Rally simulatory - hry
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
« Stuns
Kdyz uz jste si zpomeli na stary dobry Stunse, tak musim priznat ze to byla hra u ktere jsem se nikdy a nikdy znezacal nudit a ktera by se mi libilai dneska, coz se napr. o Colinovi rict neda. Skratka uz me omrzel. Je to kvalitni hra a nejlepsi jakou jsem kdy hral,ale uz ji mam projetou.
Jinak nekdo tady neco psal o Master Rally. Doporucujete to, nebo to nema cenu. A co SEGA rally 2. ma te nekdo zkusenosti? -
« Bez nadpisu
Taky se vetru do debaty. Me se libi obe a je to. Co by ovsem pomohlo o 100% by byl editor trati. Ne takovy, co byl u International Rally Championship, ale spise podobny jako u Stuntsu. No a taky samozrejme moznost naprogramovani spolujezdce, jako treba v Toyota Celica GT-Four Rally. -
« Re: Rally 2000
"Na rally jsou takové délky tratě normální."
Ano to máš pravdu. Jenže hratelnost počítačové hry je o něčem jiným než skutečná rally.
Já jsem dojel šampionát s Toyotou Corolou asi za 14 dní. A až na výjimky (nehezké tratě v United States) mě to bavilo. Okamžitě jsem měl chuť zkusit jiné auto. Rally 2000 jsem nainstaloval, několikrát vyzkoušel a smazal. Prostě mě nebavilo půl hodiny koukat na furt stejnou krajinu a pokoušet se vybírat furt stejný zatáčky.
Howgh, domluvil jsem. -
« Re: Rally 2000
Na rally jsou takové délky tratě normální. RZ v délce 5 km (průměr v CMR), jsou krátké a jsou spíš vyjímečné. Rozdíl je v tom, že v CMR se to naučíš nazpamět a nepotřebuješ poslouchat spolujezdce, zatímco v RC se to naučit nedá, neboli krátké tratě nejsou rally, to je jenom jako. Jinak řečeno, CMR se ojezdí za pár týdnů, a pak už je to jenom rutina. Celková délka tratí v CMR odpovídá 1/4 tratí v RC. -
« Re: Colin McRae rally
Spolujazdec nezačne "plácat" ani keď vyhráš všetky šampionáty A5-A8. Na to, aby si vyhral šampionát A8 potrebuješ nielen výborne jazdiť, ale aj perfektne taktizovať v servise a dobre nastaviť auto. Času na servis je vždy pekelne málo
a tak musíš niečo obetovať (elektriku, spojku...).
Táto vec je v RC nereálna, a to že 6 rally absolvuješ vlastne naraz jednu po druhej a poškodenia auta sa prenášajú z jednej rally do druhej. Zo začiatku som sa s A8 vždy trápil a nikdy som nevyhral RZ. Časom som prišiel na optimálne nastavenie a zatiaľ sa mi podarilo vyhrať asi polovicu všetkých RZ, niektoré nevyhrám asi nikdy.:o) -
« Re: Colin McRae rally
Panove, uznavma ze CMR je zatim nejlepsi hra. Je vyborne hratelna. Ale Rally 2000 ma taky neco do sebe. Clovek nesmi jezdit s WRC ale s dvoukolkou , ta se myslim chova docela slusne. Ty zvuky jsou horsi,ale kazda hra ma nejaky mouchy. Co se tyce tech komentaru, taky me stve ze me spolujezdec nic nerika po RZ. Mozna zacne rikat az clovek vyhraje sampionat, coz je podle me nemozny.
Uz se ale tesim na CMR 2. mel by nekdo udelat neco mezi temito dvema gameskama. Jizdni vlastnosti a zvuky Colina, grafika a RZ rally 2000 a trocha davka reality v servisu. zatim to nikdo nevystihl tak jak to je ve skutecnosti. UVIDIME do budoucna...Ja verim Rally Racing
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!