Rally simulatory - hry

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally

• 00 Reagovat !

foto

13.12.99  10:53

« databaze benzinek

na adrese [odkaz] je databaze benzinek a muzete v ni hledat i pomoci mobilu pres SMS dotaz
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.99  13:11

« Re: Rally2000

Už se to prodává :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.99  13:44

To je fakt ale simulace je simulace. Precijenom Colin se nesnazi navodit atmosferu skutecneho rally coz me dost mrzi. Ale pozitek za "volantem" je super to je fakt.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.99  09:05

Ja to sice nevidel, ale to ze to je udelane podle skutecnosti jeste nemusi znamenat, ze to je dobra hra. Pokud jde o HRU, tak by jeji hlavni vlastnosti mela byt hratelnost. Samozrejme je super, kdyz to jeste navic odpovida skutecnosti, ale HRA zustane porad jenom HROU. Treba na kolinovi se mi libi prave to, ze se prostredi strida a tim me to hned tak neomrzi.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.99  19:18

Ja ho jeste nemam ale nestacim se tada divit, snad to nebude tak zli. Vzdyt se vsude pisni jak ty jizdni vlastnoto konzultovali s jezdci. rad teda uslzsim jeste nejakuy jiny nazar n aturo full hru. Ja jsem do ni vkladal takove nadeje. A pokud se Vam nelibi ze jedeteRA lesem tak verte ze to se skratka v Britskem mistrovstvi deje normalne. Takze nevim vcem je probem. ostatne ty RZ by meli but presne jako ve skutecnosti. DELANE BYLI S FOTEK A FILMU KTERE NATACELI PRIMO NA rz-TACH...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.99  08:25

... to je skoda. ja jsem rikal, ze demo je spatne ovladatelne a auto se chova divne, aale doufal jsem, ze bude plna verze lepe zvladnuta. podle toho, co pises, to je akorat plnefunkcni demo se vsema tratema a autama. to jsem teda zvedavej. michal
  • 00 Reagovat !

foto

07.12.99  00:00

« Rally2000

Hello guys! Tak už máte nějaké zkušenosti s ostrou verzí Rally2000? Právě jsem ji pár hodin testoval a můžu vám říct, že větší * jsem ještě neviděl. Proboha vy, kdo jste měli a ještě máte rádi Colina, nenechte si tím nesmyslem zasvinit comp. Je to víc než ubohé. Připadá mi, že někdo jen předělal do nového kabátu staré RAC Network Rally. Stručně: feedback - téměř nefunguje, jediná věc na co vám bude je to, abyste věděli, že máte nastartovaný motor........jízdní model auta - hloupý! při náklonu přes 60° se auto nepřevrátí, v klidu se srovná zato o 2km dále, když vyletíš do pole (cca v 60km/h) s kukuřicí, ozve se příšerná rána a auto udělá několik kotrmelců...........ovládání - nelze rozumně nastavit volant, ti co hrají na klávesách to mají jednodušší, ale co je to potom za rally???..........grafika - na první pohled krásná, ovšem když po několika hodinách jedete stále tím stejným "RAC" lesem, máte chuť s tím seknout.......celkový dojem - brrrrrr :o(( škoda.
    Máte-li někdo jiné zkušenosti, dejte vědět.
  • 00 Reagovat !

foto

30.11.99  15:41

« 3dfx

Koupil jsem si jiny 3dfx voodoo 1 a na nem mi Colin nefunguje. Nemeli ste nahodou nekdo stejnej problem. Normalne mam nastaveny DEVICE 1 a DEFAULT a mam to bez nebe a bez aut a cela ta grafika je divna..
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.99  14:56

« Re: dabing

Jo a nemate nekdo cesky textury,treba Dolakovu Celicu nebo Corrolu.(krome Arazima) precijenom je to N
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.99  14:45

« Re: dabing

Coz nejlepsi je anglictina te alespon trochu clovek rozumi,ale ja ted jezdim tu cestinu. Jinak dobra je nemcina ta je takova srandovni..
    Ja sem to sice namluvil ale neni to nic moc. clovek totiz pokazde ma jinou intonaci hlasu a tak ty jednotliva slova na sebe nenavazuji. Pokud bych ale mel nejakej jinej programek "zaznam zvuku" ,kterej by umel rozdelovat jednu nahravku na vice souboru tak by to namluvil znova a to by bylo o stupen lepsi. Pokud teda nejkaej znate tak mi dejte vedet popripade mi hoi poslete na xdvok1@tf.czu.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.99  07:32

« dabing

... taky uz me to napadlo, ale neznam terminologii. na cd jsou dalsi jazyky. nejlepsi je fr. - "ko-sa po..." a sp. urcite tio napisu. m.
  • 00 Reagovat !

foto

22.11.99  19:26

« Casy

Zdarek lidi,
    pokud porad jeste parite Colina tak Vam muzu rict ze sme sme Cesi a proto bysme meli mit ve voze Ceskyho solujezdce takze pokud mate zajem ja jsem soubory prelozil a namluvil . Je to sice hruza ale je to cesky. A clovek se u toho obcas zasmeje.. Pokud tedamate zajem muzete si napsat na xdvok1@tf.czu.cz Karel
  • « 00 Reagovat !

foto

17.11.99  15:29

« Re: Colin

Dik za informace to je SUPER stranka. Uz se nemuzu dockat az to vyjde. kdyz trochu uploaduju comp tak bych si moch i zaparit. ja nejsem zadnej blazen ale Rally simulatory a vubec rally jako celkove me teda dost bere. Kazdopadne Dik Karel
  • « 00 Reagovat !

foto

16.11.99  19:56

« Re: Colin

Nejlíp uděláš, když se mrkneš sem. Jsou tady informace o RC2000. Oficiální datum vydání je 19.11., takže potom někdy to bude i u nás.
    Pár lidí české textury CMR chystá a měly by se tam taky objevit.
  • 00 Reagovat !

foto

16.11.99  16:28

« Colin

Nazdarek,
    chlapi koukam ze je to tadz samaj Raly paran. Docela by me zajimaloi jestli nekdo nemate nejkay cesky texturz na Colina a pak taky koukam ze parite demo Rally 2000. Docela by me zajimali jak to vypada a jk to vhodi a na cem a kde se to da sehnat zatim Dik
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.99  15:18

« Texturz pro CMR

Zkousel jsem udelat texturu pro CMR, ale pri samotnem hrani mi to ignoruje jednu barvu a ta je pruhledna. Nejak se mi nedari tenhle jev odbourat. Nevite nekdo, co s tim?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.99  08:17

« Re: CMR

Jo DirectX tam mam, ted se zda se posrala CD-ROMka, tak jsem vodvarenej uplne :(((
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.99  19:25

Je správně nainstalovaný DirectX?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.99  08:20

Jo, lupnul jsem ho tam...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.99  19:50

Máš tam patch? Poslední je tuším v1.04.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…