Rally simulatory - hry
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
« Re: Catalunya + Tour de Corse
Je to bez cheatu, PC, volant, manuální řazení, nastavení vozu beze změn, u 3-7 někdy s nejtvrdším podvozkem. Do zatáčky je potřeba zatočit hodně dopředu ještě ve vyšší rychlosti. Na netu jsou stránky, kde jsou uváděné nejlepší časy ještě mnohem lepší, tak o 15-30 sec. -
... tak jsem to taky zkousel. reknu vam, nic moc. mam kolina "noveho" (po smazani w95 a natazeni w98) a tak jsem musel zacinat se vsim znovu. (predtim jsem mel odehrano asi 3 mesice, ted asi 14 dni) jezdil jsem s p306 maxi (prez ibizu), ovladani - sipky: 1. 2:15:77, 2. 2:02:65, 3. 3:20:48, 4. 2:46:93, 5. 2:10:85 (jednou jsem uplne vyletel z trati za zidku na pole, fuj!) 2:17:85, 6. 2:45:53, SS 1:09:78. to je vse. jeste to budu zkouset... michal -
1. 2:20.52 - 2. 2:07.52 - 3. 3:16.97 - 4. 2:41.87 - 5. 2:30.27 - 6. 2:38.23 - 7. 1:12.95
Je to hraný na PlayStation se standardním ovladačem (tlačítka), takľe na automat. Na PC mi to teď nějak nechodí, stávkuje grafika. Předpokládám ľe tam by mohly bejt lepąí časy (joystick, manuál). -
"-- skrytý --" 13.04.99 06:57
Jak se dostanete z fleku na Korziku? Kdyľ to pustím tak na rally mám "available" jenom první dvě. Takľe na Korziku se nedostanu. Teď se trápím na ledu a sněhu ve ©védsku (taky to nemůľu pařit denně ne). Jedu ąampionát, abych si to trochu prohlínul. -
« Odpověď Dodgeovi
Baldur je bezpochyby nejlepší RPG, který kdy bylo, ale to je právě ta tragedie - jestli je tohle to nejlepší, jak potom probůh může vypadat ten zbytek. Hrál jsi někdy DrD nebo AD&D? Přijde Ti to v něčem podobné, kromě toho, že si na začátku děláš postavu přibližně podobnou? CO SE NEŘÍDÍ VOLANTEM NENÍ POČÍTAČOVÁ HRA!!! Fantasy hry nech fantasii, stejně je ta atmosféra nesrovnatelná a na počítači se věnuj tomu na co je primárně určen - automobilovým simulátorům!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!