FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

04.05.00  14:57

« Re: Jeto prostě maxiSHIT

měl jsem ty služebáky ale uplně nové. nikdo jiný přede mnou s tím nejezdil,tak jsem mohl dobře pozorovat ROZKLAD toho "auta".
  • « 00 Reagovat !

foto

04.05.00  10:19

« Re: Čelní okno na felicii

To sklo neni normalni. To ovsem neni vada Feldy, proste jsi to nakrap a projevilo se pozdeji.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.05.00  10:18

« Re: Jeto prostě maxiSHIT

Sluzebni auta jsou VZDY dost rozmlacena. Pokud jsi mel LXi, tak se ani nedivim, ze se ti zdala hlucna, chce to GLXi, nebo dokoupit anti hlukovy polstar. BTW. v cem ted jezdis??
  • 00 Reagovat !

foto

04.05.00  09:58

« Jeto prostě maxiSHIT

Nemůžu si pomoct, ale musím souhlasit s názvem této rubriky. Jezdil jsem se čtyřmi služebními feldami a fakt je to KLUMPR. Jel jsem už v mnoha různých autech od trabucha po MB 600SEL. Felda mě překvapila hned tím, jak je "božsky" hlučná !
    Při 130km/h jsem myslel,že jedu v Ikarusu. Originál rádio nestíhalo přehlušit ten rachot a trapné desetiwatové repráčky jen prskaly. Další věc - totálně nestabilní auto např. při bočním větru apod. Další - u 1.6 je debilní převodovka - po ujetí cca 20000km začala mlátit. Musela se vyměnit. Po ujetí cca 35000km byla Felda na generální opravě přední nápravy,protože byla skvěle vymlácená. Takhle bych mohl pokračovat dál... Nejvíc mě bere, jak zánovní Feldy HNIJOU !!! už jsem viděl spousta felícií s orezlíma dveřma, nahnilíma prahama a podobně orezlá místa.
    Tak už dost, je to prostě nákupní taška aneb TOTAL *.
  • 00 Reagovat !

foto

03.05.00  22:20

« Čelní okno na felicii

Škodovka dělá "nádherné" auta. Po cca 5-ti problémech, které se povedly odstranit ještě v záruce mi v Pátek prasklo samo od sebe čelní okno (v Pátek jsem auto zaparkoval - bez praskliny a v Sobotu ráno už tam byla). Co na to říkáš Bestiáši? Je to podle tebe normální?
  • 00 Reagovat !

foto

02.05.00  18:07

« Pneu na FELDU S ráfkem

Seženu pneumatiky na feldu NEW i s ráfkem cena 1390,-Kč za kus
    To mu se nedá věřit !!!!! tak věřte dělám co můžu Zajeď te Č.S. LPG v Praze .Malešická 41 Praha 3, Dejvice podbabská LPG, Malá Chuchle LPG
    Zatim
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 27.04.00  22:25

« Re: Citlivost na boční vítr u Felicie Combi

Možno niečo nemáš celkom OK. Práve včera som absolvoval 1.030 km s Feliciou Combi a dával som si pozor na bočný vietor. Je pravdou, že po výjazde povedzme spoza protihlukovej bariéry a silnejšom bočnom vetre to pocítim, ale rozhodne sa nedá napísať, že by som s tým mal nejakú veľkú prácu. Keby som si nedával na to pozor, tak to ani neregistrujem. Inak pri pomerne vysokej priemernej rýchlosti 88 km/h som dosiahol s plným kufrom a jedným spolujazdcom až neuveriteľnú priemernú spotrebu 6,00 l (údaj pal. počítača). Podľa tankovania je to dokonca 5,91 l/100 km. Je to s motorom 1,3/50 a takúto spotrebu som dosiahol pri jazde okolo 110 km/h (v obciach samozrejme nie).

to xxxxx: nevyšlo, hehe, tu také srandičky nie sú podporované (našťastie).

• « 00 Reagovat !

foto

27.04.00  12:44

« Re: *

hfghfghfgfgh
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.00  12:42

« *

alert("fgfdggfd")
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.00  12:40

« *

alert("hacknuto !!!!!!")
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.00  06:33

« Citlivost na boční vítr u Felicie Combi

Upřesním podmínky. Zkoušeno s novou služební Felicií Combi 1.6, se kterou občas jezdím. Jednoduše řečeno, citlivost na boční vítr je na úrovni Škody 105-120. Pokud fouká boční vítr a vyjedu z lesa nebo míjím kamión, musím velmi intenzívně řídit, protože se auto značně rozhází. Porovnat můžu s Favoritem nebo krátkou Felicií, kde jsem podobné problémy nikdy neměl. Při jízdě po dálnici v bočním větru musím s Combi prostě stále korigovat směr. To bych u nového auta nikdy nečekal. S Golfem IV zkušenosti nemám, jezdil jsem jenom s II GTD, který byl na boční vítr zcela netečný.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 24.04.00  22:51

« Re: Není všechno zlato ...

Chcel by som bližšie vysvetliť vetu "Jedeš-li po dálnici, trochu fouká, a míjíš-li kamión, je o zábavu postaráno." Mám Combi a nezdá sa mi, že by F.Combi bola markatne citlivejšia než trebárs Golf IV, s ktorým tiež jazdím.
  • 00 Reagovat !

foto

21.04.00  06:05

« Není všechno zlato ...

Jo, ještě jednu věc jsem zapoměl. "Dlouhá filcka" je hrozně citlivá na boční vítr. Člověk má pocit, jako by jel ve Š105-120. Ověřeno u kolegy, který jezdí doma právě Š125. Ten tvrdí, že se jeho "auto" chová úplně stejně jako Felicia Combi. Jedeš-li po dálnici, trochu fouká, a míjíš-li kamión, je o zábavu postaráno. Porovnávat můžu třeba s Kadettem Caravan (r.v. 91), který je přitom určitě konstrukčně starší. U toho jsem nikdy takový problém neměl.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.00  21:27

« Re: Zlatá felda - nemůžu se stěžovat

Jsem fakt překvapenej, čekal jsem spoustu přísnejch nekompromisních reakcí včetně návrhů na psychiatrický vyšetření. Jak se zdá, není to zas tak strašnej *, jak se jmenuje tohle téma.
    To walther:
    S tou Škodou 105 nebo VAZ bych se hádal. Za prvé bych se na tyhle stroje moc nespoléhal, že se do bodu B vůbec dostanu. Za druhé minimální náklady nejsou tak úplně pravda, auta tohoto věku se už dost prodraží na závadách. VAZ jsem měl, nic proti němu, ale rozhodně jsem na něm nenatočil 180.000 km bez závady. Nemluvě o spotřebě. Mimochodem, teď jsem si spočítal spotřebu na poslední nádrž - 6.09. To auto fakt jezdí zadarmo a to nejsem žádnej ploužič. Prostě jenom jezdím plynule a nestojím pořád na brzdě.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.00  19:04

« Re:

S 105 te doveze z bodu A do bodu B s minimalnimi naklady. VAZ take. CO to je za argument?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.00  17:11

« Re: test spolehlivosti automobilů po 3 letech ve Svédsku - F

Ne total * ale TOTAL HIT!!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

20.04.00  13:48

« Bez nadpisu

Mame doma jednu Felicii a jednu Oktavku(TDI).
    Obe jsou OK. Samozrejme je Oktavia o necem jinym ale vsechno stoji sve. Felda nas doveze take z bodu A na bod B ale za minimalni naklady. Staci srovnat ceny ND a sazbu za praci. Je to levne a solidni auto, testy v zahranici to dokazuji!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.00  09:59

« Re: Re:

Makaróna už nemám. :-) A veškerý problémy s nim byly spojený s jednou "nedovytočenou" zatáčkou. Už sem přesedlal na něco usedlejšího.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.00  09:51

« Re: Re:

Nerad bych se hadal o spolehlivosti Felicie a tveho zhnileho, pod zadkem se rozpadajiciho MAKARONU.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.00  09:37

« Re:

Asi bych jí zkusil dobře prodat. Tady se pohybuje cena takovýho auta kolem 0,50Kč / 1kg...:-)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…