Rally simulatory - hry
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
« rada
Chlapi, když už se tady nakousl ten Le Mans, tak bych potřeboval radu. I když jsem po instalaci všechny grafické detaily vyhodil, pořád se hra zpomalovala, když jsem projížděl velké lokace ( třeba kolem tribun). Fungovalo to stejně jako při plné grafice. Kompl mám na to dostatečnej (AMD 300 MHz, 64 MB RAM a Voodoo2). Zkuste poradit... -
« Re: RC 2000 - * ?!
Prohlašovat můžeš, feedback nemám, CMR je příliš široké a jednoduché proti RC, hrál jsem si ho po RC a byla to více méně nuda - zatáčka - trh volantem - široký průjezd smykem - za 3 minuty vysmátý. CMR bylo nejlepší, než udělali RC. Možná CMR2 bude zase ještě lepší než RC. Jen tak dál, ať se máme dobře. Zkus patch 5 - řada chyb a problémů byla opravena. -
« Re: RC 2000 - * ?!
No konečně se tady rozproudila nějaká diskuze! Pomalu jsem měl strach, že to tady umře......... to: AlešK. Ten Gapa je magor, který miluje všechny automobilové simulátory na PC už od dob LOTUSu. Dále prohlašuji, že CMR je zatím nejlepší rally (na PC) co znám, na druhou stranu RC2000 je nepovedenou předělávkou původního RAC Network Rally. Samozřejmě rozdíl mezi okruhy a raly jsem již pochopil :o)) , takovej dement zase nejsem. Bohužel CMR je staré a nic srovnatelného zatím neexistuje!!! Tvrdit, že LeMans je "arkáda na okruhu , kde projíždíš bez ubírání všechno" může jenom někdo, kdo to nikdy nehrál. Samozřejmě k dokonalé simulaci tomu "něco" chybí (ale to jsem psal už v původním příspěvku).......... Závěrem, než začnete někomu nadávat a než začnete šmahem zatracovat jeho názory, zkuste si pořádně přečíst příspěvek, na který odpovídáte (P.S. Tato zpráva je určena pouze pro vlastníky feedbackového volantu).......... Ruku na srdce, kdo z vás má feedbackový volat??????????????????? -
« Re: RC 2000
Brrrrrrrrr......... 102 bodů??? To tě stihl zasloužený trest za to, že ten "Nesmysl" (s velkým N) hraješ tak dlouho!!!................... Pro všechny, kteří si chtějí zajezdit opravdová auta doporučuji: 1.) Le Mans 24 Hours - simulace průměrná, ovšem hratelnost daleko nejlepší. 2.)Swedish Touring Car - daleko nejlepší simulace auta na PC, pro hardcore hráče :o) . P.S. Tato zpráva je určena pouze pro vlastníky feedbackového volantu (nejlépe Microsoft). Ostatním se totiž může klidně líbit i takový * jako je Rally2000!!! -
« RC 2000
Po dlhom a upornom boji so sampionatom A8 v RC2000
sa mi podarilo zvitazit so skore 102 bodov.
Ocakaval som prinajmensom taky ohnostroj, ako po vitazstve v A7, alebo bonusove auta, na moje prekvapenie vsak hra spadla (stalo sa to uz 2x, raz so Subaru a raz s Mitsu).Hlaska:
Rally Guru meditation...error code...exception....access violation...or rdwr low memory.....
Som maximalne nastvany. Masinou to nemoze byt, je to Celeron 500, 64 MB RAM. Neviete, cim to moze byt?