Rally simulatory - hry
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
« Re: Miluju Italii !!!!!!!!!!!!!!!
Teda, chlapi celkem mne prekvapujete. Ja jsem dohral beginner i intermediate uplne v pohode. Neprohral jsem zadnou RZ a malokdy se mi stalo ze bych mel nejaky usek cerveny. Na expert je to drsnejsi, ale zvladnutelny. Zatim jsem taky neprohral, ale rozdily jsou maximalne vteriny (na intermediate spise desitky vterin). BTW: taky jsem zatim nezkusil nic jineho, nez Imprezu. Netvrdil bych o ni, ze je to sracka (i kdyz je z japonska....) -
"-- skrytý --" 10.01.01 08:06
« Miluju Italii !!!!!!!!!!!!!!!
Muliju Italii, je to bomba priletet do zatacky, ubrat, zatocit, brnknout si jenom o brzdu, letim rizenym smykem, srovnat, ubrat brnkbout si o brzdu a hned se protahnout dalsi zatackou ...
Sakra tak sampionat v Intermediate jsem zatim nevyhral, ale ze me predjede Colin McRae, to bych se s tim smiril, ale ze me dostane i Lungaard, to mi hlo zluci :-))))) -
« Re: CMR2
tak sem vyhral sampionat (ale jenom intermediate) celkem 68 bodu. ve francii sem se zlepsil, dojel jsem 5. , jel jsem s lancii delta integrale, prece bych nejel s nejakym japonskym sracem (subaru, toyota, mitsubishi) i kdyz musim uznat, mysak ma bezkonkurencne nejlepsi jizdni vlastnosti -
« Re: CMR2 (pomale casy v I a F)
To bude asi tim, ze na asfaltovych (F, I) tratich je jezdit krapet odlisnym stylem, nez na preschozich. Ja taky jezdil spatne. Az se k tomu posadil bratranec a po shlednuti jeho jizdy jsem zmenil styl a razem jsem se (misty) zrychlil az o 20 sekund. -
Vcera jsem se k tomu zase po dlouhy dobe dostal. Jezdim jen CHampionchip, vcera jsem zacal intermediate. Finsko celkem v poho, ale jsou to nervy. Recko krasny, vyhral jsem vsechny RZ. Dneska snad budu pokracovat. Ale silne uvazuju o volantu - klavesnice nic moc ;-) Nevim jak vam, ale me spolujezdec hlasi pulku zatacek az kdyz jsem v nich :-) Asi jezdim moc rychle :-) -
Zkousel jsem to i na 2xP2@450MHz, hafo RAM, All-in-Wonder Rage 128 GL 32MB RAM. V 1280x1024 full detail se to hybe ale hrat se to neda. pouzitelny je zase az 800x600 malo detailu. Ale fakt me na ty hre nejvic sere ten spolujezdec. Preci se nebudu naspamet ucit 3000km trati ?!? -
Aha, no v praci bych si urcite nedovolil smatat na drivery. Nicmene se domnivam, ze tam URCITE nebude ten potrebny AGP driver. Bez nej totiz funguje uplne vsechno (vcetne grafickych aplikaci), ale 3D ve velkym rozliseni je katastrofa (protoze se to pak chova jako PCI karta, neboli minimalni propustnost). Je to smula, ale aspon to jde parit 800x600, v praci to staci, ne? Zabava je i tak dost velka, nemam pravdu? -
Ty FPS nemerim, jen odhaduju. Bohuzel to hraju tajne na pocitaci v praci a tam si nedovolim sahnout do konfigurace, protoze jsou tam nainstalovany aplikace dost haklivy na grafickou kartu a drivery, takze menit nemuzu nic. Muzu to akorat zkusit na jinym pocitaci.... -
Ja mam MB Asus A7V, na tom GF2 GTS nedela naprosto zadny problemy. Predtim jsem mel Gigabyte, Athlon, GF2 GTS a taky to behalo bez jakychkoliv problemu. Fakt bych zkusil jiny drivery (AGP i Detonator), pripada mi divny, ze mne to jde rychlosti okolo 40 FPS a tobe na podobne konfiguraci v rychlosti 1 FPS (jak sam pises). Taky jsem si uvedomil, ze nektere verze Detonatoru maj dost spatne naprogramovany Environment mapping, zkus ho tedy v Colinovi vypnout. Pokud se to zlepsi, vis kde je chyba... -
« CMR2
Tak jsem se konečně dostal k Lancii....mno moc dobrý....Tedka zkouším Peugota 205 T16...500koní a nějakých 900kg, skoro pořád mimo trat:-) Prostě bomba autíčko.Řekl bych kapánek přemotorovaný Jinak to pařím na P3 500Mhz 128RAM a TNT2 ultra, v 800x600 je to celkem ok.
-
Tak to je DOST divny. Mas napriklad nainstalova AGP driver na motherboard?? A jakou verzi driveru pro GF2 mas?? No, mozna je to kvuli Win2000, ja mam Millenia. Jak meris ty FPS? Kde se to zapne?? Napsal bych ti presneji, kolik mam ja (od oka v tech 1280x1024 je to tak 40-50). Proste TOTALNE plynuly. -
Hmm, ja to hral na Atholonu 900MHz, 256MB, GeForce 2 GTS 32MB RAM, Woknous2000. 1280*1024-32bit, plny detaily = krasny obrazky, ale tak 1 FPS :-( 1024*768-16bit, 1/2 detaily = hratelne, cca 20-30 FPS. Ale nakonec jsem skoncil na 800*600-16bit, malo detailu = bomba, vetsinou cca 50 FPS. Stejne kdyz jedu tak me nezajimaj postavicky a stromecky kolem ale hlavne trat a plynulost....
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!