Rally simulatory - hry
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
« HW nároky CMR2
Rád bych věděl jaké jsou HW nároky na plynulou jízdu v rozlišení 1200x1000 a 1600x1200 s max detaily ? Mám Durona650@950 W98SE a GF2GTS (Det 1080) a DX8 ale bohužel to cuká !! Jde to zjistit (alespon přibližně) z hodnoty 3D Marku ?? Je na to nějaký program ?? Děkuji za odpověd. Alf -
« Re: Volant s force feeedbackem
Jo práve CMR2 mě motivuje ke koupi volantu, ale 5 tis. do toho nedám (za to mám super Victora do auta). Hledal jsem po netu a objevil jsem něco jako sound feedback. Od firmy Spiffy za asi 1700,-Kč - vibrace podle zvuku. To mi příjde rozumný. Máte někdo zkušenosti s tím sound feedbackem? Je mi jasný že to nebude úplně ono, ale fakt u toho nesedím pořád. -
« Re: Volant s force feeedbackem
Můžu jen doporučit!!! Thrustmaster (Guillemot) Ferrari Force feedback wheel je nejlepší. Stojí míň nebo stejně jak majkrosoftí, ale je autentickej z Ferrari F1, řazení páčkama pod volantem či klasickou pákou, anatomicky tvarovanej, o poznání bytelnější, úchyt šroubem, propojení přes USB či COM port (je tam redukce) apod. Udělěj si názor sám. Na czechcomputer.cz ho maj, i s linkem na site výrobce. Já ho koupil a je to super!!! Forcefeedback dělá simy realnější, tudíž i težší!!! Třeba CMR2 je šťáva!!!! Lukáš
« colin 2 a octavia
Na foru Simracingnews pise spousta lidi, jak pracujou na novejch texturach. Bohuzel nikde ani zminka o Octavii WRC. Myslim,ze pekna textura by byla aspon mala naplast na to,ze Codemasters Oktávku vypustili.
P.S.Pokud nekdo na texture pracuje nebo by mohl(neni to zadna sranda pro amatery)tak at se ozve!!! -
« Re: CMR2 (pomale casy v I a F)
Z tou Francii a Italii jsem taky mel problemy, ale pak jsem zacal pouzivat styl brzda-plyn a uz to docela slo. Proste probrzdis zatacku levou nohou a pravou stojis porad na plynu. Vyjezdy ze zatacky jsou pak o dost rychlejsi. Tim se ani nedostanes do smyku coz znamena na asfaltu docela velkou ztratu. Samozrejme pouzivam volant s pedaly, nevim jak to funguje na klavesnici.