Rally simulatory - hry
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
« Re: RALLY 99
Jo, nevypadá to ąpatně. Mě nejvíc potěąilo to, ľe budou počítat kaľdý kolo zvláą», tak jako je to v GranTourismo. To je totiľ pořád nejlepąí simulátor co sem kdy viděl - bohuľel jsou to jen okruhy. Ale co se tyce ty grafiky - neprisla mi nejak zasadne lepsi nez v Colinovi. Jo, auta jsou detailnějąí a baráky kolem moľná trochu taky, ale pořád tam chybí davy diváků kolem a pneumatiky před sloupama a daląí věci kolem trati. Taky bych byl rád, kdyby ty "zbytečnosti" ąli vypnout aby to na mým ubohým Viperovi 330 4MB dělalo aspoň 40 FPS. A pak mám jeątě nápad. Bylo by supr, kdybych si mohl dělat rozpis trati sám. "Předdefinovaný" spolujezdec v Colinovi mi ne vľdy vyhovuje. Hlavně kdyľ na mě řve: "Don't cut the edge!" zrovna kdyľ mám levý přední kolo zavěąený nad ąkarpou a na plnej kotel jedu to, co bych bez tý ąkarpy nemohl. -
« RALLY 99
uz jste videli hru RALLY 99? (www.rally99.com) je to nastupce rally chamiponchip od europressu. a jestli to dopadne, jak to zatim vypada, tak to bude skutecne bomba. 20 aut, 36 trati. vse podle britskeho mistrostvi. trate byly nasnimany digitalni videokamerou a posleze dany do hry jako textury. takze spousta detailu a maximalni vernost. auta jsou detailne propracovana (jako u nfs spolecne s vyrobci). uz se tesim. mela by byt v dubnu dokoncena. ma to byt mnohem lepsi nez kolin (podle programatoru a distributoru). skoda. snad tam pujdou taky dat moje oblibene textury auticek. michal. -
« Re: Colin je skvělej, ale... to: Krecek
Jo fuckt jsem jezdil s volantem a je to prostě skvělý. S klávesnicí nikdy neprojedeš zatáčku plynule. Chápu, že řízenej smyk je v rally to nejdůležitější, ale o to právě jde: o řízeným se s klávesnicí nedá vůbec mluvit. Prostě za to škubneš a pak dorovnáváš to je trochu hrůza. Teď jsem ze zoufalství začal jezdit s joystickem - plyn/brzda=tlačítka a směr analogově. Je to lepší než klávesnice, ale volant to NENI. -
« Re: Colin je skvělej, ale... to: Krecek
ty jsi hral kolina s volantem? a slo ti to? a bavilo te to? ja jsem mel pujcenej volant s feedbackem od microsoftu (kolin nepodporuje feedback! a blbe nfs3 jo :o( ) a zatacet s tim fakt neslo. bylo to hrozne divoke a neovladatelne. navic je skoda ze pohled z kabiny je dost nepovedenej. v nfs se s tim necha dobre zajezdit, drncani po moste.... ale v tom kolinovi mi to nejak nesedlo. v dalsi hre od codemasters toca (kdo nevi, tak to jsou okruhy - a4, 406, akord, laguna...), to slo v pohode a prejizdeni prez krajnici je s feedbackem citit. nechapu proc kolin nema tuhle podporu. rally, teren a nic. michal -
« Re: Colin Swedish rally
Colina doporučuji. Jestli nakoukneš na moji stránku, tak nezapomeň na obrázky. Pokud nejsi Carmageddon, tak skutečnost je svázaná zodpovědností. Ve hře můžeš jít nadoraz bez finančních a zdravotních a soudních následků. V pohodě můžeš svištět těch 200 na ledě a pak s tím šlehnout do lesa. Máš pak jen špatný čas. -
« Rally simulátory - hry
Zakládám nové téma pro příznivce rally vrčení na computerech jelikož původní téma závodní hry se ztratilo a bylo v tom smetí nevýrazné a "formeláci" mají vlastní. Tak co Colinové, jak Vám to jezdí? Dnes startuje švédská rallye, co tak přes neděli si to taky zkusit na PC.