Rally simulatory - hry
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
« Re: Rally2000
Ja to sice nevidel, ale to ze to je udelane podle skutecnosti jeste nemusi znamenat, ze to je dobra hra. Pokud jde o HRU, tak by jeji hlavni vlastnosti mela byt hratelnost. Samozrejme je super, kdyz to jeste navic odpovida skutecnosti, ale HRA zustane porad jenom HROU. Treba na kolinovi se mi libi prave to, ze se prostredi strida a tim me to hned tak neomrzi. -
« Re: Rally2000
Ja ho jeste nemam ale nestacim se tada divit, snad to nebude tak zli. Vzdyt se vsude pisni jak ty jizdni vlastnoto konzultovali s jezdci. rad teda uslzsim jeste nejakuy jiny nazar n aturo full hru. Ja jsem do ni vkladal takove nadeje. A pokud se Vam nelibi ze jedeteRA lesem tak verte ze to se skratka v Britskem mistrovstvi deje normalne. Takze nevim vcem je probem. ostatne ty RZ by meli but presne jako ve skutecnosti. DELANE BYLI S FOTEK A FILMU KTERE NATACELI PRIMO NA rz-TACH... -
« Rally2000
Hello guys! Tak už máte nějaké zkušenosti s ostrou verzí Rally2000? Právě jsem ji pár hodin testoval a můžu vám říct, že větší * jsem ještě neviděl. Proboha vy, kdo jste měli a ještě máte rádi Colina, nenechte si tím nesmyslem zasvinit comp. Je to víc než ubohé. Připadá mi, že někdo jen předělal do nového kabátu staré RAC Network Rally. Stručně: feedback - téměř nefunguje, jediná věc na co vám bude je to, abyste věděli, že máte nastartovaný motor........jízdní model auta - hloupý! při náklonu přes 60° se auto nepřevrátí, v klidu se srovná zato o 2km dále, když vyletíš do pole (cca v 60km/h) s kukuřicí, ozve se příšerná rána a auto udělá několik kotrmelců...........ovládání - nelze rozumně nastavit volant, ti co hrají na klávesách to mají jednodušší, ale co je to potom za rally???..........grafika - na první pohled krásná, ovšem když po několika hodinách jedete stále tím stejným "RAC" lesem, máte chuť s tím seknout.......celkový dojem - brrrrrr :o(( škoda.
Máte-li někdo jiné zkušenosti, dejte vědět. -
« Re: dabing
Coz nejlepsi je anglictina te alespon trochu clovek rozumi,ale ja ted jezdim tu cestinu. Jinak dobra je nemcina ta je takova srandovni..
Ja sem to sice namluvil ale neni to nic moc. clovek totiz pokazde ma jinou intonaci hlasu a tak ty jednotliva slova na sebe nenavazuji. Pokud bych ale mel nejakej jinej programek "zaznam zvuku" ,kterej by umel rozdelovat jednu nahravku na vice souboru tak by to namluvil znova a to by bylo o stupen lepsi. Pokud teda nejkaej znate tak mi dejte vedet popripade mi hoi poslete na xdvok1@tf.czu.cz -
« Casy
Zdarek lidi,
pokud porad jeste parite Colina tak Vam muzu rict ze sme sme Cesi a proto bysme meli mit ve voze Ceskyho solujezdce takze pokud mate zajem ja jsem soubory prelozil a namluvil . Je to sice hruza ale je to cesky. A clovek se u toho obcas zasmeje.. Pokud tedamate zajem muzete si napsat na xdvok1@tf.czu.cz Karel -
« Colin
Nazdarek,
chlapi koukam ze je to tadz samaj Raly paran. Docela by me zajimaloi jestli nekdo nemate nejkay cesky texturz na Colina a pak taky koukam ze parite demo Rally 2000. Docela by me zajimali jak to vypada a jk to vhodi a na cem a kde se to da sehnat zatim Dik