Rally simulatory - hry

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally

• 00 Reagovat !

foto

10.01.00  17:45

« RS 2000

Nechtely byste misto tech nesmyslu informovcat radsi ostatni jaky nmate normalni nazory na rally 2000 ....
  • 00 Reagovat !

foto

10.01.00  01:40

« Bez nadpisu

No jasne, souhlasim s gapou. Ovsem cdcko bych z oblau vyndal (aby se neposkodilo) a strcil ho do mechaniky.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.00  21:47

« Re: Rally2000

to: Avengerq a ost. CD-čko s Rally2000 je vhodné např. pro podložení psacího stolu. Vřele doporučuji!!!
  • 00 Reagovat !

foto

08.01.00  23:05

« Bez nadpisu

Nevim, kde by mohl byt problem. Me to jede bez problemu. Opravdu jsi zkusil treba time trial?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.00  22:23

« Re: CMR

Fuj, ještě jednou, hodne nebo malo bouracek, mira poskozeni vozu je vzdy stejna.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.00  22:22

Dal jsem se do sampionatu Rally 2000, ale at jezdim jak jezdim, míra poškození vozu je stejná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!… Hodn2 nebo m8lo boura4ek, 68dn7 royd9l v d0lce oprav...kde je chzba??? A to jezdím na simulaci.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.01.00  12:30

Pro ziskani vsech trati a automobilu je mozne pouzit kody ktere se jsou na ruznych strankach napr. zde [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.01.00  06:50

S tím hýbáním v menu při použití joysticku - brácha má občas taky takovej problém, a vždycky to vyřeší tím, že ho znovu nakalibruje, a když to úplně nepomůže, tak má na joysticku ještě takové dvě korekční kolečka, kde to donastaví ručně. Pak to jde bez problémů.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.01.00  01:34

přístup do dalších tratí získáš projetím celého šampionátu. Pokud dojedeš v celkové klasifikaci na 1. místě zbarví se "menu" zlatě. Za každou vyhranou speciální rychlostní vložku získáš bonusové auto (Ford RS200, AUDI Quattro, Lancia Delta....)
  • 00 Reagovat !

foto

04.01.00  15:38

« CMR

Potrebuji poradit (spis syn) v techto vecech: 1./ cim to je, ze pri pouziti joisticku (super warrior) se CMR chova, jako kdyby s nim nekdo stale hybal (preskakuje menu atp).
    2./Jak to nastavit, aby byly pristupne vsechny trate pro vsechny auta? (je mozna jen urcita kombinace auto/trat, nektere jsou nedostupne. (ma samozrejme ofic. plnou verzi, zadne demo)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.99  11:47

« Re: volant

Díky za tip, asi do toho investuju. Volant s feedbackem by stál za úvahu, i když stojí pěkné peníze. Pokud je skutečně tak dobrý, pak neváhám ani minutu.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.99  11:21

« Re: volant

S tím volantem k PC-čku je to asi tak: jezdíš rád autem? Jezdíš opravdu hodně rád autem??? Pokud ano, tak se zamysli. Jak často řídíš volantem a jak často řidítkama (gamepad)??? Žádný volant nemá tak dokonale ergonomický tvar věnce jako ten od Microsoftu. Povrch v místě kontaktu je opatřen speciální gumou (žádný plast), takže ti volant nemůže uklouznout. Jistou nevýhodou jsou relativně lehké pedály (při agresivní jízdě mají tendenci utíkat dopředu). No a o feedbacku raději ani psát nebudu. Kdo to nezažil, ten to stejně nepochopí. Ten pocit, když najedeš do louže a ucítíš to na volantu, když najedeš na zledovatělou vozovku a řízení začne "plavat", nebo když poškodíš řízení a auto "táhne" doleva a ty musíš vyrovnávat ten odpor toho volantu. Nemluvě o jakýchkoliv kontaktech s bariérou nebo s ostatními vozidly. V TOCA2 dokonce cítíš odezvu ve volantu při přeřazení na jiný rychlostní stupeň!!! Tak jako ve skutečnosti. To se nedá popsat, to se musí zažít!!! Pravda je, že ten volant stojí v současné době cca 6.000,-Kč (koncová cena vč.DPH), ale ten zážitek za to stojí! Taky jsem slyšel, že Microsoft chystá novou levnější verzi tohoto volantu, ale ten by měl být údajně bez feedbacku (nebrat!!!). Joystick bez feedbacku si představit dokážu (taky ho mám), ale volant?? To přijdeš o 80% zážitku.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.99  07:15

« Rally2000 - zvuky

Ještě jsem chtěl dodat, že mě dost štve ozvučení simulátorů Rally. Ani jedna z her není dobře ozvučená. Nechápu, co je na tom v dnešní době za problém. Pokud máte možnost pustit si přenos z WRC (často bývá na Eurosportu, u nás někdy na ČT2 - Svět motorů), zjistíte, že skutečné zvuky závodních vozů jsou někde jinde.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.99  07:08

To gapa: K tomu volantu a gamepadu. Nejde o peníze, ale zatím se mi žádný volant příliš nelíbil. Neměl jsem ale možnost vyzkoušet volant od Microsoftu. Tomu bych důvěřoval. Můžeš mi poradit? Ovládání gamepadem není tak špatné, jak si myslíš. Pokud si ho dobře nakonfiguruješ (plyn pod pravý ukazovák, brzda na palec, levý palec zatáčení, ...), je to perfektní. Spousta mých známých gamepady zavrhovala, ale stačilo jim jen ukázat, jak se s nimi zachází. ............ To bdx: Pokud jde o přesnost přenesení jednotlivých tratí do počítače podle skutečnosti, tak je to dost zoufalost. Pravidelně sleduju WRC a skutečnosti se ještě žádná hra ani zdaleka nepřiblížila, maximálně tak slovním značením.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.99  22:59

Sorry, ale bez pořádného Feedbackového volantu se žádný moderní simulátor jezdit nedá! A používat gamepad??? To už je přímo zvrhlé! (i přesto, že uváděný typ patří k nejlepším).....Až jednou zkusíš Colina na Microsoft forced feedback wheel, pochopíš o čem mluvím a začneš šetřit.....
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.99  10:03

Pokud jsem to dobře pochopil, řadu problému s FF by měly odstranit patche a taky použití nejnovějších DirectX. RZ si nevymysleli, tak to tam prostě je. FF nemám, tak to nemůžu hodnotit.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.99  09:42

Rally 2000 není až taková hrůza. Když jsem si to zkusil poprvé, byl jsem z toho znechucen, hlavně ze zvuků a ovládání. Pak, pod náporem superlativních recenzí, jsem to nevydržel a zkusil to znovu. Řekl bych, že je to skvělá věc. Podmínkou je, že musíte mít dost nadupaný počítač, nejlépe P3, 128MB RAM a Voodoo. Ovladatelnost je pak skvělá, já ale používám gamepad Microsoft SideWinder Freestyle Pro. Pohyb nakláněním jsem raději vypnul, nebylo to ono. Co se mi spíš nelíbí, je to, že kolem silnice jsou vyvýšené břehy, pořád se jede v nějakém korytu. Stačí malá chyba a už jedete v náklonu. Myslím si, že to je ten hlavní nedostatek oproti Colin´s McRae Rally. Tam byla větší volnost v pohybu. A taky mi vadí trochu neaktuálnost všech vozů, které jsou na výběr.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.99  09:15

« Re:

Vyjádři se konkrétněji.
  • 00 Reagovat !

foto

22.12.99  00:00

« Bez nadpisu

Rekl bych, ze go.to/rallyweb je lepsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.99  07:28

« Re: Rally2000 to:BDX

uz tam bezim a uz taham patch. diky. michal
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…