Rally simulatory - hry
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
"-- skrytý --" 28.07.99 06:52
« Re: CMR Indonesia
Tak jsem v Indonesii, a to je jeątě horąí neľ ©védsko !!! Zlatý ©védsko, a jak jsem tady nadával. Indonésie je dobrá v jedné věci, kdyľ uľ to neustojím sjedu do písku a stojím, ale neľ se z něj vyhrabu, tak jsou vteřiny v tahu. A jeątě lepąí je v plnej rychlosti trefit barák, sakra jsou tak blízko ... -
"-- skrytý --" 29.06.99 06:52
« Re: CMR Nový Zéland
Jedu ąampionát a stále se trápím ve ©védsku. Ale pozor po dvou úvodních RZ vedu, takľe jsem se asi naučil jezdit na ledu a sněhu !!! Ale je to fuąka, protoľe nemám čas a to počasí venku mi taky moc nedovolí hrát, sedět pořád doma, brr ... -
« To: hop, bdx
Skolu jsem hral a prosel jsem ji celou. Ale nejsem si jistej, mozna to bude tim. Ale desne dlouho se mi to vsechno loaduje, mam jenom 32mb RAM, takze to trva nechutne dlouho, coz me celkem dost odrazuje od toho hrani vubec. Jinak mam pochopitelne plnou verzi.
Musim si koupit aspon tech 128, a budu za vodou, aspon na chvílku ... :-) -
« Re: CMR - volant
... tak panove, vcera jsem rozchodil majkrosoftackej volant v kolinovi (delsi dobu mi to neslo...) a reknu vam, je to super! nevyhral jsem (zatim - doufam) nic, ale pozitek je maximalni. pohled pred kapotou, jenom silnice, uzka rychla korsika, rucni brzda, smyk, vyjezd ze zatacky pod plynem, sem tam nejaka hozena budka... proste supr. realie. zas ma ta hra novej rozmer. jsem spise sipkovej hrac a tohle je nesrovnatwelne lepsi, ale leta driny se sipkama se neda jen tak zapomenout. auto potrebuje na ovladani volant, to je jasne. no nic, jdu cvicit zataceni.... michal. ps: jak je to s tema texturama, to k tomu nikdo nic nemate? (doufam, ze mi nenapisete at se jdu s nima vycpat... :o) -
"-- skrytý --" 04.06.99 06:56
« Re: CMR
S tím cheatem, to máą pravdu, ale "freeway" je pouze na zpřístupnění ostatních tratí. Kdyľ jsem si CMR nainstaloval, tak mě taky mrzelo, ľe se nemůľu podívat jak vypadaj jiný tratě. Teď jsem zvoli ąampionát a kaľdej závod musím vyhrát. No doąel jsem fakt do toho ©védska a jak jsem psal, tady se trápím a trápím a ne a ne zaject první místo. No taky to hraju tak 0.5 hodiny za týden, tak se není čemu divit, ľe nemám trénink, ale není čas. -
"-- skrytý --" 03.06.99 08:57
« Re: CMR To: bdx
To myslím, ľe ne protoľe mám vypálenou na CDéčku full verzi a tam jsem se taky jak magor trápil v Austrálii a nechtělo mě to pustit na jinou soutěľ. Jiný to bylo v ąampionátu, kde kdyľ jsem byl do 6. místa, tak jsem ąel dál. No a vąechno vyřeąil "freeway" a jsem spokojen. Jak jsem jiľ psal trápím se ve ©védsku a je mi dobře.