Rally simulatory - hry

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally

• « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  19:40

« Re: To BDX

Když to vyjde, tak tento víkend. Jinak se vcelku nic neděje, tak není co psát a taky času málo :(
  • 00 Reagovat !

foto

16.05.00  18:26

« To BDX

Nazdarek Bdx,
    proc neaktualizujes stranky. Das tam nekdy ty me preklady.
  • 00 Reagovat !

foto

16.05.00  18:24

« Stuns

Kdyz uz jste si zpomeli na stary dobry Stunse, tak musim priznat ze to byla hra u ktere jsem se nikdy a nikdy znezacal nudit a ktera by se mi libilai dneska, coz se napr. o Colinovi rict neda. Skratka uz me omrzel. Je to kvalitni hra a nejlepsi jakou jsem kdy hral,ale uz ji mam projetou.
    Jinak nekdo tady neco psal o Master Rally. Doporucujete to, nebo to nema cenu. A co SEGA rally 2. ma te nekdo zkusenosti?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  08:01

« Re: To suba

Ak to nájdeš, tak to pls pošli na suba@post.sk.
    Dík.
  • 00 Reagovat !

foto

15.05.00  23:54

« To suba

To je stara Rally od Gremlins nekdy z roku 1991. Tedy na pocitace XT s CGA grafikou. Velikost je tak kolem petiset kilo. Ted samozrejme nicmoc, ale tehdy kvalita. A skvele zpracovana priprava na RZ. Pokud bude zajem, tak mohu poslat (pokud to na HDD najdu).
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.00  20:02

« Re: Re:

Souhlas s PLutem.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.00  08:42

« Re:

Čo to je Toyota Celica GT-Four rally ?
    O tomto som nikdy nepočul. Špecifikuj, pls!
  • 00 Reagovat !

foto

15.05.00  00:00

« Bez nadpisu

Taky se vetru do debaty. Me se libi obe a je to. Co by ovsem pomohlo o 100% by byl editor trati. Ne takovy, co byl u International Rally Championship, ale spise podobny jako u Stuntsu. No a taky samozrejme moznost naprogramovani spolujezdce, jako treba v Toyota Celica GT-Four Rally.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.00  17:05

« Re: Rally 2000

"Na rally jsou takové délky tratě normální."
    Ano to máš pravdu. Jenže hratelnost počítačové hry je o něčem jiným než skutečná rally.
    Já jsem dojel šampionát s Toyotou Corolou asi za 14 dní. A až na výjimky (nehezké tratě v United States) mě to bavilo. Okamžitě jsem měl chuť zkusit jiné auto. Rally 2000 jsem nainstaloval, několikrát vyzkoušel a smazal. Prostě mě nebavilo půl hodiny koukat na furt stejnou krajinu a pokoušet se vybírat furt stejný zatáčky.
    Howgh, domluvil jsem.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.05.00  12:49

Na rally jsou takové délky tratě normální. RZ v délce 5 km (průměr v CMR), jsou krátké a jsou spíš vyjímečné. Rozdíl je v tom, že v CMR se to naučíš nazpamět a nepotřebuješ poslouchat spolujezdce, zatímco v RC se to naučit nedá, neboli krátké tratě nejsou rally, to je jenom jako. Jinak řečeno, CMR se ojezdí za pár týdnů, a pak už je to jenom rutina. Celková délka tratí v CMR odpovídá 1/4 tratí v RC.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.00  23:11

"Ale Rally 2000 ma taky neco do sebe."
    Jo. Má neuvěřitelně dlouhé tratě. Takže pro mě je nehratelné. Zlatý Colin. Ten má tratě do pěti minut.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.00  19:14

« Re: Colin McRae rally

Tak si lupni cheata : give me time jako player 4.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.00  14:54

« Re: Re:

nevešaj hlavu a nevzdávaj sa.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.00  14:49

bdx-ovi: poškodenie sa prenáša len v šampionáte A8
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.00  09:58

« Re:

Tak to prominte ,ze jste to vyhrali,ja sem asi na prd jezdec. Budu se ucit.
  • 00 Reagovat !

foto

12.05.00  00:00

« NFS 5 Porsche Unleashed

Sorry , že tu otravuju s nerallye simulátorem, ale máte s tím někdo zkušenosti? Včera jsem si to nainstaloval, a nemůžu se od toho odtrhnout. Podle mne je to nejdokonalejší auto-simulátor se snad nejhezčí grafikou a hratelností vůbec.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.05.00  19:20

Mně se poškození z jedné rally do druhé nepřenáší.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.00  14:59

Spolujazdec nezačne "plácat" ani keď vyhráš všetky šampionáty A5-A8. Na to, aby si vyhral šampionát A8 potrebuješ nielen výborne jazdiť, ale aj perfektne taktizovať v servise a dobre nastaviť auto. Času na servis je vždy pekelne málo
    a tak musíš niečo obetovať (elektriku, spojku...).
    Táto vec je v RC nereálna, a to že 6 rally absolvuješ vlastne naraz jednu po druhej a poškodenia auta sa prenášajú z jednej rally do druhej. Zo začiatku som sa s A8 vždy trápil a nikdy som nevyhral RZ. Časom som prišiel na optimálne nastavenie a zatiaľ sa mi podarilo vyhrať asi polovicu všetkých RZ, niektoré nevyhrám asi nikdy.:o)
  • 00 Reagovat !

foto

09.05.00  23:23

« Bez nadpisu

Co tady kdo placa o nemoznosti vyhrat sampionat? Ja vyhral A5, A6 i A7 a ted zbyvaji ctyrkolky.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.05.00  19:14

Panove, uznavma ze CMR je zatim nejlepsi hra. Je vyborne hratelna. Ale Rally 2000 ma taky neco do sebe. Clovek nesmi jezdit s WRC ale s dvoukolkou , ta se myslim chova docela slusne. Ty zvuky jsou horsi,ale kazda hra ma nejaky mouchy. Co se tyce tech komentaru, taky me stve ze me spolujezdec nic nerika po RZ. Mozna zacne rikat az clovek vyhraje sampionat, coz je podle me nemozny.
    Uz se ale tesim na CMR 2. mel by nekdo udelat neco mezi temito dvema gameskama. Jizdni vlastnosti a zvuky Colina, grafika a RZ rally 2000 a trocha davka reality v servisu. zatim to nikdo nevystihl tak jak to je ve skutecnosti. UVIDIME do budoucna...Ja verim Rally Racing
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…