Rally simulatory - hry
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
« Nastaveni grafiky
Ja si presne nepamatuju, co vsechno se tam nastavuje. Ted jsem v praci, ale az se dostanu domu, tak ti napisu vysvetleni pro vsechny nastavovatka. Jediny, co si pamatuju, ze na GeForckach to neskutecne zpomali BumpMapping, ostatni mam zapnuty na maximum, a myslim, ze tvoje konfigurace by to mela taky zvladnout (v tech nizsich rozlisenich). -
« Re: Help miiii :-)
Já mám Durona 750, 128 RAM, GeForce2 MX a cuká mi to taky (Finsko, Austrálie...), a to nemám nijak závratný rozlišení. Jedu myslím 800x600 či o něco víc. Boďo, nemůžeš hodit tip, jak mám tu grafiku nakonfigurovat? Moc se v tom nevyznám. Mám nainstalovaný detonátory, verzi si již nepamatuju- 6.2??? Opravdu nevím... Díky! -
« HW nároky CMR2
Rád bych věděl jaké jsou HW nároky na plynulou jízdu v rozlišení 1200x1000 a 1600x1200 s max detaily ? Mám Durona650@950 W98SE a GF2GTS (Det 1080) a DX8 ale bohužel to cuká !! Jde to zjistit (alespon přibližně) z hodnoty 3D Marku ?? Je na to nějaký program ?? Děkuji za odpověd. Alf -
« Re: Volant s force feeedbackem
Jo práve CMR2 mě motivuje ke koupi volantu, ale 5 tis. do toho nedám (za to mám super Victora do auta). Hledal jsem po netu a objevil jsem něco jako sound feedback. Od firmy Spiffy za asi 1700,-Kč - vibrace podle zvuku. To mi příjde rozumný. Máte někdo zkušenosti s tím sound feedbackem? Je mi jasný že to nebude úplně ono, ale fakt u toho nesedím pořád. -
« Re: Volant s force feeedbackem
Můžu jen doporučit!!! Thrustmaster (Guillemot) Ferrari Force feedback wheel je nejlepší. Stojí míň nebo stejně jak majkrosoftí, ale je autentickej z Ferrari F1, řazení páčkama pod volantem či klasickou pákou, anatomicky tvarovanej, o poznání bytelnější, úchyt šroubem, propojení přes USB či COM port (je tam redukce) apod. Udělěj si názor sám. Na czechcomputer.cz ho maj, i s linkem na site výrobce. Já ho koupil a je to super!!! Forcefeedback dělá simy realnější, tudíž i težší!!! Třeba CMR2 je šťáva!!!! Lukáš
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
CMR1 jsem se učil asi týden, než jsem jakž takž dokázal projíždět zatáčky a dokonce jsem zvládl i sníh a led. Teď už na prostřední obtížnost vyhrávám téměř všechny tratě.
V CMR2 ale vůbec nejsem schopen rozumně uřídit auto. Oni nějak změnili způsob řízení či co a auto mi nezatáčí tak plynule jak v jedničce ale jaksi jinak (příliš moc) reaguje na pohyb Joysticku. Zkoušel jsem v nastavení laborovat s mrtvým rozsahem a furt nejsem schopen zatočit mírnou zatáčku - auto zatočí moc, a zadek mi pak skáče ze strany na stranu a někdy jdu úplně do hodin.
Nevíte někdo kde je chyba?