Rally simulatory - hry
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
"-- skrytý --" 29.07.99 06:51
« Re: CMR Indonesia
No jo, ale já musím ještě zaject alespoň do 6. místa jinak nejdu dál. To je hrozný a jak jsem nadával na Švédsko, teď to je brnkačka, kloužu se tam ze strany na stranu a zajíždím skvělý časy. Ale v tý Indonesii, nemůžu najít recept, jak se tam dost rychle udržet na silnici, ten zk.... písek dělá ale divy - jestli nezpomalil Schumachera, tak teda mě okamžitě !!! No a Anglie, jestli to vypadá jako poslední RZ Super Speciálů, tak se mám na co těšit. Nejlíp jsem zmáknul Korziku, to bylo jako když jsem tam už někdy jezdil. -
"-- skrytý --" 28.07.99 06:52
« Re: CMR Indonesia
Tak jsem v Indonesii, a to je jeątě horąí neľ ©védsko !!! Zlatý ©védsko, a jak jsem tady nadával. Indonésie je dobrá v jedné věci, kdyľ uľ to neustojím sjedu do písku a stojím, ale neľ se z něj vyhrabu, tak jsou vteřiny v tahu. A jeątě lepąí je v plnej rychlosti trefit barák, sakra jsou tak blízko ... -
"-- skrytý --" 29.06.99 06:52
« Re: CMR Nový Zéland
Jedu ąampionát a stále se trápím ve ©védsku. Ale pozor po dvou úvodních RZ vedu, takľe jsem se asi naučil jezdit na ledu a sněhu !!! Ale je to fuąka, protoľe nemám čas a to počasí venku mi taky moc nedovolí hrát, sedět pořád doma, brr ... -
« To: hop, bdx
Skolu jsem hral a prosel jsem ji celou. Ale nejsem si jistej, mozna to bude tim. Ale desne dlouho se mi to vsechno loaduje, mam jenom 32mb RAM, takze to trva nechutne dlouho, coz me celkem dost odrazuje od toho hrani vubec. Jinak mam pochopitelne plnou verzi.
Musim si koupit aspon tech 128, a budu za vodou, aspon na chvílku ... :-)