Mistrovstvi CR
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
« Čtyři WRCéčka v MČR
Tak jsem se z celkem důvěryhodného zdroje dozvěděl, že je celkem reálná šance, že u nás příští rok budou startovat čtyři WRCéčka. S jedním SUBARU WRC bude téměř na sto procent startovat Hrdinka, s druhým TRINER, s Octavii WRC pravděpodobne bude startovat Kresta - to se potvrdí nebo vyvrátí 15.12.1999 na tiskovce Škody motorsportu. Se čtvrtým by měl snad startovat DOLÁK, jestli to bude Corola nebo Subaru, to nevím. No, už se těším na Šumavu. -
« Re: CZ rally 2000 to CMT
Můžeš si myslet, co chceš, ale Triner a Sibera jsou moc staří na to, aby byli perspektivní a byli schopni jet ve světové špičce. Je třeba aby u nás vyrostl nejaký výrazný a hlavně mladý talent pro mistrovství světa. A Kresta je momentalne našim největsím talentem, ať se vám to líbí nebo ne. Tady jde o to investovat do nějakého mladého talentu, který bude za rok rychlejší než Sibera s Trinerem. Tím nechci říct, že Triner a Sibera jsou špatní jezdci. U nás jsou určitě špička. -
« Re: CZ rally 2000 to CMT
Chlapi ja teda nevim, proc by vyhazovali bourlivaka Trinera se Siberou a vzali misto toho Krestu. Nezda se Vam to jako krok spatky. ja si myslim ze kdyby WRC Emilovi vicekrat pujcili na testovani ze by taky zajizdel lepsi casi. pokud ja vim tak pred jakoukoli soutezi MS toho moc na tom povrchu nenajezdil. Napriklad Bohemka byl jeho prvni asfalt. Nevim jak s te na toho Krtestu prisli... kor kdyz nema skusenosti ani s ME ani s ctyrkolkou. Karel -
« Re: CZ rally 2000 to CMT
Ja jsem to samozrejme nemyslel tak, ze je jedinym, kdo na to ma. Ale on je momentalne jediny o kom VIME, ze na to ma. Navic Stary je moc stary. Jeste pro doplneni vykonu motoru: Stary mel letos min. 265 koni plus sekvencni prevodovku, Stolfa mel 220 koni a prevod. s H razenim a Kresta mel 180 koni a prevod s H razenim. Vaha na limitu u vsech. -
« Re: CZ rally 2000 to CMT
no nevim nevim, jestli je kresta jediny, ktery na to ma. vsichni dobre vime ze letos se stal mistrem republiky f2 jenom diky tomu, ze stary nejel celou sezonu a stolfa mel problemy a zase jenom problemy. a proti zbytku s takovym autem jako on ma proste vyhrat musel!!! a ze by skodovka nasadila pristi rok wrc do ceskeho mistrovstvi??? no nechci malovat certy na zed ale prijde mi to velmi nepravdepodobny po tech vykonech co udelali letos ve svete.