FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

11.04.00  00:00

« Re: Ojetá Felicia

Servus, Diamant! Nikam jsme to nedopracovali, jen se nám tady občas holt vyloupne nějakej pubescentní omezeneček, kterýmu se nelíbí hned tamten jazyk, hned zase tamto auto. Ale on z toho možná vyroste...
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 10.04.00  22:23

To sme to pekne dopracovali, keď slovenčina je už "cizí jazyk". Ja si to o čestine rozhodne nemyslím.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.00  21:45

Bez hranic sice je, ale snad by jsme tady mohli
    psát česky ne. Nebo to už jsme na tom tak špatně,že budeme psát cizím jazykem. Jinak si najdi jinou nadávku.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.00  19:54

« Re: Felda

Neviem, prečo práve Matiz alebo ojazdené Punto... jedno horšie jak druhé... za tých 300 litrov, čo stojí nová Felda, by som kúpil niečo síce o štych staršie, ale o čom sa dá povedať, že je to auto...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.00  16:07

« To ladaH

Proč zrovna Mondeo? Asi jen tak, že....
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 10.04.00  15:57

« Bez nadpisu

Kurnik, tebe bestiáši musel nějakej Matiz ohrozit, že seš z něho tak na prášky...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.00  14:15

« Re: To Divoch

Nejhorsi je ale MONDEO to je horsi nez Trabos!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.00  07:51

« To Divoch

No, tak s tím Matizem bys to teda vyhrál. Já bych se styděl si k tomu pekáči stoupnout blíž než dva metry, aby mě náhodou neviděl někdou známej. Fuj, takovej eklhaft...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.00  09:31

Zas jeden omezenec,co nepochopil,že Internet je medium bez hranic!
  • 00 Reagovat !

foto

08.04.00  17:54

« Felda

No, felda felda, to sa zase raz "zlate ceske rucicky" asi trocha nestrafili :-)))
    Ale tak za tie prachy, za tie prachy mam predsa matiza ! Alebo starsie punto a to je uz pozink...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.00  11:07

No když bys začal ve Španělsku psát česky asi by
    ti moc lidí nerozumělo. Takže nevím kdo je větší ubožák.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.00  01:03

« Re: gapa

S tím předjížděním máš pravdu tak z půlky - to dělají jen ti, co nikdy nejeli v ničem jiném (silnějším). Oni měli předtím nějakou 105 a teď si myslí, že těch 50kW je nějaké dělo. Já sám mám Felicii, ale taky starší BMW, takže vím co si můžu dovolit. Ty Felicie se hodí pro klidnou jízdu a na předjíždění moc nejsou ani 1.6 55kW. ten Bavor je o něčem jiném - tomu spíš sedí 130km a víc (návic ostatní většinou uhnou, když vidí takové auto).
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.00  22:22

Tak v tom máš velikou pravdu. Já mám ale asi smůlu právě na ty Felckaře, kteří si dnes a denně dokazují, že mě dokážou předjet. Mnozí nedokážou pochopit, že jedu "jenom" 130 km/h, protože prostě mám rád pohodu (někdy)....
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.00  22:04

Jasně že jsem poznal rozdíl mezi oběma auty (taky jsem pár posledních nocí před vyzvednutím Imprezy nedočkavostí skoro ani nespal :-). JENOMŽE daleko větší rozdíl mezi oběma auty je v tom jak tě chápe okolí (myslím tím ty anonymní řidiče, který potkáváš na cestě) než jakej je technickej rozdíl mezi oběma autama!!! I přesto, že je propasnej !!!
    A chápej, že velký spoustě řidičů jsou naprosto jedno technický rozdíly a řídí se při výběru auta pouze okolím (tím anonymním i tím neanonymním) a to je hlavní důvod, proč je Felicie v nemilosti. Tak jako třeba u Američanů čtyřválce ...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.00  21:28

to: AlesK. "První velkej rozdíl mezi oběma autama jsem zažil až dneska na okruhu v Mostě". To myslíš vážně??? Chceš mi říct, že jsi nepoznal, rozdíl v jízdních vlastnostech a v jízdním komfortu??? Myslím si, že takovou fantasmagorii nevyplodí ani ten najfanatičtější Felckař. Začínám pochybovat, že nějaké Subaru vlastníš....... Felicie je houpavá "kačena", která se projeví v první zatáčce....... a to jsou ty "meze", které zažiješ každý den....... o aerodynamickém hluku, traktoristickém posezu, neskutečně vysoké palubovce, neergonomickém volantu, absenci deformačních zón, karosérii podélně se kroutící, ani nebudu psát.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.00  19:13

Zase už se neshodneme. Dneska už mám možnost srovnání. Felicii jsem vyměnil za Imprezu GT. Z extrému do extrému :-) Jenomže v čem je rozdíl? PŘEDEVŠÍM v tom jak se ke mě chovají ostatní řidiči: uhnou mi na dálnici do pravého pruhu, nevjížděj mi do dráhy když předjíždím a hlavně nemusím přemejšlet před každým předjížděním, jestli ten trouba přede mnou nezačne přidávat plyn. Rozdíl NENÍ v autech, ale v lidech okolo tebe! Subaru jsem koupil na letních pneumatikách a tak jsem jednu z posledních jízd této zimy (do Zell am See v Rakousku) absolvoval v naložené Felícii. Šlo (tak jako ostatně vždycky) jenom o přečkání cesty na českém území, v Rakousku se mi vždycky jelo dobře. Neúplatná policie, vysoké pokuty a hlavně spořádaní Rakušáci a jede se klidně. Jasně že je v těch autech rozdíl, ale základní účel (pohodlně a bezpečně se přesunout z místa A do místa B) mi Felicie vždycky splnila. A tvrdím to i dnes, když mám možnost srovnání! První velkej rozdíl mezi oběma autama jsem zažil až dneska na okruhu v Mostě. Impreza má svý meze několikanásobně dál než Felicie, jenomže to (pokud nejsi blázen) použiješ opravdu jenom na okruhu a tam svým autem 99% lidí nikdy v životě nezajede a 98% z nich by o to ani nemělo zájem.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.00  18:51

• « 00 Reagovat !

foto

07.04.00  09:30

V tomhle máš pravdu. Je něco jinýho jezdit ve Felicii a v BMW , ale za tu lepší jízdu taky platíš několikanásobně víc peněz. Nedá se přece srovnávat Felda s Bavorem jen podle jízdních vlastností. Já bych řek, že za ty peníze za Feldu si koupíš dost muziky...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.00  01:28

to: Diamant. Na co argumenty? Kup si pořádné auto, alespoň 1/2 roku s ním pořádně jezdi, a potom se budeš jenom přihlouple usmívat nad tvrzeními, jaké je Felicicie dobré auto........... Asi před 5-ti lety jsem vlastnil Favorita a byl jsem na něj patřičně hrdý!!! Kamarád mne požádal, jestli bych mu neodvezl BMW-áka (byla to pozůstalost po jeho otci) jelikož to byl automat a on ještě nikdy s automatem nejel. Já jsem neopdporoval, proč taky, už jsem jednou jel s Oplem Omegou automat. Tak jsem za ním přijel svým Fá-čkem, on jel s ním a já stím BMW-ákem. Celá trasa byla asi 3 km. Když jsme přijeli, já jsem byl nadšený a on znechucený. Klíče od mého Fá-čka mi vracel s konstatováním, že to už nikdy nemusí mít ani zažít (tehdy vlastnil Huyndai Lantra). Byl jsem uražen a cítil jsem se dotčen!!! Co si to dovoluje frajírek jeden!!??................... Dnes se směji, už jsem taky poznal co to je "AUTO" !!!............
    Nezlobte se na mne, ale člověk, který povídá o autech a má zkušenosti jenom s felicií, je jako člověk , který diskutuje o sexu a zatím poznal pouze onanii!!!.............. No co, každý jsme nějak začínali!!! :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.00  22:04

koukam, ze na internetu se zacalo zvysovat procento ubozaku... ja jsem ve Spanelsku mam psat spanelsky? bez si ty xenofobni kecy hlasat do hospody...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…