Rally simulatory - hry
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
« Re: Rally Championship 2000
Hmm, jezdil jsem 2 verzi a viděl i první. Grafika SUPER, hrál jsem to v 1280x1024 a to je záľitek. Tratě jsou tak plus/mínus, jsou dlouhé a úzké, to je plus, dokonce jsou to prý oficiální tratě z letoąního(?) MS. Nadruhou stranu mi přijdou takové nedodělané, někdy aľ odfláklé. Čekal jsem ľe budou podrobnějąí, jsou takové "přímkovité". Navíc sice můľeą vcelku beztrestně jet vedle trati, ale stejně jedeą v "koridoru", takľe v hodinách nevylítneą 200m z trati ale jenom 10m a pak tě "něco" zabrzdí. A nejhorąí dojem mám z jízdních vlastností auta. Oproti Colinovi je to auto takový tvrdý, necitlivý, jak kdyby vůbec nemělo odpruľení. Chybí tu jakási optická (ale i zvuková) signalizace toho, co se s autem právě děje. Pocitově mi Colin v tomhle přijde lepąí.Ale furt je to lepąí neľ V-Rally2 - to je nepochopitelně hrozně "gumové", tratě jsou stejně blbé jak v jedničce a navíc se z toho nějak vytratila "akce" - coľ bylo mimochodem jediné plus jedničky. -
« Re: Rally Championship 2000
jo, jel. a seatek se chova nejak divne. jedes 40 a sup uz jses na boude. nez tam das dvojku jedes tri dny, auto se chova divne, trat je asi ukazkova, zeje takova "splacana", ale grafika je fakt dovra. to jo. chybi mi rucni brzda do zatacek, a nemoznost si nadefinovat ovladani. je to jenom demo. treba se pak bude auto chovat lepe a trat vypadat hure :o) ... uvidime. myslim, ze rally masters budou lepsi. soudim podle screenshotu. michal. (jinak dokud nevyhraju vsechno v kolinovi, je to porad, pro me, nejlepsi autova hra) -
« padlej gejts to: bdx, bonusovy auta
ja bych to videl prave na grafiku, potazmo dajrekty.k tem bonusum, ja jsem nejlepsi cas v recku na special stagi zajel s audinou (46s) pak jsem nasel na internetu, ze to nekdo jezdi za 35! to bejvam kousek za pulkou... jinak lancia je dobra, lae desne se kutali.... uz mate 206ku? m. -
"-- skrytý --" 15.10.99 07:15
« Re: Bonusový auta !!! to: bdx
Tak mi to funguje taky !!! Jedno bonusový auto jsem vyhrál, další tři jsem zkusil pomocí chetau,a už to funguje. Zmátlo mě to, že si ho nemůžu vybrat v klasické "rally", ale musím jít na "trial" a tam je to v pohodě. Zažil jsem stejnou situaci jako ty bdx, vybral jsem si na korzice Lancii Deltu HF Integrale (je mi nejbližší, máme jí doma - bratr) a to bylo: 1-2-3, auto skoro bez brzd, kotoul (v lepším případě otloukání o svodidla sem a tam). Pak jsem zkoušel Audi S1 Quattro, a sakra to musely bejt umělci a znalci, když s tím dokázali jezdit normální soutěže. Zkusil jsem to na super-specialech. 1-2-3, obrovský nadšení ze zrychlení, brzda (asi tam není), strhnout volant doprava a už jsem se kutálel z boku na bok. Je to pěkná hlína. Už se mi to docela zamlouvá s tím jezdit. Ale na pořádný vyzkoušení bych potřeboval letištní plochu !!! -
« Re: Bonusový auta !!! to: bdx
K rampě:
rampa (Mckvák) se ukáže po dojetí na některém z tří prvních míst v soutěži. Ovšem je potřeba nechat dojet první opakování poslední RZ a pak teprve odklepnout, a to ještě jen někdy.
K bonusům:
Já mám tři vyjeté a poslední jsem čítoval, stejně jako Celicu GT4. Nemám problémy, auta se mi normálně ukazují a mohu s nimi jezdit. Nedávno jsem zkoušel Quattro v Řecku a je to síla, 1-2-3 pokus o brzdění let mimo trati návrta na trať 1-2-3 pokus....
K problémům:
Včera mně padnul Gates a 5 hodin jsem ho dával dohromady. Jedním z problémů bylo i to, že CMR i RCdemo mi nešlo. RCdemo zakouslo počítač hned při najíždění, a CMR zakousl počítač při načítání RZ. Instaloval jsem kde co, takže nevím, co všechno na to působilo, ale doporučuji nainstalovat poslední verze ovladačů grafické karty a poslední verze DirectX. Taky existují nějaké patche pro PC, které by také mohly pomoct. Např. od problému s IRC, který mně zatuhl vždy po třetí RZ, pomohl až 4 patch, který vydali. Není to jednoduché a každý stroj je trochu jiný. -
« Re: Bonusový auta !!!
me taky bonusovy auta nechodej :o(. mam originalku cd a nic. musim si je odcheatovat. at jsem vyhral cokoli, tak jsem je nedostal. to same kamosovi se ukazala nejaka rampa a oslavy vitezstvi a ja to nevidel .... instaloval jsem tu hru snad uz 10x a nikdy nic. ani vycisteni od cheatu nepomohlo. proste je to nejake divne. ted v jrc zlevnili kolina z 15 na 7 stovek. m. -
"-- skrytý --" 13.10.99 06:55
« Bonusový auta !!!
Tak ho mám, zajel jsem jednu soutěž na rekord a darovali mi Ford Escort MK II, jenže když si s ním chci zajezdit, tak všude je not available for this ... Musím nejdřív vyhrát šampionát a pak v mode expert to půjde? Poraďte. To: bdx, už se začínám v Indonesii rozjíždět, občas mi nahoře bliknou i zelený časy - uvidíme, ale rád bych si zajezdil s tím Escortem. -
"-- skrytý --" 30.09.99 12:44
« Re: CMR to: bdx
Bohužel jsem se tam nedostal, ale tuším že ve Super Specialech jedna RZ je, a ta se mi jede lépe než Indonésie, ale taky to není žádná sláva. Kdyby mi to kvůli tej kartě tolik nepadalo - nesmím se dotknout žádných svodidel, jinak mi to upadne a to vždycky někde brnknu. -
"-- skrytý --" 30.09.99 06:38
« Re: CMR to: bdx
Ještě ne, už jsem dlouho nejezdil CMR - budu se muset k němu vrátit. Mě nesedla Indonesie a tam jsem zatím skončil, protože to jehorší než led ve Švédsku (a jak jsem na něj nadával). Teď jezdím z nudy Test Drive 4 a Indycar II. Jak jsi na tom ty?