Mistrovstvi CR
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
« Triner + Corolla + JM Engineering, Kresta
7. března se koná v Praze oficiální tisková konference, kde bude představen vůz Toyota Corolla WRC, nájemce JM Engineering, v barvách generálního sponzora Emila Trinera, společnosti Benzina. Další informace uvolníme pravděpodobně ve středu.
Jinak vás mohu potěšit zprávou, že návštěvníci RSCZ budou díky naší úzké spolupráci s JMEng. informováni o Corolle jako jedni z prvních. Pokud se týká samotného vozu, měl by být k dispozici tuto středu.
Pokud se týká dohadů kolem osoby Romana Kresty - projekt WRC byl pozastaven minulé úterý(jak již jsme uvedli v anglické zprávě, kvůli problémům se sponzory). O dalším osudu celé záležitosti, která je značně zamotaná, se bude rozhodovat ve středu v Mladé Boleslavi. -
« Re: Mrkněte na nové zprávy !
Pokud jde o Emila, tak to vypada, ze by mel skutecne odjet celou sezonu. Ne kvuli tomu, ze je JME dobrym tymem (nebot to s tim zas az tolik nesouvisi, protoze ti ho neplati), ale protoze je pry jeho hlavnim sponzorem Benzina. Predpokladam, ze tak prevezme i v tomto smeru po Kreckovi stafetu. Jen take doufam, ze i ten vyrazi letos na trate. Lepsi meritko pro zmenu kvality tohoto sportu u nas proste nemame. Az ho bude nekolik jezdcu alespon obcas porazet, tak muzeme rict, ze se to zlepsuje. -
« Re: Mrkněte na nové zprávy !
Když jsme u Ládi Křečka - tak jednou se- zcela v soukromí sám vyjádřil, že "...nepřestane jezdit, dokud se nebude posrávat a pochcávat ...!" No fakt to řek´, byl tenkrát ( koncem roku´98 ve velmi dobrém rozpoložení po soutěži- a ne pod vlivem alkoholu- jeho jsem pít ještě neviděl...) -
« Re: to cmt
Co se týče těch sponzorů, tak myslím že ten defendlock se tam taky nějak angažuje. No uvidíme na Šumavě. Pokud mají s ve Škodovce s Krestou takové dlouhodobé plány, tak to je dobré. Uvidíme za tři roky, jak to dopadne. Jinak pro tuto sezónu od něho moc nečekám, stejně jako od auta. Bude jezdit poprvé se čtyřkolkou, takže i když už párkrát překvapil, Triner a spol budou těžkými soupeři.