FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

23.02.00  10:27

« Re: gregory

Asi moc nemakas,kdyz pises kraviny do AUTO.CZ a
    mas na to cas!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.00  09:12

« Re: TO Téma !!! co?

no comment
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.00  08:01

No.já fakt nevím, za koho mně máte - ale dělám 10-14 hodin denně v jedné obyčejné strojařské firmě dost odbornou práci. Takže - nechte si ty svoje kecičky o "gumách" a své miondráky si jděte léčit sami... A o psychologii mi nemusíte vykládat, vím o ní tolik, že by ses, ty neomalený urážeči, dost divil !!! Bavíme se o autech a jako slušný Čech se zastávám Slovenských kolegů řidičů-to Ti asi ušlo,gumo (když použiju Tvého slovníku). A nemám rozhodně na to, abych si koupil nějaké cizí drahé auto ! Dá se říct, že jsem ŠKODOVÁCKÝ patriot a Feldu považuji za velmi solidní, spolehlivé a dobré auto- mám pro to dost osobní zkušenosti s tímhle autem z jízd po celé Evropě . A jestli si někdo, hlavně LADA_H , chce ty mindráky ze ženských či své velikosti (...) léčit , NELEZ S TÍM NA INTERNET A NEURÁŽEJ SLUŠNÉ LIDI , kteří si tady chtějí v klidu popovídat o autech . DOMLUVIL JSEM - HOWGH !
  • 00 Reagovat !

foto

22.02.00  21:31

« TO Téma !!! co?

Nechci nikomu radit ale bavit se v rubrice felicia * o tom jaká je felicie dobrá a zastávat se jí proti takové přesile je tyčovina.
    Inu mě se Felicie z výroby vůbec nelíbí ani sport ani excellant nebo jiné výbavy. Po uvedení Fabie bych ani trochu nemyslel na koupi Felicie a už se mi ani trochu nelíbí. Je stará hlavně vnitřní interiér. Kdybych se mněl rozhodnout tak to radši litrovou Fabii. I mně by naštvalo kdybych si koupil před půl rokem felicii a teď vidali Fabii.
    A ůplně mně naštve až bude nová Octavie 2000 upravená tak aby se podobala novému trendu Škody "Fabie". A srovnání Feldy s Octavii to ani nejde jelikož no ............
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.00  11:32

Ty mas chlapce problem. Ty bys totiz potreboval lecit svoje mindraky, jenze, kdyby ti je psycholog vsechny vyjmenoval, tak by si to asi rovnou hodil. To, ze nekdo maka 10 hodin denne a je za to patricne ohodnocenej asi nesouvisi s tim, jak kdo krad, ale spis s tim, jak je kdo schopnej. Coz bezesporu neni tvuj pripad, gumo.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.00  10:10

Za prve neurazim slovaky,za druhe jses dement a
    za treti i vy ostatni tupe hlavicky,vzdy zalezi
    kolik mas penez a jestli ma nekdo 200litru a
    kopi si za to luxusni vuz je u mne blb a pracurak!
    Myslim tim,ze jak se vsude potvrzuje Felicie je
    vychodisko pro normalni lidi co si nestacily
    nakrast miliony na ty vase AUTA!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.00  07:41

« Re: Problémy s Feldou

VÍŠ CO, ladoH (asi Láďo H.) ??? Jdi do * s tím napadáním našich kolegů ze Slovenska !!! Oni nemůžou ani za to,jak dlouho se vyrábí "1203",ani za závady na Feldě, ani za to, že Mečiar je blb a má hlavně prsty na tom, že už nejsme Československo ! Mně osobně je moc trpko z toho, že se musím cítit jako cizinec třeba v Piešťanech, Trenčianských Teplicích, Tatranskej Lomnici, na Hrebienku, v Bardejove,... Byl jsi tam, víš vůbec, hlavo dubová, jak je tam krásně a jak jsou tam fajn lidi ??? Tak je neurážej! A na vysvětlenou - je mi 35 let (za týden mám akorát narozeniny) a narodil jsem se (v Praze-Čechům) a zůstanu napořád ČECHOSLOVÁK !!! A tady na tom tématu jsme se všichni sešli jako lidi, co mají rádi auta a Tvoje výpady tu,Láďo,nemají místo ! Jestli chcete všichni znát mé zkušenosti s Felínou, mrkněte se na rubriku "Kterou značku preferujete? Proč?" a na moje příspěvky "Jakou značku preferuji" ze dne 11.2.2000 : 13,13 a 14.47 hodin . Tam je o "Felíně" všechno . - A Pecku, Whiplashi, Jazzmane, Isimuthe, Diamante a ostatní Slováci ! Pozdravujte doma ! Přeji Vám všem - motoristům i ostatním z Československa hezký den !
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.00  18:56

Vies co ladaH ? Aj ja som sa pozrel na nasu slovensku 1203 a musim uznat, v porovnani s nou sa Felicia naozaj da nazvat autom. Mimochodom, vo Felicii je aj kopa sraciek zo Slovenska, tak sa netvar narodnostne urazeny.
    Inak, dobra kara je Octavia (cena, vykon, spotreba, interier, kufor a.i.), tu mozno porovnat aj s inymi vehiklami ako s 1203. Aj s Felicitou moze byt clovek spokojny - a nemusi byt dement, ale nesmie nikdy sadnut do skutocneho auta, lebo inak mu ostanu len oci pre plac.
  • 00 Reagovat !

foto

21.02.00  13:31

« ha

Počuj lada neviem, prečo do toho ťaháš 1203 tu sa bavíme o tom, že Felda je 100% *. Tak hovor k veci.OK?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.00  13:15

Jestli nevis v cem je rozdil u motoru Fav. a Fel.
    tak nema cenu s tebou diskutovat!Mimochodem se
    podivej na vasi slovenskou 1203 to je *!Ta je
    stejna 100let!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.00  15:01

Veď práve, že sa tu jedná o Feldu. Ak by sa jednalo o problém s jedným modelom, to by sa dalo zniesť, ale že si Škodovka robí zo svojich zákazníkov posmech a nedokáže odstrániť základné problémy za XX rokov, čo sa tieto autá robia, je už drzosť. Mimochodom, v čom sa líšia motory 1,3 Fav. a Feldy?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.00  12:37

Myslim,ze si Peck plete Felicii s Favoritem!Vis
    vlastne co mas doma?Favorit je hranatejsi a ma
    vetsinu tebou popsanych zavad.Mimochodem pises i
    v diskuzi o Favoritech.Tak se ptam jses OK!
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.00  10:17

« Problémy s Feldou

Mám Feldu už dost dlhý cas (momentálne už druhú v poradí). Je zaujímavé, že množstvo bežných závad sa opakuje (dokonca od Š 100!!!). Jedná sa predovšetkým o tieto veci: rozvodová retaz sa už po asi 10-15.000 km vytahá a poriadne to na zvuku motora pocut. Neskôr sa to zhoršuje až tak, že už nie je možné nastavit predstih. Chladenie je problémom pre Škodovky snád typickým (kolko ludí má dorobený vypínac namiesto snímaca na chladici). V mestských zápchach je prakticky nemožné udržat teplotu pod 100 stupnami (niekedy aj so zanutým vetrákom). Zatekanie a hrdza je taktiež poznávacím znakom Škodovky, s ktorou sa v tomto prípade dajú porovnávat len FIATy (aj to len do una). Moja skúsenost je taká, že už v druhom roku zacala Felda hrdzaviet v odtokových žliabkoch pod prednou kapotou a na dalších typických miestach (že by nebola pozinkovaná??). Zámky na dverách (hlavne tých zadných) sú tiež témou na dlhé diskusie. O systéme sklápania svetiel by mohli hovorit hlavne na STK, pretože 30% odobratia TP má na svedomí práve on (priemerná životnost asi 3 roky) - väcšina vodocov ani nevie, že im to už nefunguje. A takto by sa dalo pokracovat capmi, osvetlením znacky vzadu, kvalitou tesnení (pod hlavou, na olej. vani, guferá a pod.). Unikanie oleja a chlad. kvapaliny je už taká vec, že v servise už len mávnu rukou - výmena tesnení pomôže na max. 500 km. Je pravda, že motor vydrží 200-300.000km, ale po 130-150.000km sa pomaly spotreba oleja zacína vyrovnávat so spotrebou benzínu atd. (cím viac auto behá po meste, tým skôr). Bolo by ešte o com písat, ale Král je mrtvy (Felda), nech žije král (Faba).
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.00  07:58

« Re: Diamantovi-palubovka z felicie na favotita

Isimute, zkus si zatelefonovat přímo k prameni,kde to vyrábějí. Mám tam pár přátel a ochotně Ti tam odpovědí. Telefon : ČR, 0202/80 01 11 . A nechej si přepojit oddělení technologie na výrobě palubních desek Felicia. A tam Ti to odpovědí - má tam přímo u ruky vzorovou palubku i s ovládáním topení. To se všechno vyrábí ve VDO Brandýs nad Labem . AHOJ .
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.00  16:52

« Re: BUDUCNOST FELICIE

Dobrá. Za rok si domluvím zkušební jízdu Oktávkou a napíšu. Jinak jsem už domluvenej s kamarádem, že až se trošku naučím Imprezu řídit, prohodím si ji tak na dva týdny s jeho Integrou TypeR. Jsem na to docela zvědavej.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.00  06:34

Vďaka Diamant. Posielam Ti môj mail : isimuth@pobox.sk Som rád, ze mi niekto pomôze s touto prestavbou a som vďačný za každú radu. Inak, ako by si riesil to kúrenie a po druhé, pasuje volant z felicie na favorita (na ozubený kužel). Vďaka vopred a cakam odpoved.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 15.02.00  01:00

To je dobrá pripomienka. Nemyslel som na kúrenie. U Felicie je otváranie klapiek riešené taktiež lankami (pozri si diel ovládania kúrenia zozadu u predajcu náhradných dielov). Mám však strach, že otočné gombíky budú príliš slabé na tie veľké odpory ventilu vody (otrasného), ktoré si z Fa. pamätám. U Felicie sa už teplota vzduchu reguluje výlučne klapkami a radiátor je stále teplý a nemá už ten nešťastný ventil. A ešte sa mi zdá, že jeden ovládač mal u Fa. lanko na dve strany (tuším to tak bolo). U Fel. je všade len jedno. Pokiaľ mi pošleš mail, tak môžme komunikovať aj tak.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.00  21:25

to: AlesK. Jestli sis přivezl Imprezu, tak blahopřeju!!! Osobně by mně zajímal tvůj názor na Felcku tak za rok. Mám pocit, že se budeš na vše dívat s nadhledem a nad felckama a oktávkama se budeš jen usmívat......
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.00  18:18

to gapa: Ale já sem feldu kupoval v 96. Navíc pro mě bylo tenkrát důležitý moc nevyčuhovat z řady. Na to byla felicie ideální.
    Je pravda, že jsem si chtěl loni koupit Octávku (proč ne, s feldou jsem byl fakt spokojenej). Nakonec jsem všechno spočítal a minulý týden jsem si přivezl Imprezu. Pokud vydrží 200tis.km vyjde mě levnějc než 2x Oktávka. Jízda je samozřejmně nesrovnatelná.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.00  07:53

Diamant, vďaka za tvoje mnohé rady, ale ešte raz Ta budem otravovat. Na favorite sa ovlada kurenie a klapky kurenia packami s lankami a na felicii sú to otocne gombiky. Tieto gombiky tiez ovladaju pomocou laniek, alebo nejako cez elektrický prepínač? Ak cez prepínač, bude sa to dať zameniť za tie favoriťacke a ako?
    Vdaka.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…