Rally simulatory - hry
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
"-- skrytý --" 26.03.99 11:32
« Re: Colin McRae rally To: pepe
To asi nepůjde, protoľe mi dali vybrat z několika "line", no a já si vzal Multimedia line + nějaké doplňky. Bohuľel tam měli i Game line - tam ta lepąí karta byla. Moc se mi tam nechce, jelikoľ jsem je tam uľ otravoval s monitorem (reklamace). Ale zkusím tam brnknout. -
« Re: Colin McRae rally To: Dalin
Daline, v Tvem pripade bych nevidel zadnej problem, vezmi svoji masinu a bez s ni tam, kdes ji koupil, klidne tam i predved v cem je problem a myslim, ze kazdej seriozni prodejce by tu kartu mel vymenit za jinou. Prip. rozdil doplatis. -
"-- skrytý --" 26.03.99 09:51
S tou kartou jsem na tom asi podobně, protoľe po těch měsících přemlouvání manľelky na koupení novýho počítače přijít teď (počítač je starej tak 3 týdny), ľe chci lepąí grafickou kartu za nemalej peníz, tak mě asi zabije pánvičkou! Zaměstnavatele asi fakt nepřemluvíą, jedině ľe by si zinscenoval havárii a odchod karty do věčných lovią». -
« Re: Colin McRae rally To: Dalin
Tenhle problem jsem mel, kdyz jsem zkousel demo verzi. Tam jsou tri zkousky : Monte Carlo, Recko a Australie. A prave v ty Australii jsem mel taky z auta barevni pruhy, krajinu bylo videt celkem v pohode jen tam, kde by melo byt nebe, nebylo nic, jen cernota. Ale projet se tim dalo. A mam takove tuseni, ze ted prave na tyhle zkousce mi to blbne. Videokartu bohuzel vymenit nemuzu, protoze computer neni muj, ale meho zamestnavatele a pochybuji, ze by mi koupil novou kartu, abych mohl jezdit rally. -
"-- skrytý --" 26.03.99 07:19
Ty pepe, taky ti to dělá? Kdyľ uľ jedu v jakémsi malinko lepąím rozliąení, tak 1RZ letím skvěle, auto je skvěle (no moc skvěle ne) vidět, dojedu jí, rozjedu RZ2 a nestačím se divit, z auta se mi stala hromada barevnejch fleků, letím RZ s flekovým mrakem a kdyľ začnu ject RZ3, tak je to zatím v pohodě uľ zase auto vidím. To jsem si zase vybral kartu do počítače!!! -
« Re: Colin McRae rally
Problem bude asi ve videokarte S3. Ja mam Intel Pentium II 233, 32 MB RAM s videokartou S3 Virge 2MB a taky mam grafiku nic moc. A druhou zkousku v Australii mi nechce nahodit. Proste nemuzu jet dal a mohu se taky posr... V nekterem souboru README se ale pise, ze s kartou S3 mohou byt problemy, ale nevim co s tim. Uz jsme zkousel nekolikrat vsechno nainstalovat znovu, vcetne videokarty i DirectX 6.0 a nic. -
"-- skrytý --" 25.03.99 08:14
« Colin McRae rally
Včera jsem si ho nainštaloval na svůj computer (Celeron 333, S3 Trio 3D 4 MB AGP, 36x CDROM, 6,5 GB HDD, 15 monitor) a furt se nemůžu dopracovat k nějakému lepšímu zobrazení!!! Když mám všude detaily HIGH tak místo auta tam je hafo barevnejch čáreček a když uberu textury a zobrazení, tak to je jako bych jezdil na ATARI 800. Pomožte někdo jak to normálně natavit. -
« Re: RALLY 99
Jo, nevypadá to ąpatně. Mě nejvíc potěąilo to, ľe budou počítat kaľdý kolo zvláą», tak jako je to v GranTourismo. To je totiľ pořád nejlepąí simulátor co sem kdy viděl - bohuľel jsou to jen okruhy. Ale co se tyce ty grafiky - neprisla mi nejak zasadne lepsi nez v Colinovi. Jo, auta jsou detailnějąí a baráky kolem moľná trochu taky, ale pořád tam chybí davy diváků kolem a pneumatiky před sloupama a daląí věci kolem trati. Taky bych byl rád, kdyby ty "zbytečnosti" ąli vypnout aby to na mým ubohým Viperovi 330 4MB dělalo aspoň 40 FPS. A pak mám jeątě nápad. Bylo by supr, kdybych si mohl dělat rozpis trati sám. "Předdefinovaný" spolujezdec v Colinovi mi ne vľdy vyhovuje. Hlavně kdyľ na mě řve: "Don't cut the edge!" zrovna kdyľ mám levý přední kolo zavěąený nad ąkarpou a na plnej kotel jedu to, co bych bez tý ąkarpy nemohl. -
« RALLY 99
uz jste videli hru RALLY 99? (www.rally99.com) je to nastupce rally chamiponchip od europressu. a jestli to dopadne, jak to zatim vypada, tak to bude skutecne bomba. 20 aut, 36 trati. vse podle britskeho mistrostvi. trate byly nasnimany digitalni videokamerou a posleze dany do hry jako textury. takze spousta detailu a maximalni vernost. auta jsou detailne propracovana (jako u nfs spolecne s vyrobci). uz se tesim. mela by byt v dubnu dokoncena. ma to byt mnohem lepsi nez kolin (podle programatoru a distributoru). skoda. snad tam pujdou taky dat moje oblibene textury auticek. michal. -
« Re: Colin je skvělej, ale... to: Krecek
Jo fuckt jsem jezdil s volantem a je to prostě skvělý. S klávesnicí nikdy neprojedeš zatáčku plynule. Chápu, že řízenej smyk je v rally to nejdůležitější, ale o to právě jde: o řízeným se s klávesnicí nedá vůbec mluvit. Prostě za to škubneš a pak dorovnáváš to je trochu hrůza. Teď jsem ze zoufalství začal jezdit s joystickem - plyn/brzda=tlačítka a směr analogově. Je to lepší než klávesnice, ale volant to NENI. -
« Re: Colin je skvělej, ale... to: Krecek
ty jsi hral kolina s volantem? a slo ti to? a bavilo te to? ja jsem mel pujcenej volant s feedbackem od microsoftu (kolin nepodporuje feedback! a blbe nfs3 jo :o( ) a zatacet s tim fakt neslo. bylo to hrozne divoke a neovladatelne. navic je skoda ze pohled z kabiny je dost nepovedenej. v nfs se s tim necha dobre zajezdit, drncani po moste.... ale v tom kolinovi mi to nejak nesedlo. v dalsi hre od codemasters toca (kdo nevi, tak to jsou okruhy - a4, 406, akord, laguna...), to slo v pohode a prejizdeni prez krajnici je s feedbackem citit. nechapu proc kolin nema tuhle podporu. rally, teren a nic. michal