr. zminene nocni prujezdy Vsetinem byly bohuzel tvrdou a velmi neprijemnou realitou. Spal jsem v hotelu u rampy a mohl to sledovat pekne z vysky. Auta prijizdejici z druhe strany apod. nebyly vyjimkou a kdyby se vse bralo do dusledku, tak by pole startujicich mohlo byt druhy den chudsi :-( Jinak je to ale skutecne skoda. Bud budou pekne, narocne a presto oblibene RZ pristi rok chybet a nebo dojde treba k vyuziti pro Barumku. Uvidime. -
Právěľe je tam dost moraváků. A nejen břídilové. A ten Vsetín to nedostal qůli zpackané organizaci (kdo tam byl tak si asi vzpomene, jak jezdili auta nočním Vsetínem a hledali kudy se dostanou na rampu - atd.). Ale tratě jsou tam asi nejhezčí, kdo si to projíľdí jako my, tak mi musí dát za pravdu. -
"-- skrytý --" 08.11.99 07:16
BDX - ostatní mě samozřejmě zajímá, ale pokud nejsou peníze na benzín, tak je mi stejně jedno a je mi jedno, jaká je to soutěľ, protoľe se tam nedostanu. Proto se mi tenhle kalendář líbí. Peníze hrajou roli vąude i tady a pokud je to blíľ, tak je větąí ąance, ľe se tam dostanu. Kdyby byly vąechny soutěľe na Moravě, tak nevím. Stejně bych si nějakou vybral a jel. Ale tenhle kalendář mě osobně vyhovuje. -
Já sice předpokládám, že pojedu na všechny a ani nemusím měnit letošní harmonogram Letos jsem totiž vynechal Blovice, Vyškov a Pačejov. Jenomže rally ve Vsetíně se mi líbí, i když je to daleko. A řeči, že si Morava rally nezaslouží nebo že tam tomu nikdo nerozumí jsou s odpuštěnim blbost.