Rally simulatory - hry
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
« Stuns
Kdyz uz jste si zpomeli na stary dobry Stunse, tak musim priznat ze to byla hra u ktere jsem se nikdy a nikdy znezacal nudit a ktera by se mi libilai dneska, coz se napr. o Colinovi rict neda. Skratka uz me omrzel. Je to kvalitni hra a nejlepsi jakou jsem kdy hral,ale uz ji mam projetou.
Jinak nekdo tady neco psal o Master Rally. Doporucujete to, nebo to nema cenu. A co SEGA rally 2. ma te nekdo zkusenosti? -
« Bez nadpisu
Taky se vetru do debaty. Me se libi obe a je to. Co by ovsem pomohlo o 100% by byl editor trati. Ne takovy, co byl u International Rally Championship, ale spise podobny jako u Stuntsu. No a taky samozrejme moznost naprogramovani spolujezdce, jako treba v Toyota Celica GT-Four Rally. -
« Re: Rally 2000
"Na rally jsou takové délky tratě normální."
Ano to máš pravdu. Jenže hratelnost počítačové hry je o něčem jiným než skutečná rally.
Já jsem dojel šampionát s Toyotou Corolou asi za 14 dní. A až na výjimky (nehezké tratě v United States) mě to bavilo. Okamžitě jsem měl chuť zkusit jiné auto. Rally 2000 jsem nainstaloval, několikrát vyzkoušel a smazal. Prostě mě nebavilo půl hodiny koukat na furt stejnou krajinu a pokoušet se vybírat furt stejný zatáčky.
Howgh, domluvil jsem. -
« Re: Rally 2000
Na rally jsou takové délky tratě normální. RZ v délce 5 km (průměr v CMR), jsou krátké a jsou spíš vyjímečné. Rozdíl je v tom, že v CMR se to naučíš nazpamět a nepotřebuješ poslouchat spolujezdce, zatímco v RC se to naučit nedá, neboli krátké tratě nejsou rally, to je jenom jako. Jinak řečeno, CMR se ojezdí za pár týdnů, a pak už je to jenom rutina. Celková délka tratí v CMR odpovídá 1/4 tratí v RC.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!