Rally simulatory - hry
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
« Re: CMR2
Colin2 je bomba! Vypada to naaadherne (max detaily, 1280x1024) a jezdi se to jeste lepe. Ohromna zabava. Ten navigator je, pravda, trochu zmatenej, ale lze to jezdit i bez nej. Kdyz uz jedu nejakou trat potreti (poctvrty) tak si ji pamatuju celkem obstojne a navigator mne vzdycky jen tak upozorni... -
« CMR2
Tak jsem pred chvili vstal od "testovani" CMR2. Celkovy dojem je trochu rozpacity. Asitak jako z DiabloII :-) Zkratka je to lepsi nez jednicka ale cekal jsem asi vic.
Co me nejvic s..e je "spolujezdec". Paklize chci neco zajet, musim jet podle rozpisu, ne na oci, nebo si proboha pamatovat celou trat (je tam cca 3000km RZ!!!). Chvilku mi trvalo nez jsem prisel na to, ze hlasi jakoby kvalty (3-6) a ne obtiznost zatacek. OK, neni to nejbeznejsi ale da se na to zvyknout. Ale co me totalne toci je spatne nacasovani. Stalo se mi, ze mi nahlasil "tight right" az pote co jsem to nasolil ve stopadesati do zdi. Atd. Idealni by byla moznost sestavit si rozpis sam.
Trate jsou podle me perfektni, detailni jsou dostatecne a hlavne maji atmosferu. Dokonce mam obcas pocit (zejmena v Italii a Francii) ze nektere useky poznavam. Mohli by byt delsi, ale to mi zas az tak nevadi. Co me ale tradicne stve je nepomer auto/trat. Vzdyt to auto vypada na trati jako model 1:2!!! Mozna kdyby nekdo dokazal prekopat data tak, aby bud byly auta vetsi, nebo trat mensi, tak by to byl dost zasluznej cin.
Pochvalu zaslouzi chovani auta. Zkousel jsem teda jen jedno (Imprezu samozrejme :-) ale je to docela dost verohodny. Co neni moc verohodny je zvuk auta. Docela dobry je poskozeni auta (ne grafika, ale jaxeto chova), tradicne mi chybi defekt pneumatiky.
No, presto to povazuju za asi nejlepsi rally hru z meho pohledu. -
« Bez nadpisu
Tak jsem tu. Na me 400 se 128 MB RAM a Voodoo Banshee (16 MB) to v 640*480 jede celkem svizne, akorat se to nekdy zadrhne. Kupodivu mi to chodi lip v 800*600, ale musim vypnout detaily u efektu. Bohuzel, vsechna zde vypsana auta jsou jedina zakladova, dalsi uz jsou pouze bonusova, coz budou Becka (Stratos, 205 T16, Metro 6R4), F2 (Puma), relativne nedavno soucasna (Delta,Sierra, Corolla) a historicka (Mini Cooper). -
« CMR2
Nazdarek, prave jsem dojel par RZ z CMR2. Prvni dojmy: minimalni konfigurace 6MB je velmi zajimava a beha to i tak docela rychle bez jakych koliv casovych prodlev (CDROM 40x), hral jsem to Celeru 433, 64MB RAM, ATI Rage 128 8MB v rozliseni 640x480 a jelo to velmi svizne. Celkova grafika je o poznani lepsi, ovladani nabidek zajimave. Nenasel jsem ale ani jedno N-kove nebo F2 auto vse skupina A8!(mozna jsem na ne nenarazil) Chovani vozu je sympaticke (mozna moc pretacive). Zatim jsem jel v Subaru a Peugeotu (nechapu jak Gronholm s tim muze jezdit, protoze chovani 206-ky bylo neuspokojive). Cesty se mi zdaji ale prilis siroke (Recko, Finsko). Totalni blbost je, ze jsem udelal ve Finsku boudu pres malou brizu vysokou asi metr, takze bacha na stromy :-) Kdyby byly nejake dotazy podivam se na CMR2 a odpovim. -
« Bez nadpisu
Cafte vazeni,
predne se omlouvam, ze jsem neodpovedel hned, ale jaksi jsem behem vikendu nenasel vhodnou chvili (a misto) k usednuti k netu. Colina 2 jsem zatim hral akorat na sedmistovce s GeForce, takze hardwarove pozadavky posoudit nemuzu. Zitra (tedy vlastne ted uz dnes) si jedu do Prahy pro oficialni verzi, protoze ta, kterou mi minuly tyden poslali z Codemasters, se nekde po ceste do republiky zatoulala. Ve stredu v noci dam vedet vice. -
« Re: Colin2-Bomba
Drahý Pluto,
vlastním taktéž Colina 2(ale napáleného) a mám velké problémy s grafikou,pořád se mi to trhá.
Nevíš,jakou uvádí výrobce minimální konfiguraci?
Hra mi nejede na 100% ani v 640x480 v 16 bitech a s minimálními detaily.Vlastním Celerona na 525 MHz,128 RAM,Riva TNT2 Ultra.Můžeš mi říct,jestli Ti to funguje bez trhání,případně na čem to hraješ.Nevím, jestli je to mým počítačem nebo tím,že hra je stočená.Díky,Chrást
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!