FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

17.05.00  07:49

« Re: Rezava liska,RE:koroze

pro doktora:

Zkus to vyreklamovat. Jsem zvedavej co ti na to reknou.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  20:49

« Re: Ma zkusenost s Felicii

To promazani ulozeni tyce razeni je potreba, me to taky delalo a nejvice je to znat v zime, kdyz je to ztuhle.
    poblemy s lakem na masce a kapote mam taky, ale bylo mi sdeleno, ze to na reklamaci neni. Na tohle je nejlepsi mit stribrnou barvu. Ja mam cervenou rally a zaklad je bila, takze vse je hnedka videt.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  19:10

« Re: Ma zkusenost s Felicii

Unikani chladici kapaliny kolem vicka je zpusobeny konstrukcni vadou te nadrzky. Skodovka dodava takovy maly plastovy krouzek, ktery se vlozi do hrdla nadrzky, tim se hrdlo prodlouzi smerem dovnitr a zabrani tomu, aby silne ohraty fridex strikal z bocni hadicky primo na sroubeni. Tim se fridex dostaval ven i kdyz bylo vicko dotazeno na doraz, ja takhle ztratil asi dva litry. Poradili mi na Jarove a v Auto Bohemia to potvrdili, ten krouzek stal asi 40-50Kc. U Klokocky o nicem takovem nevedeli a ze pry mam praskly tesneni pod hlavou :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  18:56

Tu prorezlou tecku nad levym prednim sloupkem tam mam taky, moje Felicie je r.v. 2/98, s novou maskou. Vsiml jsem si toho nahodou ted o vikendu, je to na reklamaci? Neni to sice skrz, ale touhle rychlosti za rok nebo dva bude... to je ted peknej *.. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  18:53

« Ma zkusenost s Felicii

Zrovna jsem si po 15 mesicich provozu (16000 km) Felicie r.v.1998 vsimnul, ze mi nejak pres vicko nadobky chladici kapaliny tato kapalina unika. Vzdy po dojezdu se tam podivam a na nadobce je videt cerstve stecenych par mililitru, pripadne se usadi v male prohlubni hned vedle vicka. Rovnez na vyusteni vratne hadice u motoru jsem objevil tuto kapalinu zaschlou. Vicko i objimka hadice je nadoraz. Nejedna se o zadne litry, nic dolivat jsem zatim nemusel, ale nevite co s tim? Jinak mi klepala tyc od radici paky pri pridani a ubrani plynu, coz bylo v servise opraveno jakymsi promazanim ulozeni. Navic mam pocit, ze po roce provozu mam na predni kapote nejak moc odloupany lak od kamenu (svetle zelena metaliza). Co vy na to?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  17:35

« Re: NOT TOTAL * !

Naprosta pravda.
  • 00 Reagovat !

foto

16.05.00  16:22

« NOT TOTAL * !

Felicia je OK!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  14:20

« 4JardaBar

Ja mam feldu 11/97, jeste jsem to byl obhlednout a fakt tam nic nemam. Ale zato jsem nasel neco hodne malinkeho na prave strane vedle tesnici gumy pro pr. okno, ale jeste to neni rezate.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  13:33

Podivam se se jestli ho tam mam take. Dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  13:27

Nad levym prednim sloupkem, na strese u predniho okna. Vzdy sem tam videl takovy prorezly bod.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  13:15

« Re: Gumy

Ja mam Continental Contact.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  13:02

Nad kterym levim sloupkem? Tez me to zajima!
  • 00 Reagovat !

foto

16.05.00  12:50

« Gumy

Jinak jak tady piste, ze s lepsimi pneu je Felda o poznani ovladatelnejsi je pravda. Nasi maj obute Micheliny (uz si nepamatuji jaky typ presne) a auto je mnohem tizsi od kol a lepe sedi.

pro Micus: jaky rocnik je tvoje Felda? (protoze tu zrezlou tecku jsem videl na vsech feldach co jsem s nimi jezdil , 95-97)
  • 00 Reagovat !

foto

16.05.00  12:48

« Bez nadpisu

Felicie neni rozhodne "TOTAL *", je to velmi prakticke auto ma samozrejme sva + a - . Me uplne staci.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  10:29

« Re: Re2:Koroze

Takova vymena je spravna. Zajimalo by mne, jestli tvuj stryc dostane na nove pate dvere taky zaruku 6 let proti proreziveni, nebo mu daji jen zakonnou 1/2 roku. Je to ostuda pro skodovku, asi zdrazi nahradni dily, aby zaplatila dalsi a dalsi rezave dvere. Nekde se ty neplanovane naklady projevit musi.
  • 00 Reagovat !

foto

16.05.00  10:19

« Re2:Koroze

to mfilip:K těm rezavějícím 5-tym dveřím.Strýc má jednu z prvních Felicií a kufr má skrz. Škoda prý má 6 let na prorezavění tak jsem ho poslal do servisu.Na auto se podíval technik z 20 metrů a bez protestů uznal jako garanci. Za 14 dní (fabrika musí odsouhlasit) si má přijet pro nový kufr. Stalo se u Samohýl Škoda v Otrokovicích dne 15.5. 2000 v 13:26.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  10:16

4JardaBar: zatim rezateho nic nemam a to mi stoji pres zimu venku a jezdim v soli ( v zime ). Ale za to ji pravidelne meju a lestim :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  10:14

« Felina a 200

4mfilip:To je jasny, ze maji 200. Ale ono kdyz nezachovas ten spravny obvod kola, tak pak rychlosti udavane na tachomeru jsou dost zkreslene.
    Ty rychlosti se daji i spocitat podle prevodu, ono totiz na max. rychlost nema vliv vykon motoru, ale otacky, prevod a obvod kola.
    mrknete na skoda.panda.cz - je to server plnej informaci o skodovkach vsech modelu
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  10:00

« Re: tlumice

4Boda:Obute to mam do DEBIC 175/60 x 14 a je to parada v zatackach. Jsou to HP co Skodovka nabizi jako org. prislusenstvi, maji 3 polohy a vsechny 4 stoji ( staly ) 12.000,- . Ja mel moznost je kopit 1/2 roku stare od kamose za 5.000. Ale po techto zkusenostech bych je koupil i za tech 12.000,-
    Ale urcite neco podobneho bude vyrabet i napr, SACHS, akorat asi nebudou stavitelne.
    Jedna mala nevyhoda: je to dost tvrde a tak mi to po kostkach nebere CD changer :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.00  09:54

« Re: Felda = Total * ?

Z kopce jsem ve Formanu ( predelany ze 40 na 50 kW ) jel 180 km/h. Tak mne napada maji filcky vubec stupnici do 200 km/h ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…