Rally simulatory - hry

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally

• « 00 Reagovat !

foto

31.08.99  19:19

« Re: Reset

Colin 2 bude příští rok.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.99  21:46

Na to, že Rally(99) má být v srpnu hotové, je totální mrtvo. Neděje se nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.99  19:41

Na MR2 teď není mnoho času, tak maximálně do ráce a zpráce :-(
    Už je něco nového kolem Rally99?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.99  18:52

Dalin je v Indonesii, Hop je v MR2, m se taky někde skrývá, hmmm.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.07.99  06:51

« Re: CMR Indonesia

No jo, ale já musím ještě zaject alespoň do 6. místa jinak nejdu dál. To je hrozný a jak jsem nadával na Švédsko, teď to je brnkačka, kloužu se tam ze strany na stranu a zajíždím skvělý časy. Ale v tý Indonesii, nemůžu najít recept, jak se tam dost rychle udržet na silnici, ten zk.... písek dělá ale divy - jestli nezpomalil Schumachera, tak teda mě okamžitě !!! No a Anglie, jestli to vypadá jako poslední RZ Super Speciálů, tak se mám na co těšit. Nejlíp jsem zmáknul Korziku, to bylo jako když jsem tam už někdy jezdil.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  20:45

Indonesie je ohromná, zvlášť noční RZ je k sežrání. Jakákoli lepší pozice než 16 je dobrá. Ještě tě čeká Anglie, a tam tě čeká vše nejhorší ze všech předchozích zemí :)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.99  18:55

©védsko miluju, ale Indonésii přímo nesnáąím. Ve ©védsku větąinou stačí chytit správnej rytmus a pak to jde, ale v Indonésii se mi to nikdy moc nedařilo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.07.99  06:52

Tak jsem v Indonesii, a to je jeątě horąí neľ ©védsko !!! Zlatý ©védsko, a jak jsem tady nadával. Indonésie je dobrá v jedné věci, kdyľ uľ to neustojím sjedu do písku a stojím, ale neľ se z něj vyhrabu, tak jsou vteřiny v tahu. A jeątě lepąí je v plnej rychlosti trefit barák, sakra jsou tak blízko ...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.99  19:44

• « 00 Reagovat !

foto

11.07.99  22:52

« Re: CMR Nový Zéland

Tak jsem konečně začal jezdit po cestě:

1-2:29.17, 2-3:10.12, 3-3:33.12, 4-2:48.21, 5-2:45.41, 6-2:59.64, T-18:07.35.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.99  07:03

Uľ jsem se dotrápil ve ©védsku, vyhrál jsem a teď lítám na Korzice. To je ľrádlo oproti tomu klouzavýmu sněhu !!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.99  21:10

Měsíc jsem nejezdil pro poruchu pedálů, a teď je to hrůza, jak člověk vypadne z rytmu. Pořád mezi stromy, pořád se někde točím jak čamrda. Bude třeba trénovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.06.99  06:52

Jedu ąampionát a stále se trápím ve ©védsku. Ale pozor po dvou úvodních RZ vedu, takľe jsem se asi naučil jezdit na ledu a sněhu !!! Ale je to fuąka, protoľe nemám čas a to počasí venku mi taky moc nedovolí hrát, sedět pořád doma, brr ...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.99  22:30

Huh, ľe bych to jeątě někde vyhrabal?
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.99  20:08

« CMR Nový Zéland

Lidi, jezdíte ještě? Co výsledky v NZ? Už 18.7. start.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.99  20:02

Zase se to ztratilo...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.99  14:15

« Re: To: hop, bdx

Pomalost nabírání dat asi úplně neodstraníš, je to problém CMR.
  • 00 Reagovat !

foto

04.06.99  23:46

« To: hop, bdx

Skolu jsem hral a prosel jsem ji celou. Ale nejsem si jistej, mozna to bude tim. Ale desne dlouho se mi to vsechno loaduje, mam jenom 32mb RAM, takze to trva nechutne dlouho, coz me celkem dost odrazuje od toho hrani vubec. Jinak mam pochopitelne plnou verzi.
    Musim si koupit aspon tech 128, a budu za vodou, aspon na chvílku ... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.99  13:22

« Re: NFS 4 HS

Hmm, to asi je, ale neľ sem těch 520MB stačil stáhnout, tak to z toho serveru zmizelo :-((( Nevíte někdo kde to je teď? Stahuju ISO verzi, CLS je moc očesaná...
  • 00 Reagovat !

foto

04.06.99  13:04

« NFS 4 HS

[NFS 4 HS je vazne skvela hra]9
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…