Rally simulatory - hry
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
"-- skrytý --" 09.08.02 12:56
« Obnoveni tematu - CMR3
Tak sem dneska koukal na www.cmr3.co.uk a dokonce uz si de obednat CMR3 na PS2. Akorat se svoji (ne)anglictinou netusim, jestli je vazne v prodeji, nebo de jen o jakejsi predprodej...:-) Co se tyce screenshotu tak nemaj chybu. I nektery trate vypadaj, ze sou o dost uzsi. Uvidime. Hlavne aby to uz bylo na PC Taky doufam, ze pribydou ruzny defekty, nebude mozny pokracovat po "totalce" a auto nepude na boudu o kapradi...:-) -
« Lidi pomozte
Jakým způsobem stáhnout auta do ColinII z adresy www.amcregen.de, je tam Krestova, Siberova, Trinerova, Forkertova Octavie apod. Chce to ale po mně při stahování instalaci nějakého programu PurePay. Přes tu němčinu jsem se nějak nedostal bo nevím vo co go. Pokud to nejde, není možnost to stáhnout odněkud jinud? -
"-- skrytý --" 25.05.01 08:01
« Re: Rally
Neviem,tak daleko som sa nedostal. Prestalo ma to bavit a zabohoval som, za zbytocne vyhodene peniaze. Jedine hry, ktorych ovladanie sa aspon ponasa na seriovej stvorkolky zatial robi Codemasters, ibaze nie tak komplexne, ako Rally2000. Skoda, mohlo to byt na urovni GP2 -
« Re: Octavia WRC II
COKESi, jak jsi na tom? Všichni už se těšíme, až budeme smažit s Octavií!!! Mohl bys na Mageo v auditu CMR2 nejlepší závodní hry... hodit nějakej screenshot jak to vypadá. Westler tam hodil svůj pokus, který ale z nedostatku času zastavil... Dík!!! BTW, jsi schopen udělat i autentickej interiér? -
"-- skrytý --" 23.05.01 08:04
« Re: Rally
Z hlavy ti nepoviem, daj si nastavenie klaves a onen gombik je change view. S nim menis pohlady. Ad Rally champ 2000 - je tam Ibiza a hra je super, az na to, ze pri MS FF Wheel je nepouzitelna a voz akceptuje len plne zatocenie. Hlavne, ze su s tym vyfoteni programatori v manuali ... Navyse Impreza sa chova ako F2.
[odkaz]