Rally simulatory - hry

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally

• « 00 Reagovat !

foto

18.03.99  00:00

« Re: RALLY 99

Jo, nevypadá to ąpatně. Mě nejvíc potěąilo to, ľe budou počítat kaľdý kolo zvláą», tak jako je to v GranTourismo. To je totiľ pořád nejlepąí simulátor co sem kdy viděl - bohuľel jsou to jen okruhy. Ale co se tyce ty grafiky - neprisla mi nejak zasadne lepsi nez v Colinovi. Jo, auta jsou detailnějąí a baráky kolem moľná trochu taky, ale pořád tam chybí davy diváků kolem a pneumatiky před sloupama a daląí věci kolem trati. Taky bych byl rád, kdyby ty "zbytečnosti" ąli vypnout aby to na mým ubohým Viperovi 330 4MB dělalo aspoň 40 FPS. A pak mám jeątě nápad. Bylo by supr, kdybych si mohl dělat rozpis trati sám. "Předdefinovaný" spolujezdec v Colinovi mi ne vľdy vyhovuje. Hlavně kdyľ na mě řve: "Don't cut the edge!" zrovna kdyľ mám levý přední kolo zavěąený nad ąkarpou a na plnej kotel jedu to, co bych bez tý ąkarpy nemohl.
  • 00 Reagovat !

foto

16.03.99  08:15

« RALLY 99

uz jste videli hru RALLY 99? (www.rally99.com) je to nastupce rally chamiponchip od europressu. a jestli to dopadne, jak to zatim vypada, tak to bude skutecne bomba. 20 aut, 36 trati. vse podle britskeho mistrostvi. trate byly nasnimany digitalni videokamerou a posleze dany do hry jako textury. takze spousta detailu a maximalni vernost. auta jsou detailne propracovana (jako u nfs spolecne s vyrobci). uz se tesim. mela by byt v dubnu dokoncena. ma to byt mnohem lepsi nez kolin (podle programatoru a distributoru). skoda. snad tam pujdou taky dat moje oblibene textury auticek. michal.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.03.99  15:01

« Re: Colin je skvělej, ale... to: Krecek

Jo fuckt jsem jezdil s volantem a je to prostě skvělý. S klávesnicí nikdy neprojedeš zatáčku plynule. Chápu, že řízenej smyk je v rally to nejdůležitější, ale o to právě jde: o řízeným se s klávesnicí nedá vůbec mluvit. Prostě za to škubneš a pak dorovnáváš to je trochu hrůza. Teď jsem ze zoufalství začal jezdit s joystickem - plyn/brzda=tlačítka a směr analogově. Je to lepší než klávesnice, ale volant to NENI.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.03.99  08:31

« Re: Colin feedback...

...to se budu muset do manualu podivat. nikdy je nectu. (az kdyz jsem v koncich...) ja jsem to zkousel nastavit a nereagovalo to. to by bylo supr, kdyby to chodilo. diky, michal.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.03.99  08:16

Sice se mně nikdo na nic neptá, ale Colin podle manuálu feeeback podporuje. Ověřit to nemůžu, protože ho na volantu nemám. Jinak mně se s volantem jezdí výtečně, mnohem líp než klaávesnicí.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.03.99  08:17

« textury do kolina

menite si v kolinovi textury aut? napr. focuse za sainzovu toyotu, octavii wrc za mitsubichi, seat wrc za subaru, 306maxi za ibizu... ale i cokoli za cokoli. kam na ne chodite. ja jich mam asi 100, ale dobrejch jich je asi 20. michal
  • « 00 Reagovat !

foto

09.03.99  08:14

ty jsi hral kolina s volantem? a slo ti to? a bavilo te to? ja jsem mel pujcenej volant s feedbackem od microsoftu (kolin nepodporuje feedback! a blbe nfs3 jo :o( ) a zatacet s tim fakt neslo. bylo to hrozne divoke a neovladatelne. navic je skoda ze pohled z kabiny je dost nepovedenej. v nfs se s tim necha dobre zajezdit, drncani po moste.... ale v tom kolinovi mi to nejak nesedlo. v dalsi hre od codemasters toca (kdo nevi, tak to jsou okruhy - a4, 406, akord, laguna...), to slo v pohode a prejizdeni prez krajnici je s feedbackem citit. nechapu proc kolin nema tuhle podporu. rally, teren a nic. michal
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.99  09:02

« Re: Colin je skvělej, ale

Volant nedám, čím bych po nocích kroutil. Chybou bylo půjčovat si volant, pak je to s klávesnicí jak řídít auto rajčákama z tanku.
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.99  08:59

« Colin je skvělej, ale

Colin je skvělej, ale bez volantu to není to pravý vořechový. Měl jsem doma tejden půjčenej docela slušnej volant a teď mi jaksi klávesnice nestačí. Nevíte někdo o starším, rozflákaným ...
    hlavně levným volantu s pedálama pro PC?
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.99  08:57

« Colin Safari

Jede se Safari. V Colinovi sice není, ale mohla by to nahradit Indonesie. Zkuste si to. Např. v noci není vidět skoro nic a samá pravoúhlá a skok a ostrá a buch do stromu...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.99  20:39

« Re: Nazdárek

Hrací demo je na [odkaz] Jaktože se nemůžeš dostat na moji stránku? Zkoušel jsi to o několik příspěvků níž přímo?
  • 00 Reagovat !

foto

22.02.99  13:07

« Nazdárek

Rád bych tu gamesu taky prubnul, ale nemam ji...
    Da se nekde stahnout?
    Na tvou stranku(bdx) se taky nemuzu dostat...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.99  20:24

« Re: Colin Swedish rally

Adresa [odkaz] O pár příspěvků níž stačí ťuknout na odkaz.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.99  19:20

Fajn , ale vidím , že těch 200 na ledě , které bych v životě nejel už od sebe neodpářu . Napiš tu Tvou adresu , ať ji nemusím hledat .
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.99  20:51

Colina doporučuji. Jestli nakoukneš na moji stránku, tak nezapomeň na obrázky. Pokud nejsi Carmageddon, tak skutečnost je svázaná zodpovědností. Ve hře můžeš jít nadoraz bez finančních a zdravotních a soudních následků. V pohodě můžeš svištět těch 200 na ledě a pak s tím šlehnout do lesa. Máš pak jen špatný čas.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.99  20:15

bdx - je asi škoda , že žádnou rally hru nemám . Moc mě to nebavilo . Já jsem spíš na Chess 5000 , hru Z , Setlers a pod. Ale asi znovu zkusím , snad mě to chytne .
  • 00 Reagovat !

foto

14.02.99  22:01

« Colin Swedish rally

RZ1 3:45.08; RZ2 2:56.65; RZ3 3:04.56; RZ4 3:14.80; RZ5 3:53.20; RZ6 3:27.52; Total 20:24.41.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.99  22:55

« Re: Rally simulátory - hry

Informace o Rally championship 99 mám na své stránce bdX rally simulation .
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.99  21:38

« Re: Rally simulátory - hry

V Levelu teď píší o nové hře Rally Masters: Race of Champions . Prý to bude dobrá hra . Pak popisují novou hru Rally championsschip 99 . Má být mnohem lepší než Colin McRally . Vyjít má letos v dubnu .
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.99  13:48

« Rally simulátory - hry

Zakládám nové téma pro příznivce rally vrčení na computerech jelikož původní téma závodní hry se ztratilo a bylo v tom smetí nevýrazné a "formeláci" mají vlastní. Tak co Colinové, jak Vám to jezdí? Dnes startuje švédská rallye, co tak přes neděli si to taky zkusit na PC.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…