Mistrovstvi CR
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
"-- skrytý --" 17.02.00 08:02
« Re: To ALL Escort od Charouze
No nekup to, kdyz je to tak levny ne??? Kdyz to tady pocitam a JM Engineering chce za Corollu WRC 350 DM/ostry km, tak kdyz vezmu jednu soutez cca 200 ostrych km = 200*350DM*18=1.260.000 Kc * 6 soutezi = cca 7.5 mil. Kc, tak je to skoro polovina. Vsechno je spickovy naradi, sice v jinejch tridach, ale pokud bude soutez asfaltova (coz u nas je 99%), tak tam ten handicap neni tak velkej. -
« Re: To ALL
Charouz bude tak dlouho chodit se džbánem pro vodu,až se ucho utrhne... Moc si troufá a hanbatě moc si o sobě myslí. Už rozjel i motokáry a chce vlézt i do motocrossu ! Už je kromě rally i v kopcích , na okruzích , v buginách , v rallycrossu . - Emilovi bych moc přál super auto v super teamu , aby se jeho nevšední talent mohl dále uplatnit a rozvíjet . Když jsem s ním mluvil při rallysprintu v Praze o Mikuláši, byl dost roztrpčený tím svým koncem u Škoda Motorsportu . Borec jeho formátu by takovéhle starosti a nerváky vůbec mít neměl ! Takovéhoto soutěžáka jsme v Čechách ještě neměli ... -
« Re: To ALL
Cvrcokovy by meli mit Oktavku Kit. Preci jenom jich bylo asi deset na prodej. Motorsport totiz vsechny Kity rusil. na stolfu jsem zapomnel to je fakt. Ale o tiom se zatom vubec nevi jestli pojede. Ted uz si takz nespominam kde jsem se to dozvedel o tom Trinerovi a jeho Kitu od Charouze. Ale ze by na to Charouz nemel financne se mi nezda protoze podporuje kde co. Jeden z jeho Kitu uz pojede pristi rok kopce. A co s tim druhym ze? Ja bych to videl docela realne. Mozna ze odchazi prave z autokrosu. No uvidime. -
« Re: To ALL
No, osobně se přátelím s Trajboldovými a Charouz si vzal trochu velké finanční sousto,když si "rozprndal" tolik autosport disciplín najednou. Ted má starosti, aby si ty svoje ovečky všude vůbec ohlídal. A Trajboldovi mají obavu, aby měli na sezónu 2000 dost peněz . Kde by Charouz vzal ještě prachy na to, zafinancovat Emila Trinera s Kitem Escort ? Zdá se mi, že pokud Charouz není úplný magor, nepůjde do toho . Ví, že by si uříz´ ostudu, kdyby to nevyšlo, protože Emila sleduje pomalu celá soutěžní Evropa, jelikož je vynikající jezdec a Janeba to s jeho propuštěním pěkně posral ... -
« To ALL
Je fakt ze Sumava rozhodne,ale stejne jestli to vyjde tak to bude desne zajimavy pozorovat jak ty velka auta u nas budou dopadat. Jen si to vemte.
Stana uz s velkym autem zna, a proto sem zvedavej jak si ta jeho crash psichyka poradi s nezkusenosti a mladim Kresty a Trojana a Hrdinky.
Pak bude zajimave jak do to ho vseho bude zasahovat Krecek z dedeckem Escorem. Stale se nevi s cim pojede Triner ale nespis pro Charoze z Escorem Kit. Uvidime jak on a Sibera zasahnou toto mladi v absolutni klasifikaci. A jestli do to ho vseho vleze jeste Dolak s WRC nebo se celicou tak to bude mela. Pak ma jeste startovat nekdo s dalsi celicou GT Four ,ale nemuzu si spomenout na meno. Je to nekdo mene znamej. A to jsem zapomnel na Gargulaka Lancerem A, ten se takz bude chtit vytahnout. Cas od casu budou rychli i Trojan a Trajboldaci. Skratka MCR bude asi nejzajimavejsi za poslednich 10 let a pro me bude lakavejsi nez ty male sance naseho motorsportu na MS.. Snad to vsechno vyjde. -
« kresta x pech
1) je skvely ze to tady zase tak ozilo, uz jsem mel strach ze se vsichni prezrali vanocniho cukrovi a o rally se nikdo nezajima. 2) na fotbale jsem nikdy nebudu a protoze kdyz je nahodou v televizi, tak u nej usinam, tak pocitak ze ani nikdy nepujdu. 3) pech je lepsi nez kresta, to je jasna vec a kdo tvrdi neco jinyho tak asi vynechal lonskou sezonu. 4) vrazet penize do koupe octavie WRC jsou vyhozeny penize zvlast kdyz ted je takjovych aut v evrope, kterym bud konci homologace nebo tovarni podpora -
Spravne. U Stani je to hotova vec - uz ji ma rozestavenou v garazi. Jestli se objevi v Blovicich zalezi na tom, jak rychle ji stihnout dodelat. Kazdopadne skodovka se s podporou zrovna nepretrhne. Ohledne Pecha - sorry, zapomnel jsem na jeho starty s "modrym". Jinak Krestovi taky celkem verim. Ale jak rikam, uvidime, co bude. -
« To uzivatel
Jistota, že pojedou Staňa i Roman s Oktávkama samozřejmě není nikdy, ale Kresta už má smlouvu podepsanou, takže to vidím tak na 99%. Co se týče Chovance, tak to je jisté o něco méně. O tom jestli jsou to vyhozené peníze nebo ne: to nevím, ale asi máš pravdu. Staňa měl smůlu se všemi těmi havárkami a asi už je dost mimo - myslím tím psychycky. -
« Kresta+Stana WRC
Docela by me zajimalo odkud mate tu jistotu ze oba budou mit od tovarny Oktavku WRC.
Jinak taky verim ze Kresta je lepsi nez Pech. kdzs si srtovnate vysledky v loni na N. Tak ceho dosahl Pech. Je rychlej ale nepolehlivej. Jinak u Chovance to nechapu protoze ten uz na to podl me nema. To jsou prachy v *. -
« To Pluto
Co se týče Krestova přechodu na silnější auto, věřím, že to zvládne, má na to dost talentu a je mladý. Co se týče Pecha, tak ten odjezdil se Subaru už dvě sezóny. Co se týče Chovance, nevím co na to říct, možná je za tím nutno vidět zájem Matadoru (pokud ještě Staňu sponzoruje), navázat bližší styky se Škodovkou - viz. dodávka pneu matador do prvovýroby sériových škodovek. Ostatně Krestův sponzor preferoval Škodovku před ostatními značkami se stejného důvodu.
a pro koho jí pojede???