Rally simulatory - hry
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
« Re: Catalunya + Tour de Corse
... tak jsem to taky zkousel. reknu vam, nic moc. mam kolina "noveho" (po smazani w95 a natazeni w98) a tak jsem musel zacinat se vsim znovu. (predtim jsem mel odehrano asi 3 mesice, ted asi 14 dni) jezdil jsem s p306 maxi (prez ibizu), ovladani - sipky: 1. 2:15:77, 2. 2:02:65, 3. 3:20:48, 4. 2:46:93, 5. 2:10:85 (jednou jsem uplne vyletel z trati za zidku na pole, fuj!) 2:17:85, 6. 2:45:53, SS 1:09:78. to je vse. jeste to budu zkouset... michal -
1. 2:20.52 - 2. 2:07.52 - 3. 3:16.97 - 4. 2:41.87 - 5. 2:30.27 - 6. 2:38.23 - 7. 1:12.95
Je to hraný na PlayStation se standardním ovladačem (tlačítka), takľe na automat. Na PC mi to teď nějak nechodí, stávkuje grafika. Předpokládám ľe tam by mohly bejt lepąí časy (joystick, manuál). -
"-- skrytý --" 13.04.99 06:57
Jak se dostanete z fleku na Korziku? Kdyľ to pustím tak na rally mám "available" jenom první dvě. Takľe na Korziku se nedostanu. Teď se trápím na ledu a sněhu ve ©védsku (taky to nemůľu pařit denně ne). Jedu ąampionát, abych si to trochu prohlínul. -
« Odpověď Dodgeovi
Baldur je bezpochyby nejlepší RPG, který kdy bylo, ale to je právě ta tragedie - jestli je tohle to nejlepší, jak potom probůh může vypadat ten zbytek. Hrál jsi někdy DrD nebo AD&D? Přijde Ti to v něčem podobné, kromě toho, že si na začátku děláš postavu přibližně podobnou? CO SE NEŘÍDÍ VOLANTEM NENÍ POČÍTAČOVÁ HRA!!! Fantasy hry nech fantasii, stejně je ta atmosféra nesrovnatelná a na počítači se věnuj tomu na co je primárně určen - automobilovým simulátorům! -
« Bez nadpisu
CMR-slusna hra , tak na jeden vikend, ale stejne neni nad poradne RPG, uz ste mimochodem preparili Baldurs Gate, a nebo co takhle Alpha Centauri, mimochodem nevite nekdo jak se tam pohybuje celejma jednotkama, protoze i kdyz dam assemble group tak se mrchy stejne hejbaj jen po jedny..
dik -
"-- skrytý --" 29.03.99 07:36
« Re: Problemy s CMR
Grafiku jse uľ jaką taką nastavil, uľ se na to dá i koukat. Mám ale daląí problém (jak u minimální, tak u maximální instalace). Po dvou, třech nebo maximálně ve čtvrté RZ mi to celý upadne a je konec (upadne mi CMR, Windows naątěstí ne). Myslíte, ľe to dělá taky ta karta (snad ne...). -
"-- skrytý --" 29.03.99 06:51
« Realita ??
Ahojte,
Colina hraju už nějaký ten pátek, ale furt mi vadí, že všechny auta dojíždí a nikde žádná porucha, odstoupení, karambol atd. Je to sice dáno tak trochu tím, že zatím beru všemi desti jakékoliv bodované místo, ale když já se svou Imprezou bouchnu do nějakýho stromu nebo šutru a sem tam nějaký ten kotrmelec, klidně poškodím řízení, odchází motor, brazdy a karoserie. A auto jede hůř a hůř. To je v pořádku, ale ať mi nikdo nevykládá, že nikdo ze soupeřů neudělá jedinou chybu, nikdo nevypadne, nemá poruchu motoru atd. Příjde mi to divný, že na to abych zajel dobrý čas, je potřeba neudělat téměř žádnou, a to i malou chybu. Prostě v životě je ta realita jiná a nebo ty si auto poškodit můžeš, ale tvý počítačový soupeři nikoliv. Máte taky takový zkušenosti nebo se to dá někde nastavit.
Vašek -
« Re: Colin McRae rally
Nezlobte se, ale musím opakovat svoji "blbou" radu: S3 vyměnit, jinak si nezajezdíte. Špičkové karty se dají v pohodě koupit kolem 3000. A tu výměnu u nového počítače bych aspoň zkusil. Musí si uvědomit, že když mi teď nevyjdou vstříc, tak příště už si nich nic nekoupím.