Mistrovstvi CR
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
"-- skrytý --" 15.05.00 14:12
« Re: Krumlov -Dalin, AlesK
Jo, a ten Gargulak to pry nikam neoprel ale prorazil gumu, ktera nadelala tu paseku. Stejne je to dobry: Prvni 23lety Kresta ve sve treti soutezi s WRC v zivote, druhy (dost tesne) Hrdinka ve sve 4. soutezi v zivote, treti s velkou klikou Taktik Dedek (trochu nefer vypiskavany divaky), ctvrty Trojan (potreti s Celicou) a paty Gargulak poprve s Ackem!!! Cim min praxe, tim lepe? -
"-- skrytý --" 10.05.00 22:16
« Re: Krumlov se blizi - aktualni informace
Dnes zacal prvni oficialni treninkovy den a hned bylo znat, ze se po tratich prohani vice najizdejicich automobilu nez tomu bylo ve dnech minulych. Bohuzel jsme meli asi smulu na mista, ale na 100 % jsme videli trenovat Petaka, Tosovskeho, Nespora + mnoho v rychlosti neidentifikovatelnych obliceju. Dale na vlastni oci servisni vozidla Gargulakova a Hrdinkova tymu. -
"-- skrytý --" 10.05.00 06:49
« Re: Krumlov se blizi - aktualni informace
Tak i po vcerejsim "treninku" na tratich krumlovskych RZ panuje relativni klid (az na nejakeho mistniho farmare, ktery na nas hrozil a nadaval na RZ Rozmital-Zaton, poslal jsem ho vizualne do ..., moc se mu to nelibilo, ale nemohl nic delat. Od nekud ten oblicej znam, no uvidime ...). Dneska zacina oficialni trenink, tak doufam, ze na tratich zacne byt ziveji. -
"-- skrytý --" 08.05.00 20:43
« Krumlov se blizi - aktualni informace
Tak se nam Krumlov blizi. Po vcerejsich (Lancia Delta HF Integrale) a dnesnich (Ford Sierra) "treninkovych" kilometrech a projeti vsech RZ se na tratich RZ nic zvlastniho nedeje. Jelikoz jsou uz na mnoha mistech vyhazene kameny a ujezdena trava ve vnitrnich castech zatacek, pomalu se rozjizdi najizdeni RZ. V nedeli jsme dokonce na jednoho narazili. Tot vse. Dodatek: Na RZ2 je brutalni usek sotoliny, ale pozor zatim to neni sotolina, ale malinko uvalene kameny pri stavbe cesty, pomalu jsem tam nemohl project se Sierrou, jak tam to bude vypadat, to mi neni jasny ... -
"-- skrytý --" 27.04.00 10:01
« Re: Krumlov
No, ja mel puvodne na mysli prave ten levnejsi penzionek, nebo neco takovyho. Ne kvuli komfortu, ale nechci te nutit do zaboru ciziho uzemi jmenem automobiloveho sportu. Ja totiz ani nemam ani radovou predstavu, co tam takovej nocleh stoji. A cekam, ze vsude bude plno. O to slo. Kazdopadne - at jakykoliv nocleh - moc diky. -
"-- skrytý --" 27.04.00 07:04
Jak cizich lidi, kdo je "kamosem" rally nemuze byt spatnej clovek ne? Vcera jsem na to mrknul a neni v nicem problem. Holt budeme muset na noc zabrat sousedni zahradu (stejne ji tam nikdo nepouziva) a tam rozbalit bivak. Jestli budete mit ten stan, tak je to vyreseny. Auta se taky nekam naskladaj, a kdyby nekdo prudil, tak jde snad jenom o jednu noc ne? Zahrada je zajistena provazkem na vratech, ktery by se jinak sami otevreli. Ten typek ji prodava, ale chce za ni moc magor, tak je tam zatim pusto. No snad ji do rally Krumlov neproda, ale tak by jsme to vyresili jinak, dole pod barakem jsou prolejzacky s travnatym placem - jako malej jsem tam kazdy jaro hrabal bordel a uklizel, takze je to taky napul "moje" ne? Zadny strach, nejak to udelame. -
"-- skrytý --" 26.04.00 22:00
To by bylo skvělý - takovej Turínskej dvoreček - 3x Delta Integrale ( počítám že Magic přijede tou svojí ) . Budu 2 lidi . Každopádně tě nechceme znásilňovat , musíš posoudit ty jaký jsou možnosti . ( abys náhodou potom nespal s náma ve stanu až s tebou doma nikdo nepromluví - nasadit si do chalupy bandu cizích lidí ... )