Rally simulatory - hry

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally

• 00 Reagovat !

foto

09.03.01  11:13

« HW nároky CMR2

Rád bych věděl jaké jsou HW nároky na plynulou jízdu v rozlišení 1200x1000 a 1600x1200 s max detaily ? Mám Durona650@950 W98SE a GF2GTS (Det 1080) a DX8 ale bohužel to cuká !! Jde to zjistit (alespon přibližně) z hodnoty 3D Marku ?? Je na to nějaký program ?? Děkuji za odpověd. Alf
  • 00 Reagovat !

foto

07.03.01  23:56

« Bez nadpisu

Ale je. Nesmis tam psat www.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.01  11:32

« Re:

Pluto co kecas? q:-) ...tam nic neni
  • 00 Reagovat !

foto

05.03.01  02:13

« Bez nadpisu

Deje. Koncecne jsem se dokopal ke spusteni slibovanych stranek - rallygames.bonusweb.cz
  • 00 Reagovat !

foto

04.03.01  20:35

« obnova

nic se neděje
  • 00 Reagovat !

foto

14.02.01  16:18

« CMR2 - Swedish Rally

Lidi poradte, mam zratu 22 setin sekundy na prvniho a mam pred sebou S.S., ale vzdycky mi to nejak nevyjde a skoncim na 16. miste. Poradte jak nastavit vuz, abych uz to pitomy Svedsko vyhral.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.01  23:55

« Re: Volant s force feeedbackem

Jo práve CMR2 mě motivuje ke koupi volantu, ale 5 tis. do toho nedám (za to mám super Victora do auta). Hledal jsem po netu a objevil jsem něco jako sound feedback. Od firmy Spiffy za asi 1700,-Kč - vibrace podle zvuku. To mi příjde rozumný. Máte někdo zkušenosti s tím sound feedbackem? Je mi jasný že to nebude úplně ono, ale fakt u toho nesedím pořád.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.02.01  16:47

« Re: Volant s force feeedbackem

Můžu jen doporučit!!! Thrustmaster (Guillemot) Ferrari Force feedback wheel je nejlepší. Stojí míň nebo stejně jak majkrosoftí, ale je autentickej z Ferrari F1, řazení páčkama pod volantem či klasickou pákou, anatomicky tvarovanej, o poznání bytelnější, úchyt šroubem, propojení přes USB či COM port (je tam redukce) apod. Udělěj si názor sám. Na czechcomputer.cz ho maj, i s linkem na site výrobce. Já ho koupil a je to super!!! Forcefeedback dělá simy realnější, tudíž i težší!!! Třeba CMR2 je šťáva!!!! Lukáš
  • 00 Reagovat !

foto

01.02.01  15:14

« Volant s force feeedbackem

Zdravím všechny nadšence rally simulátorů. Chci si koupit pořádnej volant, tak mě zajímají vaše zkušenosti a postřehy. Jaký modely, firmy, kde kupovat, apod. Diky.
  • 00 Reagovat !

foto

23.01.01  15:49

« Bez nadpisu

Kde si muzu stahnout skutecna jmena pilotu do CMR 2?
  • 00 Reagovat !

foto

23.01.01  15:47

« Colin

• « 00 Reagovat !

foto

23.01.01  07:14

« Re: textury

ted mam nove tommiho mysaka z monte a kremrovo subaru, docela pekny. driver edit je taky nutnost, aby se jelo proti realnym souperum, a nastaveni prilnavosti gum se mi taky libi. ted v novy verzi editu snad pujdou editovat i primo textury
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.01  06:56

www.cmr2.co.uk
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.01  15:07

Kde ty textury stahujete? Prosim...
  • 00 Reagovat !

foto

21.01.01  14:27

« textury

ktere vsechny soubory je nutno zmenit? pouze "body"? pak mi to nefunguje. kdo vi, co jeste? poradte, prosim. diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.01  08:55

« Re: Miluju Italii !!!!!!!!!!!!!!!

tak sem dohral experta, 85 bodu, vsechny rally sem vyhral akorat v italii sem byl rad ze sem skoncil 6. ty posledni dve rz ve vesnici sou fakt hnusny. textury mam zatim na lancii, focuse a mysaka, octavku hledam
  • 00 Reagovat !

foto

18.01.01  16:05

« colin 2 a octavia

Na foru Simracingnews pise spousta lidi, jak pracujou na novejch texturach. Bohuzel nikde ani zminka o Octavii WRC. Myslim,ze pekna textura by byla aspon mala naplast na to,ze Codemasters Oktávku vypustili.
    P.S.Pokud nekdo na texture pracuje nebo by mohl(neni to zadna sranda pro amatery)tak at se ozve!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

12.01.01  10:10

« Re: Miluju Italii !!!!!!!!!!!!!!!

Ja jezdim na klavesnici. Funguje to stejne, jako volant, ale nebrzdim levou nohou :-))))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.01.01  08:16

« Re: CMR2 (pomale casy v I a F)

Z tou Francii a Italii jsem taky mel problemy, ale pak jsem zacal pouzivat styl brzda-plyn a uz to docela slo. Proste probrzdis zatacku levou nohou a pravou stojis porad na plynu. Vyjezdy ze zatacky jsou pak o dost rychlejsi. Tim se ani nedostanes do smyku coz znamena na asfaltu docela velkou ztratu. Samozrejme pouzivam volant s pedaly, nevim jak to funguje na klavesnici.
  • 00 Reagovat !

foto

10.01.01  22:56

« Bez nadpisu

Tak ja se taky pridam. Diky skole a praci nemam zrovna moc casu, takze hraju spis vyjimecne a nahodne. Kazdopadne novice i intermediate jsem vyhral bez ztraty jedineho bodu a ted se chystam na experta. Pro zajemce doplnuji, ze jezdim s Mysakem.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…