FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

03.06.00  08:27

« Re: To:Machal

Není zrovna velký problém mít Felinu, která se odlišuje od ostatních. Já osobně mám takovou, které jsou v našem okrese pouze tři (ze sériové výroby) a na ní pár doplňků. A můžu Ti říct, že žádnou takovou jsem ještě neviděl (ono ani těch sériových není moc vidět).
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.00  23:49

« Re: To:Blue_girrrrl

Osmnáct to je pěknej věk!Holka ve tvim věku by si zasloužila lepsí auto než Felinu!Technicky proti těm autům nic nemám,to jenom že je mi nevolno z toho že Felina stojí na každém rohu.Mě osobně by silně znervozňovalo že znám minimálně 5 lidí,kteří mají stejné auto jako já.Zase se někdy ozvy,je přijemné tady mít zástupkini něžného pohlaví.
  • 00 Reagovat !

foto

01.06.00  10:37

« Bez nadpisu

chmmmm...teoreticky by se dalo rict "sedmym" rokem, ale vzhledem k tomu, ze jsem se preptala a slo o listopad 94, uznavam, ze jako spravna zenska nafukuju :-))))) Ale prisaham, ze jsem vas nechtela zamerne mystifikovat :-))) Jinak je mi osmnact :-))) No jasne uz mlcim :-) Hezky den!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.00  09:14

« Re: Felda je drzak!

napodobne Machaliku
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.00  01:07

Je mi tě líto!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.00  22:52

Ne neni to ,, kus od kusu ,,.Felda je skutecne pomerne kvalitni auto a myslim si,ze Skoda-auto ma byt na co pysna.Sam jsem jezdil nekolik sluzebnich Feld/celkem na nich asi 180 000Km/a musim rict,ze nikdy nebyl zadny problem.Pouze bezna udrzba a vymena spotrebnich dilu.Nyni mam Octavku TDI 81 Kw a nemuzu si ji vynachvalit.Od roku 1995 nedam na znacku Skoda dopustit.
    Co vy na to???
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.00  10:56

« Re: Re:

©kodovka vľdycky nabíhala výrobu nového typu po prázdninách (po celozávodní dovolené). Těch Felicíí 1994 bude asi stejný počet jako Fabií 1999.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.00  09:07

« Re: Re:

par mesicu nehraje roli. Je to tim, ze jsem nikde v inzeratech nikdy nevidel:felicie r.v.94 ( muselo jich byt jen par kousku), na druhou stranu jsem nikde nevidel Favorit r.v.95, i kdyz se Formany delaly soubezne s felicii jeste do podzimu 1995. Furt se mi to nechce verit: na www.skoda-auto.cz je u felicie uvedeno 1994-1999. Minimalne ve 2. letopoctu se sekli, muzu jen doufat, ze i v 1.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.00  20:46

« Re:

Ještě minimálně do konce prázdnin můžeš v hospodě vyhrávat :-)
  • 00 Reagovat !

foto

30.05.00  15:20

« Bez nadpisu

Mate pravdu, felicie se vyrabeji od konce roku roku 1994. Takze uz je skoro mozne jezdit s felicii 7 rokem, jeste ze jsem se nesazel v hospode, stalo by mne to hodne penez ..
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.00  14:53

Prvních pár kousků listopad-prosinec 1994. V září 1994 jsem si kupoval Favorita, protože na Felicii se mi nechtělo čekat a "akční" Favority měly super výbavu i cenu. Tak jako tak může nějaký šťastný majitel načít sedmý rok své Feliny až koncem letošního roku.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.00  14:26

Rozhodne to byl rok 1995, mesic tipuji: zari ? Nebo duben ?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.00  13:07

A od kdy se dela? Ja myslim, ze prave od roku 1994.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.00  12:20

Boda: Nechapes mne. Felicie by se musela zacit vyrabet v roce 1994, aby se s ni dalo v roce 2000 jezdit sedmym rokem.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.00  09:54

No, mne po trech letech dojde leasing a vzdycky to auto prodam, takze se nebudu hadat, zda je mozne jezdit 7 let ve Felde. Nezkusil jsem to, ale myslim, ze by to nebyl problem. Ale je to jen muj pocit, nicim nepodlozeny.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.00  09:51

Jen jsem se nechal unest. Chtel jsem spis upozornit na ten nesmysl, ze uz nekdo jezdi sedmym rokem ve felicii
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.00  09:31

To mfilip : co mas porad s tim rezem, jses uplne posedlej.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.00  08:33

Jen se chci zeptat, jestli ti po jezdeni "sedmým" rokem nerezaveji pate dvere nad listou.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.00  19:46

« Re: Problémy s volnoběhem - poraďte, please

On taky někdy zhasne nebo vůbec nechytne. Potom běží jenom pod plynem, než se trochu zahřeje. Myslíš, že to může být ono, když to celé závisí na teplotě motoru? Po zahřátí jsou naopak otáčky vysoké, řekl bych, že přímo úměrně venkovní teplotě. Teď je chladněji, tak je to lepší, když byly ty vedra, bylo to skoro 1500 otáček. Volal jsem do servisu, tam mi říkali, že by to mohlo být těleso škrtící klapky. Stojí prej asi 6 tisíc, tak se tam zatím moc neženu.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.00  19:26

« Re: Problémy s volnoběhem - poraďte, please

U motorů Škoda 1,3 l s monomotronic elektronikou (Favorit od 92, Felicia do 96) určuje řídicí elektronika otáčky motoru podle tzv. Hallova snímače. Jeho závada se v lepším případě projevuje tak, jak popisuješ, v horším motor po 2s zhasne.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…