Mistrovstvi CR
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
« Jasne ze Emil
Nechapu jak vubec muze nekdo pochybovat o kvalitach Trinera: Nerikam ze je jezdec urovne Richarda Burnse ale rozhodne nedelal zadnou ostudu ani na MS. Kdyby dostal sanci svezt se z WRC pri testech a ne se s nim zzivat az na rally MS tak by mozna po case stacil i Arminovy(Schwarc se nemuze vubec srovnavat se svetovou spickou, je to dobrej Evropan). To ze se honil na Bohemce 99 s Dolakem bylo zapricieeno ze zde jel prpve s WRC na asfalte. V Sosnove jel jen pro divaky. To je jasne a skratka obetoval par sekund. On ostatne jel pro divaky celou soutez. A to jak nekdo z Vas rikal ze smyk je vzdy pomalejsi, tak to prece vubec neni pravda. Kdyz to nekdo umi tak se smykem jezdi zatacky vubec nejrychlejc. Viz MS. Tam jedou porad ve skluzu. POkud bude mi t Emil pristi rok poradnou karu tak se jeste ukaze. -
« Re: Co Emil?
Podle mně Triner na pořádném stroji, to je k dívání. Pokud bych byl sponzorem, tak bych chtěl mít svoje nápisy na autě, na které všichni hledí, které všichni fotí a které všichni filmují. A to bez diskuze Triner zařídí. Jen je třeba, aby dojížděl do cíle - to myslím obecně, ne jako narážku na GTI-R. Jestli bude druhý nebo třetí, by už nemuselo rozhodovat. -
No jasně, že když projel Emil svým běžným stylem (třeba na Strahově), tak všichni uchcávali a řvali nadšením. Jenže stačilo vzít stopky a změřit třeba nudného Křečka a hned bylo jasno. Rally ja (možná bohužel) jen o čase a body za styl žádná porota neuděluje. A navíc podle zpráv (sice známého mého známého, ale myslím, že věrohodných) je prý emil naprosto nepoužitelný při testování auta. Prý když testoval WRC, tak vždycky, když vystoupil, řekl, že to jede dobře. P.S.: Mě osobně jeho styl fakt bere. -
« Co Emil?
Triner je pan mistr, hlavne mi pripadne dost v pohode i jako clovek. Bavil sem se o tom s kamosema a shodli sme se na tom, ze Emil se naucil na dvojkolce a otud si prebral vsechny navyky do WRC (potazmo do Pulsara), ted jezdi sice atraktivne, klobouk dolu pred tim, co predvedl v Sosnove minulou Bohemku, vsichni tam z nej byli hotoví, ale jeho styl neni rychly. Nevim, jestli uz neumi, nebo nechce zmenit zpusob jizdy, ale faktem zustava, ze cim vic smyku pri jizde, tim pomaleji jedes, i kdyd je to na oko pekne. Neberte to ale jako nezvratny fakt, je docela mozne, ze skodovka stoji za prd a proste mu jenom nesedla, Nissan je taky tezke porovnavat s dnesni konkurenci. Kdyby meli vsichni stejna auta a stejne zazemi, tak by se ukazalo, kdo je nejlepsi jezdec. Buhuzel uz to davno neni jenom o tom a mozna by to byla i nuda divat se na 100 stejnych aut. -
« Re: Kresta, Hrdinka a spol.
pro Magic:to co pises je i neni pravda zalezi jak se na to chces divat z myho pohledu v sosonovy jel pro oko divaka a to se asi povedlo,protoze v tu chvily se asi nikdo(a nebo malo kdo)dival na profesorskou jizdu p.Krecka ac byl rychlejsi(Krecek) tak se domnivam ze v sosonove nemnel co stratit(Emil) ale na to co tam predvedl jen tak nezapomenu a v cil byl stajne prvni i kdyz muzes argumentovat ze Dolak nedojel.Srovnani s Arminem?jo je rychlejsi ale uvedom si kolik toho mnel najeto s tim autem (WRC)Armin a kolik Emil neda se cekat ze pri naky odhadem 2-3 soutezi pojede kdokoli jako ten co jezdi leta(Armin).A prazskej sprint i laik na trati poznal ze ono WRC neni zcela v poradku i tak 2 krat prvni v RZ 2 krat druhy na strahove udal kolo zrejmne z premiry snahy pobavit divaky,zustava pro mne otazkou proc nemeli ve voze rezervu.Hele napis mi uprimne tobe se fakt nelibi jak jezdi?Kdyz ne on kdo teda? -
« Re: Kresta, Hrdinka a spol.
nezapomente ze kresta jezdi za TOVARNI tym, takze kdyby nevyhral titul, tak by to byla asi fakt ostuda i pro skodovku. jinak jesti se porad pise, ze jestli enge v pristi sezone nezajede dobre, tak muze na F1 zapomenout, tak stejne jestli se kresta neprosadi u nas bezkonkurencne a neukaze neco v evrope, tak se do sveta taky asi nepodiva. ono mladi a talent je pekna vec ale vecne do nej penize taky cpat nebudou. a jestli se pristi rok sejde takova konkurence jako se proslycha (focus=bertone, focus=trajbold, focus=hrdinka, A8=pech, A8 nebo WRC=triner, trojan, vojtech ...) vetsina jsou jen spekulace, ale treba neco vyjde, tak to bude mit sakra tezky. to cmt: si * -
"-- skrytý --" 31.10.00 08:56
« Re: Kresta, Hrdinka a spol.
No, ja si na to prave vzpominam velmi dobre. Jak s novym fabrickym WRC dostaval narez od Dolaka se starou Celicou GT-4, jak dostal narezano na Prazskym rallysprintu, kde mel jediny WRC, i na to, jak na Acropoli nechapave kroutil hlavou, jak to ten Armin dela, ze je rychlejsi. -
« Re: Kresta, Hrdinka a spol.
sakra chlape byl ses nekdy podivat na rally?Podle toho co tu pises o Emilovi tak mi pripada ze ne!!!Zapomen na letosni rok to auto je srac o tom neni treba diskutovat a zavzpominej jak jezdil se Skodovkou,ja kdyz stal na trati tak mi behal mraz po zadech a nebyl jsem sam.Vzpomen co dal v Sosnove RB 1999. -
"-- skrytý --" 30.10.00 16:59
« Kresta, Hrdinka a spol.
Je fakt, ze jsme se na Sumave Hrdinkovi asi smali vsichni a on proste jen mapoval chovani auta, ucil se jet podle rozpisu, podle pocasi a dalsi veci. V Liberci uz dal i Dolakovi, a ackoliv to asi byla spis shoda nahod, musel se Dolak Hrdinkovi omluvit. Ja jsem taky musel zmenit nazor a ackoliv ma Hrdinka takove auto a zazemi, o kterem se jinym ani nezda (alespon podle zprav tady), asi nemuze byt uplny poleno. Jenze na druhou stranu: v 35 letech se nejedna o mladeho perspektivniho jezdce. U Kresty je to jinak. I kdyby neudelal titul letos, pristi rok na to bude mit dost casu. A myslim si, ze si ten titul zaslouzil. Bude se ale muset od Krecka naucit kouzlo taktiky a rozvahy. Co se Trinera tyka - nevim. Je nejen tady velmi oblibeny, ale mne neprijde jako nejak dobry pilot. I kdyz bych mu samozrejme pral poradny auto i tym. Ale mozna se mylim. Co cmt? -
« Re: Hrdinka jezdec roku?
Crowbare, zalez někam do křoví hnít! Hrdinka to na Příbrami natřel Krestovi hlavně proto, že se Kresta sesypal psychicky, když udělal defekt a pak dělal chybu za chybou. Rychle jsi zapoměl, jaký výkon předvedl Kresta na Krumlově, Bohemce či Barumce - tam zase dostal na frak Hrdinka. Prostě jednou se daří tomu a podruhe jinému. -
« Rally je spina
Rally je spina, Hrdinka kdyz to rekl, tak mel pravdu. tohle by se v autokrosu nikdy nestalo. Tam se jede furt hrana a nikdo by NIKDY nevymyslel jak ziskat titul jinak nez ferovym zavodenim. Myslel jsem si, ze jsem jeden z tech opravdovych fandu rally, ale uz mne zacina nudit divat se, jak vyhravaji penize a treba chudak Triner je kvuli prachum mimo hru. Radsi zase zacnu chodit na autokros...... -
No i já jsem se Hrdinkovi na Šumavě smál, protože přijel do zatáčky, zastavil aby se podíval a protože mu to pěkně zrychlovalo, tak šíleně rychle odjel. Navíc jsem ho viděl v Praze na Rallysprintu, kse jsem stál nahoře nad Zadní Kopaninou a Hrdinka mě málem přejel. Jenže pak se naučil a teď je na něj fakt pěkný pohled. -
crowbar c.403 brezen 2000:
ted sem spad ze zidle. kresta ze je lepsi nez triner???? no to snad ani nemuze nikdo myslet vazne. dyt je to proti nemu chudak. a znovu opakuju, sem rad, ze pojede na sumave, protoze ho tam pech tak ztrapni, ze vrati vsechny penize benzine a zase se vrati do jiny tridy kde diky autu nebude mit konkurenci a bude slavnej!!!...
Ja jenom, aby se nezapomnelo na vyroky nekterych mistru volantu, hihihi.
Jinak si myslím, že pokud za to může Vaškůj, pak je mamlas, protože než titul za těchto okolností by bylo lepší být druhý. A být Krestou, moc bych si rozmyslel startovat v Cowitra-CW Oil-Czech PM-Jolly clubu za situace, kdy má možnost vstoupit do světa v továrním týmu. -
"-- skrytý --" 27.10.00 12:23
« Re: Hrdinka jezdec roku?
Myslim si, ze na takovy zavery je moc brzo. Oba ujeli teprve 6 soutezi a to jeste 2 z nich za podminek tak nejak podivnych. Nebyl jsem sice v Pribrami, ale nezda se mi, ze by jeden z nich vynikal nejak cistou a stylovou jizdou. Kdo je lepsi, ukaze spis pristi sezona. On byl Kresta trochu psychicky mimo, zvlast po tom testovani na San Remu. Ani se mu nedivim. Samozrejme zvladani stresovych situaci je jedna z nejdulezitejsich stranek soutezaka, ale on je preci jen o 10 let mladsi, nez Hrdinka. To hraje taky svou roli. -
« Re: Bertoneho neuspech
nevim o cem se bavite. to co se stalo v pribrami byl jasnej PODVOD, protoze mi nikdo nemuze tvrdit, ze kresta spolehal na to ze po posledni rz nekomu kiksne auto. to se musim smat, takze at si to kazdy prebere jak chce, ale tenhle krestovo titul poradne SMRDI!!!! jestli je stastnej ze mu tovarna koupila titul, tak to uz fakt nevim. stejne bych rekl ze jezdec roku je hrdinka, jak se mu na sumave vsichni smali rikali ze nema v rally co hledat a ted v pribrami jel tak ze krestu i s celou tovarnou strcil do kapsy. -
« Re: Bertoneho neuspech
No, me se Bertoneho jizda vubec nelibila - prijdemi ze si s tim autem vubec nerozumi. A ten nedelni "vypadek" - ja osobne si myslim ze slo o strategii. Ale i kdyby nebyla, Kresta by byl stejne mistr, protoze po posledni RZ vypadl Trajbold - a tam rozhodne o zadnou strategii neslo!
Jeste k Bertonemu - nevim co se snazi Vaskuj dokazat, ale ani na Barumce ani ted v Pribrami nebyl podle me Bertone nijak vyjimecne zajimavy. Rika se, ze (Vaskuj) nabidl Krestovi na pristi rok sest zavodu MS, kdyz odejde ze Skodovky. Ale ja si myslim ze by tam mel Kreta zustat, minimalne do te doby dokud bude platit plan "2001-ME,2002-MS". Protoze pokud pojede alespon jeden rok MS za tovarnu a nebude uplne plonkovej, tak ma urcite vetsi sanci se chytit nez kdyz pojede (mozna) sest zavodu za soukromy tym. To je muj nazor.