Mistrovstvi CR

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.04.00  08:01

« Re: Krumlov

No, mozna by se dalo u souseda, co zahradu nevyuziva (teda dlouho tam nebyl, je tam garaz, kterou pronajima, ale najemce momentalne neni) a ten soused bydli jinde, takze by ani nemusel nic vedet. Na nasi zahrade stoji brachova Praga V3S a zbytek neni rovny, kousek placu je pred barakem (ano barakem, ale mi bydlime v hornim patre a tam fakt uz misto nebude). No dneska ho zkusim premerit, jaky je tam misto na stan, ale asi bude maly. Ale na ty zahrade by to snad slo, obcas tam parkuju i sluzebni auto, kdyz uz ho nemam kam dat. Kdyby matka nepostavila skalku uprostred placu pred barakem, tak by to slo tam. No a auta se porovnaj bud na te zahrade nebo dole pod barakem, jsou tam prolejzacky a volnej plac. Co vy na to?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.04.00  16:19

Zrovna jsem se chtěl zeptat na totéž co Magic . Myslím že není nutný udělat z tvýho bytu noclehárnu ale spíš nocleh někde poblíž . Eventuelně jestli máš zahradu na které se dá postavit stan .
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.04.00  14:51

Magicu, problem prespani u nas doma bohuzel je, protoze tam budou navic tri lidi a nas maly byt bohuzel vic lidi neubytuje. Kdybych tu sanci mel, tak samozrejme neni problem prespat, ale asi to fakt nepujde - bylo by nas tam uz moc. Ale jestli chces, tak se muzu pozeptat po ruznych penzionkach?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.04.00  10:13

Daline, prosim te, mel bych na tebe takovou prosbicku. Byl by pro tebe problem sehnat nocleh pro 3 lidi v noci z patku na sobotu pri rally CK?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.00  07:19

« Re: paramo!

V sobotu 29.4. první rallysprint v Pacejove a 12.-13.5. preci Krumlov !!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.04.00  21:30

Jo , taky mě to docela sere že sem tam chyběl . Co je na řadě a kdy - už se na to třesu !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.04.00  08:58

No, zda se, ze kdo tam nebyl o hodne prisel. Ja tam nakonec nebyl, protoze jsem po zprave, ze Gargulak nejede usoudil, ze se nic moc dit nebude. Samozrejme, bylo to obracene. Krecek bude za chvili jako Sandro Munari - to byl taky hypochondr a umel zajet jen s nejlepsim autem. Dolakovo umisteni nas asi vsechny prekvapilo, ale pamatujete jak mu na Sumave na okruhu po rovine ujizdel i Arazim? Neco s tou Toyotou neni v poradku, nebo Dolak ztraci formu? Uvidime dal. Vzal jsem si ale velike ponauceni - letos uz nevynecham ani soutez!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.00  16:45

M. Diky za hezky komentar. Bohuzel jsem do Liberce nemoh, sledoval jsem to pres Internet. Bylo to dost zvlasni, nic jsem nevydel ale vedel jsem temner hned vysledky RZ. Ten Stolfa je borec.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.00  19:03

...krestovi to nekleklo. urazil kolo. dolak jel vcera na rz po rafku, stolfa to "rval" fakt dokonale a naplno. triner byl v patek k sezrani, kresta skvelej, skoda ho, hrdinka se obrovite zlepsil, sibera nic moc, kreceka bolela noha, trajboldi kvalitni vykon, trojan rychle ucelne, v enkach arazim, pech, jinak odstup dalsich velikansky. bylo to skvele a moc se mi to libilo. pocasi, sestava, souboj, skvela mista na rztach, lidi... fak jsem nadsenej. uvidime, co bude s tim dolakem dal... drzim mu palce. pro me je hrdina dne STOLFA. hrdinka dne (nizssi stupen :-)) HRDINKA. AT TO VSEM JEZDI!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.00  23:58

Mas uplnou pravdu. Hrdinka na sve 2.rally vitezem, to asi necekal nikdo, navic vyborne 2.misto Stolfy s F2. Myslim, za souboj o titul bude nejnapinavejsi za nekolik poslednich nekolik sezon a jen se muzem tesit na skvele souboje. Skoda Kresty, asi mu to zase kleklo, holt skodovka. Climentovi na Rally El Corte Ingles to kleklo taky :))).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.04.00  21:17

No pravdou je, ze kdyby mi nekdo v patek odpoledne tvrdil, ze vyhraje Hrdinka, tak si tukam na celo a myslim si neco ve smyslu, jestli se dotycny nezblaznil ... Fakt skvely prekvapeni, no a Stolfa me taky potesil tim druhym mistem!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.00  15:50

Johoooo, na 11.RZ Dolák a Hrdinka 0:00.00.1! A teď Štolfa vyhrál 2.RZ. To je rally, jak má být!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.04.00  23:28

Jsem v soku stejne jako ty, s Krestou bych to nejak jeste pochopil, ale ten Hrdinka mi vyrazil dech. Uvidime zitra, protoze na Krestu stahoval.
  • 00 Reagovat !

foto

14.04.00  23:11

« paramo!

Paramo po 1.dnu: 1.Kresta,2.Hrdinka,3.Dolak. Sem skoro v soku. Hrdinka s Krestou pred Dolakem, to sem necekal. Myslel jsem, ze tak na konci sezony by Dolaka mohli prohanet, ale tohle!!! Holt, asi maji natrenovano...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.04.00  10:50

« Re: Liberec/Bohemka

Jenze Gargulak nejede ani v Liberci, takze stejne nezbyva, nez pockat, co bude dal. Kompletni spicka se asi nesejde nikdy, byt je jen sest soutezi. Nejvic bych sazel na Barumku.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.00  09:02

« Re: Liberec/Bohemka

Alesi, nechci byt moc velkym pesimistou a tak bych chtel verit tomu, ze tvuj duvod pro vyber Liberec-NE a Bohemka-ANO (tj. lepsi ucast) dojde konecne svemu naplneni. V poslednich letech se o tom (s vyjimkou lonskeho startu skodovek) prakticky neda mluvit. Mam spis strach z toho, ze ne vsichni co maji penize ted je budou mit i v lete a navic tam velmi hodne aut odpada. Ja bych si to zduvodnoval spis lepsim pocasim, asi lepsi atmosferou (preci jenom tradice), paralelni zkouskou (doufam) a virou ve zlepseni oproti minulym letum. Na druhou stranu tam najezdis znatelne vic kilometru, byva tam vic lidi (+/- ?) a napr. lonska cena za tribunu v Sosnove mi pripadala az moc vysoka (nerikam, ze jsem to platil).
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.00  08:49

« Re: Liberec

I kdyz to mam daleko v podstate taky vsude, tak se se snad do Liberce dostanu na sobotu. V opacnem pripade mi zbyva pouze Internet, protoze se mi ted podarilo zrusit i mobil :-( Dnes bych to mel vedet na beton.
  • 00 Reagovat !

foto

11.04.00  15:14

« Bez nadpisu

To Magic: Neni zac :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.04.00  09:11

« Re: to Pluto

Tak je tam dali v pondeli behem dne. Dikes
  • 00 Reagovat !

foto

10.04.00  23:22

« Bez nadpisu

Ja do Liberce jedu a mapy uz jsou na Rallysportu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…