Rally simulatory - hry

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally

• 00 Reagovat !

foto

12.04.99  05:34

« Bez nadpisu

CMR-slusna hra , tak na jeden vikend, ale stejne neni nad poradne RPG, uz ste mimochodem preparili Baldurs Gate, a nebo co takhle Alpha Centauri, mimochodem nevite nekdo jak se tam pohybuje celejma jednotkama, protoze i kdyz dam assemble group tak se mrchy stejne hejbaj jen po jedny..
    dik
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.99  09:47

« Re: Problemy s CMR

Daline, bude v te karte. Ja taky vyzkousel patch a nic. Jeste chci vyzkouset DirectX 6.1, ale nedavam tomu velikou nadeji.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.03.99  07:36

« Re: Problemy s CMR

Grafiku jse uľ jaką taką nastavil, uľ se na to dá i koukat. Mám ale daląí problém (jak u minimální, tak u maximální instalace). Po dvou, třech nebo maximálně ve čtvrté RZ mi to celý upadne a je konec (upadne mi CMR, Windows naątěstí ne). Myslíte, ľe to dělá taky ta karta (snad ne...).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.03.99  06:51

« Realita ??

Ahojte,
    Colina hraju už nějaký ten pátek, ale furt mi vadí, že všechny auta dojíždí a nikde žádná porucha, odstoupení, karambol atd. Je to sice dáno tak trochu tím, že zatím beru všemi desti jakékoliv bodované místo, ale když já se svou Imprezou bouchnu do nějakýho stromu nebo šutru a sem tam nějaký ten kotrmelec, klidně poškodím řízení, odchází motor, brazdy a karoserie. A auto jede hůř a hůř. To je v pořádku, ale ať mi nikdo nevykládá, že nikdo ze soupeřů neudělá jedinou chybu, nikdo nevypadne, nemá poruchu motoru atd. Příjde mi to divný, že na to abych zajel dobrý čas, je potřeba neudělat téměř žádnou, a to i malou chybu. Prostě v životě je ta realita jiná a nebo ty si auto poškodit můžeš, ale tvý počítačový soupeři nikoliv. Máte taky takový zkušenosti nebo se to dá někde nastavit.
    Vašek
  • 00 Reagovat !

foto

28.03.99  04:55

« Problemy s CMR

Ja mam Atinu xpert@work 8MB (takze taky nic moc na hry) a problem s CMR sem mel taky. Musel sem preinstalovat ovladace (stary za novy!!!) a ted sem v pohode, ani ta Australie mi neblbne.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.99  19:43

« Re: Colin McRae rally

Nezlobte se, ale musím opakovat svoji "blbou" radu: S3 vyměnit, jinak si nezajezdíte. Špičkové karty se dají v pohodě koupit kolem 3000. A tu výměnu u nového počítače bych aspoň zkusil. Musí si uvědomit, že když mi teď nevyjdou vstříc, tak příště už si nich nic nekoupím.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.99  16:03

« Re: problémy s Colinem

Patch jsem nainstaloval a nic!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.99  11:48

« problémy s Colinem

A máte nainstalovanej patch? Je ke staľení na Codemasters. Nevím jestli je zaměřenej na problémy s grafikou, ale určitě bych to zkusil. Jinak doporučuju stáhnout poslední verzi driverů pro kartu a DirectX 6.1. Mě to uľ jednu hru vyléčilo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.99  11:32

« Re: Colin McRae rally To: pepe

To asi nepůjde, protoľe mi dali vybrat z několika "line", no a já si vzal Multimedia line + nějaké doplňky. Bohuľel tam měli i Game line - tam ta lepąí karta byla. Moc se mi tam nechce, jelikoľ jsem je tam uľ otravoval s monitorem (reklamace). Ale zkusím tam brnknout.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.99  11:24

« Re: Colin McRae rally To: Dalin

Daline, v Tvem pripade bych nevidel zadnej problem, vezmi svoji masinu a bez s ni tam, kdes ji koupil, klidne tam i predved v cem je problem a myslim, ze kazdej seriozni prodejce by tu kartu mel vymenit za jinou. Prip. rozdil doplatis.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.99  09:51

S tou kartou jsem na tom asi podobně, protoľe po těch měsících přemlouvání manľelky na koupení novýho počítače přijít teď (počítač je starej tak 3 týdny), ľe chci lepąí grafickou kartu za nemalej peníz, tak mě asi zabije pánvičkou! Zaměstnavatele asi fakt nepřemluvíą, jedině ľe by si zinscenoval havárii a odchod karty do věčných lovią».
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.99  08:54

« Re: Colin McRae rally To: Dalin

Tenhle problem jsem mel, kdyz jsem zkousel demo verzi. Tam jsou tri zkousky : Monte Carlo, Recko a Australie. A prave v ty Australii jsem mel taky z auta barevni pruhy, krajinu bylo videt celkem v pohode jen tam, kde by melo byt nebe, nebylo nic, jen cernota. Ale projet se tim dalo. A mam takove tuseni, ze ted prave na tyhle zkousce mi to blbne. Videokartu bohuzel vymenit nemuzu, protoze computer neni muj, ale meho zamestnavatele a pochybuji, ze by mi koupil novou kartu, abych mohl jezdit rally.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.99  07:19

Ty pepe, taky ti to dělá? Kdyľ uľ jedu v jakémsi malinko lepąím rozliąení, tak 1RZ letím skvěle, auto je skvěle (no moc skvěle ne) vidět, dojedu jí, rozjedu RZ2 a nestačím se divit, z auta se mi stala hromada barevnejch fleků, letím RZ s flekovým mrakem a kdyľ začnu ject RZ3, tak je to zatím v pohodě uľ zase auto vidím. To jsem si zase vybral kartu do počítače!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.99  19:55

Podle readme S3 podporuje pouze 320xkoliksi a nízké rozlišení. Ostatní problémy způsobují chyby ovladačů. Rada: pročíst podrobně readme, které karty nemají problémy a S3 vyměnit. Všimni si rovněž požadavků Rally 99 na grafickou kartu - 12 MB!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.99  11:39

To je pěkný, novej computer za balík a nezahraju si Colina, to bych do toho ...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.99  10:07

Problem bude asi ve videokarte S3. Ja mam Intel Pentium II 233, 32 MB RAM s videokartou S3 Virge 2MB a taky mam grafiku nic moc. A druhou zkousku v Australii mi nechce nahodit. Proste nemuzu jet dal a mohu se taky posr... V nekterem souboru README se ale pise, ze s kartou S3 mohou byt problemy, ale nevim co s tim. Uz jsme zkousel nekolikrat vsechno nainstalovat znovu, vcetne videokarty i DirectX 6.0 a nic.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.99  08:14

« Colin McRae rally

Včera jsem si ho nainštaloval na svůj computer (Celeron 333, S3 Trio 3D 4 MB AGP, 36x CDROM, 6,5 GB HDD, 15 monitor) a furt se nemůžu dopracovat k nějakému lepšímu zobrazení!!! Když mám všude detaily HIGH tak místo auta tam je hafo barevnejch čáreček a když uberu textury a zobrazení, tak to je jako bych jezdil na ATARI 800. Pomožte někdo jak to normálně natavit.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.03.99  23:09

« Re: rally 99

Tou dobou se chystám mít P II 450 2xAGP Viper 550 16MB. Snad. Kdyby tak zbylo na volant .... (ForceFEELback)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.99  20:52

« Re: rally 99

Předpokládám, že Pentia na to stačit nebudou. Doporučená konfigurace je PII 300 a AGP 3Dfx 12 MB.
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.99  21:12

« rally 99

Tím kolem jsem myslel kolo u auta, ne kolo jako okruh. Teď na to koukám, ľe to nebyla jednoznačná formulace ...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…