Mistrovstvi CR
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
"-- skrytý --" 26.04.00 08:01
« Re: Krumlov
No, mozna by se dalo u souseda, co zahradu nevyuziva (teda dlouho tam nebyl, je tam garaz, kterou pronajima, ale najemce momentalne neni) a ten soused bydli jinde, takze by ani nemusel nic vedet. Na nasi zahrade stoji brachova Praga V3S a zbytek neni rovny, kousek placu je pred barakem (ano barakem, ale mi bydlime v hornim patre a tam fakt uz misto nebude). No dneska ho zkusim premerit, jaky je tam misto na stan, ale asi bude maly. Ale na ty zahrade by to snad slo, obcas tam parkuju i sluzebni auto, kdyz uz ho nemam kam dat. Kdyby matka nepostavila skalku uprostred placu pred barakem, tak by to slo tam. No a auta se porovnaj bud na te zahrade nebo dole pod barakem, jsou tam prolejzacky a volnej plac. Co vy na to? -
"-- skrytý --" 25.04.00 14:51
« Re: Krumlov
Magicu, problem prespani u nas doma bohuzel je, protoze tam budou navic tri lidi a nas maly byt bohuzel vic lidi neubytuje. Kdybych tu sanci mel, tak samozrejme neni problem prespat, ale asi to fakt nepujde - bylo by nas tam uz moc. Ale jestli chces, tak se muzu pozeptat po ruznych penzionkach? -
"-- skrytý --" 18.04.00 08:58
« Re: paramo!
No, zda se, ze kdo tam nebyl o hodne prisel. Ja tam nakonec nebyl, protoze jsem po zprave, ze Gargulak nejede usoudil, ze se nic moc dit nebude. Samozrejme, bylo to obracene. Krecek bude za chvili jako Sandro Munari - to byl taky hypochondr a umel zajet jen s nejlepsim autem. Dolakovo umisteni nas asi vsechny prekvapilo, ale pamatujete jak mu na Sumave na okruhu po rovine ujizdel i Arazim? Neco s tou Toyotou neni v poradku, nebo Dolak ztraci formu? Uvidime dal. Vzal jsem si ale velike ponauceni - letos uz nevynecham ani soutez! -
...krestovi to nekleklo. urazil kolo. dolak jel vcera na rz po rafku, stolfa to "rval" fakt dokonale a naplno. triner byl v patek k sezrani, kresta skvelej, skoda ho, hrdinka se obrovite zlepsil, sibera nic moc, kreceka bolela noha, trajboldi kvalitni vykon, trojan rychle ucelne, v enkach arazim, pech, jinak odstup dalsich velikansky. bylo to skvele a moc se mi to libilo. pocasi, sestava, souboj, skvela mista na rztach, lidi... fak jsem nadsenej. uvidime, co bude s tim dolakem dal... drzim mu palce. pro me je hrdina dne STOLFA. hrdinka dne (nizssi stupen :-)) HRDINKA. AT TO VSEM JEZDI! -
Mas uplnou pravdu. Hrdinka na sve 2.rally vitezem, to asi necekal nikdo, navic vyborne 2.misto Stolfy s F2. Myslim, za souboj o titul bude nejnapinavejsi za nekolik poslednich nekolik sezon a jen se muzem tesit na skvele souboje. Skoda Kresty, asi mu to zase kleklo, holt skodovka. Climentovi na Rally El Corte Ingles to kleklo taky :))). -
« Re: Liberec/Bohemka
Alesi, nechci byt moc velkym pesimistou a tak bych chtel verit tomu, ze tvuj duvod pro vyber Liberec-NE a Bohemka-ANO (tj. lepsi ucast) dojde konecne svemu naplneni. V poslednich letech se o tom (s vyjimkou lonskeho startu skodovek) prakticky neda mluvit. Mam spis strach z toho, ze ne vsichni co maji penize ted je budou mit i v lete a navic tam velmi hodne aut odpada. Ja bych si to zduvodnoval spis lepsim pocasim, asi lepsi atmosferou (preci jenom tradice), paralelni zkouskou (doufam) a virou ve zlepseni oproti minulym letum. Na druhou stranu tam najezdis znatelne vic kilometru, byva tam vic lidi (+/- ?) a napr. lonska cena za tribunu v Sosnove mi pripadala az moc vysoka (nerikam, ze jsem to platil).