Mistrovstvi CR
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
"-- skrytý --" 09.03.00 19:00
« Krestovi ukradli boxera
a zrovna s plnou náloží,tak to se posere. vůbec mu to nezávidím, loni mi 2x trátce za sebou vykradli dílnu a šlohli leckteré vybavení, které jsem kupoval tak od 90 roku. Pěkně krvácím, anglický klíče v palcích očka se hodně blbě shání a stojí ranec.
Vůbec se mi nelíbilo, jak s Krestou mávala ta bloncka z Brna (frekvence 1), měla na drátě zlomenýho unavenýho člověka který se nevyspal (asi) ale DĚLALA reportáž. Chudák nemoh skoro mluvit. Boxera mu šlohli od 3 brány Škodovky před oknama Motorsportu. To někdo musel vědět. Smrt šmejdům. -
« Re: Kresta, Pech, Triner, Krecek....
Ja teda nevim ale nekdo tady pres casem psal ze za 17 meleonu to WRC skodovka pujci vsem kdo zaplati. No snad se to dozvime. Jo a mam pro Vas informavci. Gargulak by nemel ject na Sumave protoze pry jeste nema auto uplne hotove. Tak ono to s temi spousty WRC,kteri vsichni slibovali nenude zas az tak horke. Nakonec bude zavodit Krecek s Hrdinkou a budeme to mit. -
"-- skrytý --" 08.03.00 15:25
« Re: Kresta, Pech, Triner, Krecek....
Tezko rici. Pokud jsi ale dobre sledoval Krestu v MR tak mozna budes souhlasit s mym nazorem na celou vec, mozna vubec ne: me osobne se zdalo, ze Kresta se s tou kitovou Skodovkou trochu trapil. Jeho urcity snahy o prujezdy nekterych useku byly vylozene v rozporu s "pravidly" jizdy s predkem a obsas jsem mel pocit, ze Kresta vymyslel spise hloupost. Jeho snaha o vyuzivani setrvacnosti auta je ale podle meho nazoru jedinou spravnou cestou k dobrym vysledkum. Ale asi nejdulezitejsim faktorem je to, ze MYSLEL. Snazil se nahnat desetinky i tam, kde ostatni sli na brzdy. To me osobne velmi na jeho ucinkovani v MR zaujalo. Je mozne, ze Skodovka sama Krestu oslovila a je mozne, ze to tak nebylo. Je ale taky mozne, ze u Benziny take nekdo myslel a priznejme si do oci, ze Krecek rozhodne neni milackem publika, jako prave Kresta, Pech nebo Triner. Dolak jezdi sice vyborne, ale uz starne a neni z hlediska fabriky nadejny mlady jezdec. Co se tyka Pecha, mozna ho oslovi priste, dali preci prilezitost Siberovi i Trinerovi. Ale oba nemeli prakticky zadnou moznost treninku . A co se tyka vztahu se Sedlarem, myslim si, ze to bylo oboustranne, zkratka se nemeli nekteri lidi radi. On ale Schwarz taky nepatri mezi oblibence skodovackych mechaniku. Vice budeme vedet po Sumave.