Mistrovstvi CR
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
« Bez nadpisu
Duvod rozhasenosti byl v tom, ze Hrdinka na seste rychlostce zastavil u havarovaneho Sibery. Proto mel pomaly cas, stejne jako ostatni, kteri jeli (meli jet) bez prileb. Proto se ty casy dostaly do databaze. Pote se cekalo, jake sportaci prideli casy vsem ostatnim (normalni cas meli jen Bertone, Krecek a Kresta). -
« Re: Autokros vs rally to RadekG !!!
To Dalin: Ja to zaslechl na Faktoru v 10:15, je pravda, ze jsem sebou mel notebook a mohl jsem vas informovat on line, byl jsem vsak trosku nervozni....Jinak ten s M3 byl z Phy,s velmi kratkymi vlasy, a byl tam s alfou a seatem...Jinak quattro nemam, mam SUBARU :-), a pokud vim ty mohou jezdit do vrchu.... -
"-- skrytý --" 16.10.00 09:04
« Re: San Remo
No moc casu uz na rozhodovani nemas. Lonske materialy jsou k nicemu, letos je to uplne jinak. Idealni situace pro nas stanare je rozbit stan v uzavrenem okruhu vecer pred startem RZ. Zalezi na tobe. Ten s modrou M3 byl Pavel Ulman? Jestli jo, to auto ma sice ackovou spajzku a skoro ackovou kastli, ale motor je hybridni: ackovy T pisty, vacky seriove a elektronika nejaka nemecka domanico-delanico. Pokud sezene ackovou elektroniku a da tam ty ackovy vacky co ma doma v dilne, tak snad uz bude vyhravat. Ale ja myslel, ze na tehle zavodech jsou quattra zakazany? -
« Re: Autokros vs rally
Ahoj Lidi.Tak stale vaham zda mam na to San Remo jet, mam? ....Prekecejte me nekdo .... a pokud mate nekdo vice informaci o prijezdove ceste, vice nez na rally.sanremo.it tak sem s nimi ci snad na raduna@post.cz ..... Jinak jsem mel zajimavej weekend...Od konce....Dnes jsem malem prisel o papiry jel jsem na oranzovou a naproti vyjelo "gestapo" dost ostre, ja se plazil, nebot krizovatka je v oprave a tak jsem GT nechel odrit....Poldove me zastavili, a tvrdili, ze sem jel na cervenou, a ze jim to potvrdi kolega co jel udajne za mnou, ale odbocoval jinam Tvrzeni pti tvrzeni.Choval jsem se slusne, ale po narazce, ze lituji toho, ze me nenabourali....Hovada...Zneuzivaji NASICH penez....A jeste zacali rvat, to me rozpalilo, ze jsem nezustal klidny a po argumentaci, o neprokazatelnosti jejich nesmyslu chteli ukoncit debatu tim, ze mi zadrzi papiry a at si to vyridim na DI.No pak mi skoro sklaplo, a vytahl jsem neco o autu jako chlebodarci....Coz je pravda...No a dostal jsem 200,- pokutu a nazdar...
Zaver necham na vas...
Jinak v sobotu jsem se jel podivat do sv. Jana nad Malsi, kde probihali "provincni" zavody do vrchu i pro jezdce bez licence...Nevahal jsem a prihlasil jsem se.Obsazeni M3 9neco, Golf GTI 9neco, Felicia kit car ci neco hodne podobneho a ja s Imprezou GT,zduraznuji, ze jsem nestihl jediny mereny trenink a tak jsem jel 3 merene jizdy na ostro... A skoncil jsem 4. se stratou 60 setin na 3. s GTI a 4.5 pred feldou....Na to, ze ostatni meli ladena auta, slicky,.... a ja temer seriovou GT a michelinama po 20 000 km. Prumerna rychlost na silnici 2. tridy 143 kmh a moje max 190 kmh. Odvezl jsem si jeden pytel materialu na vyrobu bramborovych medali....Tak snad nejsem uplnej amater.....A Ti ostatni snad nebyli tak spatni.....
Je to tak dlouhy, ze jsem si to ani po sobe neprecetl...Jinak jestli vite o nejakem amaterskem zavode sem snim, ci snad o uzavremen useku.... -
"-- skrytý --" 13.10.00 08:43
« Re: Autokros vs rally
Jasne, myslim si totez. Nema smysl srovnavat, jestli je to ci ono tezsi, ale fakt je, ze rally je urcite drazsi. O tom, ze petina jezdi v nasem sampionatu stylove, nejsem presvedcen. Dobre jezdil Dolak, ale ten nema ty penize, Triner uz je moc pomaly (i kdyz letos to bylo hlavne autem), Chovanec jezdi Slovensko, Krecek taktizuje a Pech klesa ke dnu spolu se Subaru. A to jsou asi vsichni, kdo podle mne neco umeli. Kresta je kapitola sama pro sebe, nebot je prilis brzy na hodnoceni stylu - o tom se zatim hovorit neda, ale vysledky a talent nepochybne ma. Hrdinka s Gargulakem maji super auta, ale i tam se teprve uvidi. Pojed na San Remo a uvidis, jak vypada stylova jizda. -
« Autokros vs rally
Nechtel sem svym prispevkem nejak nadavat na rally. Kdyz jsem zacal fandit motorsportu, chodil jsem jenom na rally, urcite je daleko tezsi jet perfektnim rizenym smykem do neznama na nejake uzke lesni cesticce, jenze tak je u nas schopna jezdit asi tak petina jezdcu, neni to asi v nich, ale vic ve financni strance veci, kdyz ctu, ze Kresta ma k dispozici na jeden zavod 100 sad pneumatik, tak predem lituju tech, co na to nemaji, ac jsou sebelepsi jezdci. V autokrose jezdi smykem kazdy, jelikoz to asi jinak ani nejde, da se vystacit se sadou pneumatik na zavod. Nebezpeci na rally je velke, ale autokros to dozene tim, ze na trati nejste sami, ani nemusite udelat chybu, udela ji za vas nekdo jiny a pak treba muzete balit. Tahle diskuze je asi veci subjektivniho nazoru. Rally jsou krasne, ale nepomerne drahe,nejspis je to otazka prestize, kdyby chtelo autokros jezdit tolik lidi jako rally, tak by urcite vzrostli naklady na zavodeni, pokud by se kazdy chtel zavodit ve spicce.