Mistrovstvi CR

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally

• « 00 Reagovat !

foto

17.05.00  17:33

« Re: to m: stolfa/p306

Ja jsem byl jen v Liberci, tam jsem to osobne nezaregistroval, ale byli tam urcite.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.00  16:32

« Re: to micus: stolfa/p306

to maji s sebou nemce na kazde rally? ja jsem slysel jen cestinu...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.00  16:31

« Re: Amaterska rally

ted bude havlickuv brod a v sobotu ma cartec rally pro prihozi. spise orientak.
  • 00 Reagovat !

foto

17.05.00  14:01

« Amaterska rally

Nevite kdy, kde je a co je potreba na amaterskou rally ?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.00  14:00

Tak mam zase trochu vic informaci. Nejsou primo od Miry, nebot je ted na ME v Bulharsku, ale od meho brachy, ktery jim puvodne mel delat mechana.
    Jakou velkou roli hraje Peugeot v Pribrami jeste nevim. Auto je kit z fabriky ve Francii, odtamtud slo do Belgie a ted je tady. Je servisovano a pripravovanona zavody nemeckymi techniky. Mimo zavodu snad stoji v nejakem servisu v Hradisti.
    vse zbyvajici zjistim pristi tyden az se vrati.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.00  09:56

No jo, je v tom vsem fakt dobrej gulas. Ondra Volfu je kamos meho strejdy, ten taky budli 2km od Hradiste. Firma je z Mnichova Hradiste a to spada pod Boleslav, proto ta SPZ. Jindra to ma k nim dale, ale zase blizko ja k nemu ( 12km ) :)
    Ty informace pro tebe zjistim co nejdrive.
    O webu jsem premyslel, ale zatim na to nemam cas a ani jsem o tom s nimi nemluvil. Ale urcite bude, kdyz ne u me, tak nekde jinde :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.00  08:52

« Re: Bohemka

Podle posledních informací ne, ale znáš fabriku.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.00  06:59

« Re: 4 pluto

ach, jo. to me mrzi. 1000 prace a starosti. kde se clovek tveho typu a tam i profese nejvice zdrzuje pri rally?
  • 00 Reagovat !

foto

17.05.00  00:00

« Bez nadpisu

4 m: Prave, ze jsem nic nevidel.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  22:18

nevis, jak je to s tim peugeot cernym a se sponzoringem? jindra je z vrchlabi, auto cerny z pribrami, andrea lupo z mnichova hradiste, spz z ml. bol.... nevis jak je to auto stare, odkud je... je to tovarni, nebo stavenej kit?
    at je to jak je to, je to supr, ze u nas takove skvele auto mame a ze s nim dokazi jezdit. drzme palce. nechystas jim nejaky oficielni web?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  21:05

Ja uz nemam pro jejich smulu vysvetleni. Pritom kdyz to jde, tak ho Jindra "setri". Treba v Liberci mu to 3x chciplo, ale jen pro to, ze tam za kosou nedal jednicku a zkousel se rozjet na dvojaka. Sice Jindra neni zadnej mladik, ale vypada to, ze je jedinej, kterej dokaze udrzet krok s "mladou" krvi. Ja taky uz doufam, ze si smulu vybrali. ted jim vlastne odesel starter ( v patek ) a kdyby nedostali 120sec penalizaci, tak by byli po patku prvni. No a v sobotu krup, lup a poloosa nevydrzela.
    Ale je videt, ze na asfaltu maji i na WRC.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  21:00

Tak jsi me potesil, ani nevis jak. Neco o tom vim, ale neni toho moc, protoze jsem ted uz rok v Holandsku a dom jezdim jen 1x za 3 mesice. Ale uz jen do cervna a konec. Byl jsem ale v Liberci, kde jsem vytahl na RZ prapor PEUGEOT a malem jsem dostal dohuby, protoze jsem narazil na vola, kterej rekl, ze Jindra neumi jezdit a ze je uz starej. Nastval, me co Ti mam povidat, tak jsem se ho zeptal, co ma za auto - on pry "misi v bushi", tak jsem mu rekl, ze by ho Jindra predjel i nazpatecku a bylo to. To jen abys vedel, ze existuji i jini nez my.
    Co se tyce servisu, ja mam zato, ze je to servisovano u Cernyho, sponzoruje to Ondrej Volf ( di Andrea Lupo je tusim v italstine Ondrej Volf )
    a kdyz to nezavodi, tak je to asi take u cerneho.
    Ale kdyby jsi neco potreboval vedet vic, tak se ozvi na jiri.micanek@cz.abb.com a muzem resit dal
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  19:31

...nesmysl. nejsem rejpal, ja taky(ty taky?) fandim stolfovi! neber si to osobne.... je skvelej. prohnat WRCcka to se jen tak nekomu nepovede. moc me mrzi probemy se starterem. auto bylo dobre pripravene, vse original peugeot sport. je to skoda. myslel jsem si, ze to bude letos bez problemu a vyhraje minimalne f2ky a7ky a neco venku. celkove tak 3ti. bohuzel. citroen saxo kit bylo dobre auto lehke, rychle a obratne. bohuzel nespolehlive. jsem rad, ze konecne nekdo ma u nas p306ku ve spravnych rukou. (t.v. promin, chce to cas) ze konecne muzu rict, ze to moje nejoblibenejsi auto u nas vyhrava! moc jim (jindrovi stolfovi i strejdovi fantovi) drzim palce a preju toto skvele auto vice spolehlive. btw: nevis, jestli jim to servisuje cerny v pribrami, nebo je jen sponzoruje (dily/penize). kde je to auto k videni kdyz netrenuje a nezavodi? jeste jednou, micusi, byl to VTIP :o))).
  • 00 Reagovat !

foto

16.05.00  14:24

« Bohemka

Tusite nekdo, jestli bychom mohli souboj tri Octavii WRC na bohemce ?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  10:25

« to "m"

No ja myslim, ze me vsichni pochopili, akorat se najde par .... , kteri si musi rejpnout. Ja jsem se asi trochu upsal, ale jestli jsem se te dotkl, tak se Ti moc omlouvam.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  07:11

« Re: Re:Fotky z Krumlova

4 micus: KRESTA-HRDINKA-FANTA nech uz strejdu... snad KRESTA-HRDINKA-STOLFA, ne?
    4 pluto: co jsi zase kde videl nepekneho? to zakulisi asi dost zkresluje. taky jsem se dozvedel nejakou spinu a hnus ale jinak soutez krasna, lidi moc, auta skvela, horko velke. zatim u me ale vede liberec. vsim.
  • 00 Reagovat !

foto

16.05.00  00:00

« Bez nadpisu

No a ja se tu radsi ani nebudu rozepisovat :o((
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.05.00  23:20

« Krumlov

Píšu , chválím , přeháním . V minulých letech jsem Krumlov vynechával kvůli nižšímu koeficientu ale letos jsem se vypravil a musím navázat na Dalinovo SUPER , SUPER a ještě jednou SUPER !!!
    Krásná soutěž jedoucí se na naše poměry na velmi malém prostoru tudíž dost času na přejezdy ( pořadatelům díky ) , viděli jsme díky radě domacích fakt dobrý místa ( a hodně - v pátek 4 a v sobotu 5 - to jest z každé RZ něco ) , navíc nevídaná bitva o vteřiny 1 a 2 místo a 3 - 5 , krásný počasí , fakt dobrý . Už se těším na příští rok .
  • 00 Reagovat !

foto

15.05.00  17:48

« Re:Fotky z Krumlova

4dalin: mas muj obdiv za mnozstvi informaci na tvych strankach, nevim, kde na to mam vzit cas, to vse zhlednout :-))))
    Ja jsem se konecne dostal k necemu lepsimu nez je ankete "FELICIA==TOTAL *" protoze tu mohl zalozit akorat blb.
    Jinak zpet ke Krumlovu: Krestovi jsem to moc pral i presto, ze Mira Fantu je muj strejda. Ale zase je pozlobila technika a tak si myslim, ze by meli kandidovat na titul "automobilovy smorari stoleti" :-((
    Hrdinka - je videt, ze ma jiz neco najeto, ale urcite se bude jeste hodne, ale take rychle zdokonalovat.
    Ja jsem to sice sledoval na i-netu, ale i tak to bylo fajn, sledovat ty malinke rozdily KRESTA-HRDINKA-FANTA
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.05.00  14:49

« Re: Krumlov - foto

Fotky z Krumlova jsou na mych strankach:

[odkaz]

[odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…