Rally simulatory - hry

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally

• 00 Reagovat !

foto

23.10.00  07:16

« Colin

Ups, já nenapsal konfiguraci. Ó Dio Ó Dio. Tak je to: AMD K6-2 450 Mhz, 128 RAM, Voodoo3 2000, DirectX 7, nejnovější ovladače z Levelu. Oni mi tuhnou i další hry - V Rally, Rally 2000...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.00  11:40

« Re:

Většinou je to v DirectX a grafické kartě a jejich ovladačích. Zkusil bych to všechno přeinstalovat.
  • 00 Reagovat !

foto

22.10.00  08:08

« Bez nadpisu

Misile - musis napsat konfiguraci tveho pocitace. Jinak tezko neco vyresime.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.00  16:57

« Re: Colin 1

Mě to tuhlo furt, problém za mě vyřešil zloděj, co mi ukradl komp... Teď si vezu dom novej (duron 750, GeForce2 MX 32MB, 128MB RAM, 17'', doufám že to bude šlapat hladce :-))) Po víkendu dám vědět!
  • 00 Reagovat !

foto

20.10.00  15:23

« Colin 1

Mám jednu otázečku. Zkoušel jsem Colina 1 na mém počítači a pokaždé se hra zasekla. Měl někdo stejný problém?
  • 00 Reagovat !

foto

18.10.00  01:14

« Bez nadpisu

Plna verze Colina 2 jeste neni venku. Datum vydani je stanoveno na 1.12., ale pochybuje se, zda to stihnou.
  • 00 Reagovat !

foto

17.10.00  13:22

« omluva

ten mail je ligursky@post.cz to y mi nejak vypadlo, ale stejne piste!
  • 00 Reagovat !

foto

17.10.00  13:21

« Kralovstvi za plnyho Colina 2 na PC

Kdo mate prosimvas Colina 2 plnou verzi na PC, tak piste na ligursk@post.cz nebo se zblaznim. Vsichni pisou jak je to super a ja uz to moc dlouho bez nej nevydrzim. Podle toho co vim, neni plna verze jeste venku, ale stejne, jakmile se objevi, tak piste.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.00  23:52

« Re: takze...

Pokud bych mel posoudit obe demoverze, tak urcite. Pro me bude jedine plus u V-Rally 2 ten editor trati. Ovsem uvidim az v plne verzi. Ano, byla tam PC verze. A snad behem prosince by mela byt i plna.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.00  06:52

« takze...

kolin je a bude lepsi nez v2ka? ja jsem vcera zdanloudil 60mb demo. na invexu byl kolin na pc?
  • 00 Reagovat !

foto

13.10.00  00:00

« Bez nadpisu

Takze postupne. Colina 2 jsem samozrejme hral na Invexu, plna verze jeste v obehu neni. Ale vypada to nadherne, i ta V-Rally 2 se muze jit zahrabat. V-Rally 2 by vsak mela mit jednu obrovskou vyhodu - editor trati! Uvidime, snad jiz behem tohoto vikendu by se mi mela dostat do rukou.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.00  19:27

« v-rally2

co na to rikate? jak se vam jezdi? me pripada, ze to auto lita a jezdi si jak chce. plna verze ukaze vic. grafika fakt dobra. ted se s tema hrama roztrhl pytel... je to dobre, alespon je z ceho si vybirat.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.00  20:31

« colin 2

hrajes to, pluto, na pc? uz uz? hm, pekne... rekni neco vic. nemam, neznam, nevidel jsem. uz jsi videl prorally 2001? ubisoft.com.
  • 00 Reagovat !

foto

10.10.00  17:56

« Bez nadpisu

Ten Colin 2 vypada fakt skvele! A taky se skvele hraje.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.00  19:46

« Re: RC 2000

Vyhrát je potřeba některou z nižších tříd -A5-A7. Cheat je potřeba napsat jako jméno hráče 4.
  • 00 Reagovat !

foto

09.10.00  14:26

« RC 2000

Nefungují mi kódy. Napsal jsem WORLD CLASS a taky jsem zkusil WORLD CLASS A8 do jména hráče a nic se nestalo a šampionát A8 je pořád zavřenej. Mimochodem co musí člověk vyhrát, aby ho zpřístupnil bez kódů? Poraďte...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.00  12:28

« Re: Colin II

Tak tam se rozhodne potkame. Colin II bude super, to cejtim v kostech. :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.10.00  12:25

« Colin II

Hurá na Invex. JRC - Bohemia Interactiv představí Colina 2 . To si nenechám ujít !
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.00  21:50

« Re: Re:

U mne na strance. Odkaz je o kousek niz.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.00  23:48

« Re:

Doporucuju go.to/rallyweb
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…