Mistrovstvi CR
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
« No coment
Já myslím, že to jak se předvedl Kresta je bez chyby. Všem pochybovačům o jeho talentu, jako např. Crowbar vytřel zrak, když porazil i Kuliga a Bertoneho. Viděl jsem ho např. před cílem RZ 14, ale to bylo super. V rychlém protahováku asi ve 180 km/h se nebál si přibrzdit zadní kola a poslat si to tam mírným smykem. Síla. Ještě víc ale obdivuju Jendu Tománka, já bych se asi potento. Jinak super jeli i ostatní, Hrdinka, Gargulák, Bertone, škoda Štolfy... -
« Barumka - po 6te RZ.
kresta, kulig +15, bertone +51, krecek +52, gargulak +54, hrdinka +1:36, trajbold, trojan, arazim, PETAK +3:16, cavigioli, pech, klokocka, jandik, tosovsky, tucek, SIBERA +4:51, opocensky, liska, sin +6:16, berger, vojtech +6:29, svec, cimbu... neni tu triner, ani stolfa. nejsou ani mezi odpadliky. tam je kouril, chvojka, neumann, otto, nespor, linek, trojanova... -
To Magic: Na druhou stranu muze byt dojet i za nim startujicim vozem. (viz. 94, kde Van Zupthen s lancii byval pravidelne pojizden minimalne polovinou zbytku startovniho pole) A R.Sperrer Team? Kdo ma penize, muze si treba i pronajmout tovarni auto primo od zdroje. Zde jde o to, ze tento jezdec nema zadnou "vykonnost". Ko vi, jestli vvubec prijede. Schvalne, najdete o nem nejake informace? -
"-- skrytý --" 17.08.00 09:42
« Re: to PLuto
To na jedne strane chapu, ale startuje pod hlavickou Speerera a s autem, ktere muze kitoveho Escorta dojet i na delsi RZ. Neprijde mi to rozumne. I kdyby ten jezdec byl magor, to auto umi jet preci jen asi dost rychle. A hlavne se mi nelibi, ze budu muset 28 minut cekat, nez uvidim Cordobu WRC. To si totiz nechci nechat ujit. -
"-- skrytý --" 15.08.00 14:23
« Re: Změna bodování
Ac s cmt vedeme spise prestrelky, nelze nez souhlasit. Ono nekdy je lepsi se vratit k tomu, co bylo. To se tyka i servisu a tankovani - alespon podle meho nazoru. Pristi rok maji byt zruseny koeficienty 20/10/5, ale jak to bude fungovat neni dosud jasne. Bohemka se asi nepovedla hlavne proto, ze jsme treba vsichni cekali vic, nez mohla dat. Doufejme, ze totez nebude platit na Barumce. MR mi letos prijde jako naprosta parada, nebot kde se vzaly tu se vzaly penize, dobra auta a nove (nebo i staronove) ksichty. Doufejme, ze to vydrzi. Drzme si pesti. -
« Změna bodování
Doufám, že se pro příští rok změní bodování za umístění v Rally z dnešních 30, 25, 22... na 20, 15, 12... . Aby různí notoričtí dojížděči (nemyslím tím jen Křečka) nejezdili celou soutěž jako posraní a jen čekali kdo odpadne... Pokud se chce Křeček cítit ukřivděn tím, že byla penalizace zrušena, tak je to od něho jen alibismus. Hned od začátku všichni věděli, že se penalizované posádky odvolají a spoléhat se na opak, to už je jeho riziko. -
« Re: penalizace
Crowbare, řekni mi, co se ti zdá na letošním mistrovství jako cirkus? Myslím, že první tři soutěže byly svou kvalitou na velmi vysoké úrovni. Navíc i startovní pole tu tak kvalitni dlouho nebylo. Až ta Bohemka... Jeden účastník této rally tvrdí, že každý rallysprint, který se u nás jetos jede, je organizačně proti Bohemce mistrovství světa. A za 14 dnů si můžeš chuť spravit na Barumce. Už jsem viděl startovku, s WRCéčky tam jsou přihlášeni: Kresta - Škoda, Hrdinka - Subaru, Kulig a Kuzaj - oba Corolla, Bertone - Ford Focus a nějaký ital s Cordobou (teď mi vypadlo jeho jméno). -
"-- skrytý --" 11.08.00 14:01
« Re: penalizace
Ja mam takovy pocit, ze nejlepsi by bylo zrusit celou Bohemku. To je asi nejspravedlivejsi, byt i to nejdrazsi reseni. Zatim to ale stejne oficialni a konecne, takze budeme radi, kdyz do Barumky budeme znat alespon vedouci jezdce ve tridach. -
« penalizace
sou to blbci ta penalizace mela zustat, to je stejny jako kdyby mesic po mistrovstvi sveta ve fotbale meli uznat gol, ktery puvodne v zapase rozhodci neuznal. * jednou dali penalizaci, tak to plati a konec diskuzi. ted aby se odvolal krecek, ze zaver bohemky vypustil, protoze mel diky penalizaci velky naskok, a ted ho trajbold predbehne. to si snad delaji srandu. jestli do ted bylo letosni mistrovstvi cirkus tak ted je to bordel!!!