Rally simulatory - hry

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally

• « 00 Reagovat !

foto

17.07.00  19:59

« Re: RC 2000

Velké nároky hry na počítač, v takovém stroji je to na max.800/600 se zavřenýma očima.
  • 00 Reagovat !

foto

16.07.00  18:30

« RC 2000

RC 2000 se mi dostalo do ruky až teď. Je to
    celkem dobré, ale stále trochu trhá. Nevíte
    čím to je? Mám Celeron 333MHz 64MB RAM
    RIVA TNT 2 32MB M64, k tomu nejnovější
    ovladače a DirectX 7.0a.
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.00  17:42

« Granturismo

Dohrál jsem Need for Speed 2, 3, 4, pětku jsem asi 2x nainstaloval a nahned smazal. Všichni jistě víme, že playstation je *. Všichni jistě máme PC. Ale málokdo ví, že na PC lze sehnat emulátor Playstationa. A kdo ho sehnal a hrál Granturismo na Celeru 500MHz, 800x600x32bit Direct3D, zjistí, že prostě neeexistuje lepší závodní hra: 1.realita, 2.kvalita (je možno si nastavit grafiku dle libosti, dle výkonu Vašeho PC), 3.slušný výběr aut, 4.možný tuning aut do podrobna, a tak dále. Kdo máte možnost zkuste, kdo nemáte možnost, máte smůlu. Doporučuji emulátor jménem "BLEEM". Jestli ale chcete hrát ve vysokém rozlišení s mnoha barvami a vysokou plynulostí, musíte mít akcelerátor alespoň RIVU TNT 16MB AGP. Hodně zdaru, Libor.
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.00  00:00

« Bez nadpisu

No jo, ja to zazdil.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.00  10:59

« Re:

Ta mi dyztak napis.. xdvok1@TF.CZU.CZ
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.00  23:43

« Bez nadpisu

Tyhle kopie samozrejme neuznavam :oD ale na Bohemce si to muzes vyzvednout. Ostatek domluvime mailem.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.00  11:05

« Re: Nooo...

Uznavam chyby co pises o Colinovy ale aspon tam zejdi F2 spolu s A7 ,ale pres vsechny chyby ma clovek fakt pocit ze zavodi a jestli jede rychle nebo ne poznava primo na trati. Kazdej pretazenej smyk ho stve protoze vy ze kdyz ma na Colina ztratu treba 3s tak ze tohle ho prave 2s stalo. Clovek proste ma pocit ze zavodi s casem,ale u Rally clovek absolutne netusi na kolikatem miste dojede. Alespon ja ne. O to ze bych si pujcil tu segu a Master ao d TEbe uz me napadlo ale vzhledem k tomu ze jses ze Zlina , tesko bysme to resily. Skus mi alespon popsat obe hry ja mma porad pocit ze nemuzou bejt zas az tak spatny nebo jo... Nebo pokud by jsi byl ochotnej mi to vypalit a na Bohemce mi to dat nebo na dobyrku mi to poslat ,ale nevim jestli tyhle kopie uznavas..... zatim cus Karel
    xdvok1@tf.czu.cz
  • 00 Reagovat !

foto

16.06.00  00:00

« Bez nadpisu

Uzivatel - Zacnu od konce. Bohuzel ci bohudik jsem presne z toho druheho mesta, kde se u nas jezdi nejvyznamnejsi rally, a to ze Zlina. Segu nedoporucuju v zadnem pripade. To Rally Masters neni zrovna nejhorsi a jako hra na preklenovaci obdobi se to celkem da. Jestli chces, mohu zapujcit sve verze techto produktu. A ted k RC2000. Vsechny popsane chyby uznavam (najde se jich jeste mnohem vic), ale pokud srovnavam s Colinem, tak ten nemel ani to. Malo aut, zadne odpadavani, havarie taky za moc nestaly...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.00  17:06

« Re: Dik Pluto

Dik Pluto za popsani tech her,jestli to chapu dobre tak mi SEGu ani MASTR nedoporucujes?
    Jinak raly 2000 neni spatna hra ale musim priznat ze Colin me bavil vic presto ze je vice akcni. Asi jsem od toho cekla vic. Vzdyt programatori tak udelali takovejch zakladnich chyb ktery neni zas az takovej problem odstranit.Napr: sevis, auto se behme jiozdy nadmerne poskozuje ale vlke kolize treb ase stromem mu zase tolik nevadi, Melo by to byt obracene. Soucastky se navix poskozujou postupne a spribyvajicim poskozenim pribyvaji i minuty, to je blbost. Byd se soucastk avymeni nebo ne.
    Asi nejvetsi chyba je ze A7 a F2 njedou spolu ale zvlast, navic je rtam tech aut moc a malo jich odpada.
    To ze by bylo mozno dojet treba nekoho na trato nebo naopak si muzem asi nechat zdat. Myslim ze by hra dostala mnohme lepsi atmosferu kdyz by clovek videl na trati v prikopu sveho nejvetsiho soupere odpadleho.... No uvidime v jinejch hrach...tak zatim Jo Pluto ses z Prahy?
  • 00 Reagovat !

foto

15.06.00  00:00

« Bez nadpisu

S uzivatelovym hodnocenim bych nesouhlasil. Colina asi vsichni dohraneho mame, ale proc nehrat znovu, ze? Ani RC 2000 neni spatne, spise naopak. Preci jenom jsou ty hravarie realnejsi a ani jizdni vlastnosti nejsou spatne - ja sam ji davam na uroven Colina. Colin 2 vyjde az po prazdninach, nejspise vsak az o Vanocich. S RR - kdo vi, co si Ubi Soft vymysli. A ted trochu akcneji. Sega Rally 2 me totalne zklamala. Na automatech se hraje velice dobre, ale na PC je to az moc akcni. Podle me zatim nejhorsi vec v oblasti z posledni doby. Rally Masters taky neni spatne, ale na muj vkus je to az moc akcni. Ovsem zase nutno uznat, ze pro mene zdatne je to primo idealni.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.00  16:29

« Re: Mrtvo?

A Vy se divite. Colina uz ma kazdej najetyho na 99% , rally 2000 nikoho nebavi a Colina 2 zdrzujou jak muzou. Ja osobne doufam ze nejvetsi boom bude Rally racing Simulation (pokud vyjde). Nebo nekdo hrajete SEga Rally 2 nebo Rally Maters, pokud ano tak dejte vedet jaky to je....
  • 00 Reagovat !

foto

14.06.00  09:50

« Mrtvo?

A ještě dlouho bude, páč v takovým počasí je každej radši venku (v mém případě v sedle endura)než u počítače :-)
  • 00 Reagovat !

foto

11.06.00  23:13

« Bez nadpisu

No jo, zatim mrtvo.
  • 00 Reagovat !

foto

11.06.00  09:17

« Reset

Hmm, nic se neděje.
  • 00 Reagovat !

foto

25.05.00  00:00

« Re: Juster

Jiste, ale az zitra. Uz jsem to smazal, takze to zas budu muset najit a zabalit.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.00  22:13

« Re: Pluto

Mohl by si mi to taky poslat dík.
    justers@centrum.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.05.00  08:29

« Re: colin 2

Mám pocit že PC verze vyjde až na podzim - viz www.codemasters.com
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.00  20:36

« Re: coin 2

9.6. vychazi psx verze, v cervenci pak by mela byt i pc.
  • 00 Reagovat !

foto

23.05.00  12:01

« To Pluto

PLuto mohl by jsi mi také poslat tu Celicu na
    david.hradecký@post.cz.
    Díky moc.
    Jinak nevíte náhodou kdy vyjde CMR 2, už se nemůžu dočkat
  • 00 Reagovat !

foto

18.05.00  21:57

« Bez nadpisu

Tak tu Toyota Celica GT-Four Rally jsem nasel. Jeste jednou, kdo ma tedy zajem, necht mi posle svuj mail, zitra vecer to rozeslu.
    P.S. Suba: Na tebe jsem nezapomnel.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…