Rally simulatory - hry

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally

• 00 Reagovat !

foto

07.02.00  11:07

« Textury na CMR

Cau lidi, shanim najake textury na Colina, na tech strankach, co jsou tady na ne odkazy jsem nic nenasel. Napiste mi prosim adresu, kde se to da stahnout, nebo mi to muzete poslat na xligt01@vse.cz DIK. Existuje nejakej cheat na obtiznost expert ? Asi sem moc zpatecnickej, ale podle mne je Colin porad nejlepsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.00  19:59

« Re: Rally 2000

Soubory s diktátem dám na stránku, ale musím je nachystat. Taky mně nikdo neříkal, že mám špatný čas :).
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  11:13

BDX mas pravdu je to tam ,nevim proc sem si toho nevsiml ,mozna proto ze tam mas 16.1 napsanou CO JE NOVEHO. Prosim Te, a muzu Te poprosit o ten tvuj preklad spolujezdce. Az budu mit uplne hotovi ten muj tak Ti ho poslu. Muj mejl je xdvok1@tf.czu.cz Dal mam jeste jednu otazku. Ve hre je dost souboru (zvuku) zhodnoceni RZ spolujezdcem ale nikdy mi jeste nerek "spatnej cas, nebo dobry" nevis cim to je.
    A pokud mas teda jiz nejak upravene ty jizdni vlastnosti , o kterych si mysliz ze jsou lepsi nemohl bys to dat na stranku nebo mi to poslat. Dik Karel

• « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  10:56

OK diky jdu tam, jak to tam mas dlouho ja sem si toho nevsi,ml...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.00  19:51

Místo junction jsem použil "křížení", aby to bylo krátké a nebylo třeba skloňování. Na stránce mám jak překlad pokynů ke změně ral.cfg, tak odkaz na prográmek, který umožní rychlé úpravy a změny variant nastavení vozů.
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.00  15:50

« Rally 2000

Ahoj vsichni,
    tak jak se ruzni nazory na rally 2000 tak tu mam pro Vas par informaci..
    Za prve se jiz blizi konec meho prekladani spolujezdce do cestiny a vypada to nic moc. Musel jsem to oproti originalu trochy zjednosit protoze anglicane tolik nezklonuji. Takze to napriklad vypadalo: "okolo odbocka" apod. Az to bude jaks taks, tak se ozvu.
    Za druhe spatne zvuky motoru se daji predelat a to tak ze dva soubory pripadajici ke kazdemu autu se daji proste prepsat za jine. Kamen urazu je sice tam ze jsou prave jen dva a tudis se ten druhy nevolno bezny strasne zrychluje a pak to auto jeci jak vrtacka. Kdyz si ale da clovek zalezet da se s to docela vypiplat, uz to mam trochu lepsi.
    Za treti jsem objevil ze se daji predelavat v nejakem souboru jizdnu vlastnosti auta, editovanim nejakeho souboru. Zatim jsem to nezkousel ale planuji to.
    Tak ted mam navch ze bysme si mohli nejak vymenovat jak jizdni vlastnosti tak zvuky motoru, to co kdo udela. piste se do toho a kdyz se vam povede ty dosavadni nejak vylepsit, tak si to muzem poslat. zkuste se do toho pusti a to by v tom byl cert kdzbysme tu hru nedodelali k nasi spolecne spokejenosti alespon do vydani RALLY MASTERS a COLINA 2
    S pozdravem Karel
    Tady je ukazka predelavani jizdnich vlastnosti..
    patchbrakegrip=xxx - reduce for longer braking time - snižte pro delší brzdný čas
    patchaccelgrip=xxx - reduce for more wheelspin - snižte pro větší otáčky kol
    patchslidegrip=xxx - reduce for more sliding sideways - snižte pro větší klouzavost
    patchgriptarmac=xxx - change for more/less grip on tarmac - změňte pro větší/menší přilnavost na asfaltu
    patchgripgravel=xxx - change for more/less grip on gravel/snowy gravel - změňte pro větší/menší přilnavost
    na šotolině / zasněžené šotolině
    patchgripmud=xxx - change for more/less grip on mud/dust - změňte pro větší/menší přilnavost na blátu/písku
    patchgripsnow=xxx - change for more/less grip on snow/ice - změňte pro větší/menší přilnavost na sněhu/ledu
    patchgripgrass=xxx - change for more/less grip on grass/rough ground - změňte pro větší/menší přilnavost
    na trávě/hrbolech
  • 00 Reagovat !

foto

23.01.00  15:17

« TEST DRIVE 6

Možná by jste mi mohli pomoci.... Mám hru TEST DRIVE 6, a spolu s ní hrozné..3x)problémy s ovládáním. Na volant je to velmi citlivé, na Joy-Pad také a na klávesnici se to nedá hrát. Nemáte někdo podobné zkušenosti?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.00  20:50

« Re:

Většinou je to v driverech - zkusil bych nainstalovat poslední patch, DirectX a ovladače karty.
  • 00 Reagovat !

foto

20.01.00  23:52

« Bez nadpisu

Mam takovy problem v Colinovi. Po spusteni se hra zasekne v uvodnim menu (v dobe, kdy se chci presunout na dalsi polozku v menu). Myslim, ze je to grafkartou - Riva TNT 2. Muzete se k tomu nejak vyjadrit?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.00  15:43

« Colin versus R2000

Ja volant mam bez FF a jak uz jsem psal ve sve mini recenzi napsal. Colin se ridi lepe ne R2000 proto ze je tak udelany ale je to hrozne jednodychy. To auto jezdvi hrozne pomaha aby byl super jezdec kterej jede porad ve smyku.A ty smiky jsou tam velke protize jsou tam siroke silnice. Proto se vam to zda lepsi. Prectesi muj minulej prispevek..
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.00  20:14

« Re:

Já volant mám, sice bez FF, pravda je, že by nastavení mohlo být lepší, protože mám sraženou citlivost volantu na minimum jak v nastavení, tak v nastavení auta. S tím už se jet ale dá a to velmi dobře. RC je lepší než Colin v mnoha ohledech. Proto také dělají Colina 2, aby se dostali zase na špičku.
  • 00 Reagovat !

foto

15.01.00  16:21

« Bez nadpisu

Dobra, nechme toho. Ja vychazim z pohledu vetsiny normalnich hracu, kteri volant nemaji.
  • 00 Reagovat !

foto

15.01.00  00:00

« Bez nadpisu

Ja bych rekl, ze je to lepsi simulator, nez Colin. Volant, nevolant. Ani na nem to neni stoprocentni simulace. Ty mluvis o tom, ze to neni simulator jenom z toho pohledu, ze odflakli spolupraci s volanty?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.00  00:00

« Re:

Bohužel pro volant v současné době není nic lepšího než Colin (alespoň o tom nevím). Samozřejmě i Colin má spoustu chyb.....to: PLuto. dost dobře nechápu podle čeho ty posuzuješ simulaci, ale myslím si, že v první řadě musí fungovat ovládání a teprve potom se můžu zabývat zbytkem. Jak kvalitní by asi byl takový simulátor letadla, u kterého by nefungoval pořádně knipl (joystick)???????????????
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.00  19:49

« Re: Re:

A který simulátor rally je nejlepší?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.00  01:43

« Re:

Ok, hraj na klávesnici a nenech si to znechutit. Chápu, že si nemůže každý dovolit všechno (samozřejmě ani já ne), ale pak taky nemůžeme hovořit o simulaci, ale jen a jen o hře. R2000 je dobrá hra, ovšem simulátor je to mizerný!
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.00  23:46

« Bez nadpisu

Tak u me to cestina vubec nezrychlila, asi jsem vice adaptabilnejsi. Jak jsem jiz jednou psal, spise by to chtelo predelat, co kde bude rikat. Pro Gapu: nevim, jak ostatni, ale ja zas tak moc penez nemam, abych si mohl vyhazovat takove sumy za joysticky a volanty. Samozrejme bych to s nema rad zkusil, ale v soucasnosti jsem rad, ze to muzu hrat alespon na klavesnici.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.01.00  21:54

« Re: RS 2000

Samozřejmě že už mám dávno DX7 (ještě před R2000)......ovšem není v tom žádný rozdíl... Největším problémem Rally je "steering sensitivity". I když tu citlivost nastavíte na minimum, nic se nezmění, volant reaguje naprosto stejně........dalším podstatným problémem jsou reakce volantu......je jedno jestli narazíte do obrubníku nebo do pole s kukuřicí!...volant se prostě chová stejně.........atd atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.01.00  19:52

« Re: RS 2000

Colina jsem nepřemlouval, tam to bylo důležité, ale počet informací nebyl až tak velký. Anglicky rozumím, ale musím se na to víc soustředit. Přemluvení znamenalo zrychlení 20 sec na RZ. Pravda je, že bych si nejraději předělal některé zatáčky a přidal si k tomu vlastní poznámky, bylo by to pak skvělé, snad příště.

Nevím jak s FF, ale všechny recenze tvrdí, že FF funguje u RC skvěle. Proč nikdo nenapsal, že k tomu má výhrady. gapa - napiš co tam na FF nepracuje. A s tím DX7 má FF s RC fungovat líp, než s DX6.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.01.00  12:55

« Re: Vse, co bylo za dnesek

Ja v Rally 2000 rozumim vetsimu slov( az na prekazky) ale preci jenom se na to musim vice soustredit. Kdyz to budu mit cesky tak to budu vnimat podvedomne a zbyde mi vice soustredenosti na cestu. a navic sem Cech takze si nemusim hrat na Burnse ale radfsi budu Emil Triner z hulkou. Akorat ten Hulka budu ja Triner taky no neva. pokud se do toho prekladu pusti nekdo jinej tak to pak muzem vymenit a bude to dobry.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…