FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• 00 Reagovat !

foto

07.06.00  15:18

« co šílíte?

machal: myslela jsem to ironicky s tou osmnáctkou :-) Je mi 24...
    All: nešilte proboha...vždycky je mi líto těch mladých kluků, kteří splaší někde v Áčkách ojeté CRXko nebo GTičko za 80 tisíc a vyrazí se frajeřit do ulic a házet patky na OBYČEJNÉ FELCKY ZA ČTVRT MILIONU". Na kvalitní a rychlá auta dobrých značek, která stojí milion, mají většinou starší a bohatší lidi a už jste viděli aby to pětačtyřicetiletý chlápek odhrábl od pumpy tak, že by z toho mělo pár přítomných infarkt? Ne, udělá to mladej blbeček v otřískaném golfu. Debaty o tom, kdo to komu natře jsou podle mě primitivní. Opravdoví profíci a milovníci sportovních aut (pár jich znám) se chovají úplně jinak. Nedávají všem najevo jak to s těma koníkama pěkně umí (a měli by na to právo), drží se zpátky a na silnici se chovají normálně. Blbnou jen tam, kde nikoho neohrozí, jako například na zmiňovaném Masarykově okruhu.
  • 00 Reagovat !

foto

07.06.00  13:05

« ???

Kamile, ty jseš prostě chorej, duševně nemocnej. Silniční provoz přece není válka ! Jestli si myslíš, že jo, pak patříš někam do Ruska, nebo Mongolska. Měl jsem feldu 3 roky, projel jsem s ní od Estonska po Anglii a když tady čtu ty tvoje puberťácký svalnatý kecy ... Taky jsem si nedávno pořídil auto, se kterým můžu jet v klidu 200 a sedí, ale že bych tak jezdil, no to bych si připadal jako *.
    To je právě to, proč jsme celkově v takový * - s takovejma lidma jako jsi ty cesta do Evropy nevede, leda tak na východ ...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.00  11:42

« Re: !!! když mě předjedeš, tak tě zlikviduju !!!

Souhlas s fijo, je to blb. A když blb narazí na blba, je to hukot. Doufám, že se zabijou jen oni dva a ne někdo další.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.00  10:00

kamil*e, ty ses pekny vemeno!

a) kolikpak ridicu felicii asi cte MotorCafe ?

b) pripadas si zrejme jako Zorro mstitel, bojujici za spravedlivou vec. Ale ve skutecnosti jsi UPLNE STEJNY VEMENO jako vsichni, kteri se s tebou snazi zavodit. Pokud mate mindraky, nehojte si je na nevinnych. Pronajmete si treba Brnensky Masarykuv okruh, tam si zazavodte. Silnice na zavodeni nejsou - jsou urceny pro dopravu lidi z mista A do mista B; pokud mozno bezpecne. Coz ty i zminovani ridici porusujete. Sice moc neverim, ze pristoupis na tuto dilozofii, ale zkusit se to musi. Jinak to vypada, ze KAMIL* a OCTAVIE jsou asi dvojcata...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.06.00  09:10

Strilet nekoho, kdo te predjede??? No fuj. Zrejme ve svem osobnim zivote v nicem nevynikas, ale jak sednes do sveho superrychleho vozu od vseho se oprostis. Na tobe by se Freud vyradil.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.00  23:02

Takze vidim,ze to nema smysl Vam tady neco psat.Zrejme se asi nepoucite.Dnes opet asi pet felicii-zavodniku.Zajimave je,ze vetsinou sluzebni vozy,inu z ciziho krev netece.Doted jsem byl slusny a v ramci bezpecnosti jsem Vas nekdy i pustil,ale ted je s tim konec.Dnes na okresce predjedu Feldu a zacaly zavody.Prvne pridal,ze tedy predjede znovu/chudacek,malem z tech zatacek vyletel-gumy piskaly az hruza/.Potom dojedeme do vsi,tak uberu na tech asi 60 a on na plno predjizdi...pres prechod vybehlo dite a tak tak uskocilo tomu silenci.Takze pro priste: kupuju kratkou dvouhlavnovku a budu Vas strilet!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.00  00:00

Tak koukám že jsem píchnul do vosího hnízda!!!Až tolik podrážděnou reakci jsem nečekal.Na rozdíl od kamila* nemám Oktávku,ale Nissana Almeru 1.4 16V a mám pocit že moje auto Vás provokuje ještě víc.Obzvláště majitelé Felície 1.6 se nemůžou smířit s tím že nestačej na "blbou japonskou 1.4ku".A nemluvím jenom o rychlosti hlavně v hodně zatáčkovitých ůsecích se nemáte šanci chytat,víceprvkové zavěšení zadní nápravy"multi link"prostě udělá své.Prostě se smiřte s tím že Felina je auto vyrobené tak aby mělo co nejlepší poměr cena/užitná hodnota a ne pro radost z jízdy!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.00  23:02

« Re: kamil

Milej Kamile, jestliže mi na dálnici předjížděné auto přidá, řeknu si něco o blbech a zařadím se zpátky. Jestli potom zase ubere, je to echt hovado. Jestliže jezdím na dálnici běžně i 190, tj. o 60 víc, nekritizuju nikoho, že jede rychleji na omezení rychlosti. Když je šedesátka někde, kde vidím kilometr dopředu a jde tam jet 120, tak tam taky šedesát nejedu. Nemyslím, že by to bylo horší něž 190 na dálnici.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.00  22:55

Je to presne naopak.Vubec jsem nemel v umyslu se necim chlubit.Jen mam teprve kratce Octavku a vsechny Feldy jako by se zblaznily.Jezdim stale stejne jako se Scorpiem,na dalnici mezi 170 a 190,jen ve meste si vic zamyskuju.Drive jsem nemel zadny problem,honit se chtel jen malokdo.Od te doby co mam Octavku je to neustale.Kdyz vidite Octavku,tak jako kdyz ve Vas pichne..a davate tomu plny knedlik,jen aby to ta Octavka nezkousela.Nevim jestli chcete vyzkouset co mam pod kapotou,nebo Vas to jen sere,ze jezdite o tridu horsim autem??
    Predjizdim Feldu na dalnici,ktera jede konstantne 140 a jakmile me uvidi v zrcatku,tak plyn az na zem,kdyz uz jsem se rozhodl pro predjizdeci manevr,tak taky pridam/kdo ma sportovniho ducha ,tak to pochopi/ a ona to tahne az na hranici svych moznosti.1,3 vetsinou na 160 a 1,6 na 180 km/h.Tunene 1,6 tahnou az do tachometrovych 195km/h.Potom prijde omezovacka 120,90,60 a mila felda se kolem me profici stale stejnou rychlosti,predpis,nepredpis.Cela situace se opakuje.Nechapu to,vzdyt se vystavujete obrovskemu nebezpeci.Jezdil jsem s Feldou dva roky a vim,ze v rychlosti 160 + zacina byt vuz znacne nestabilni.Ja si ve dvoustech zapalim a jen pridrzuju volant,tak prosim nevystavujte se takovemu riziku,jen pro hloupy pocit,ze me dojedete a i ten ve finale zustane nenaplnen.Chapejte,ze uz z principu Vas proste nepustim.Chci podotknout,ze nejde o zadne chlubeni,jak si me zde nekteri jedinci neustale predhazuji.Jen me to proste stve,tak jsem Vam to rekl na plno.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.00  21:39

Jak vidíš my všichni te máme rádi ale počkej až ti jednou ukážu kaďak.
  • 00 Reagovat !

foto

05.06.00  17:35

« Kamil, Machal

Vy dva si myslíte, že když máte nějaké Oktávky, že máte kdoví co? To jste dost na omylu!! A pokud musíte oplatit předjetí každému slabšímu autu, pak dost pochybuji o Vašem zdraví. Na druhou stranu je fakt, že je dost takových, kteří vyloženě provokují k závodění, i když na to nemají. Ale i opačně, je hodně takových jako Vy - oplatit každé předjetí, ať se děje co se děje!! I když na taky kolikrát nemáte!!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.00  16:39

« !!! když mě předjedeš, tak tě zlikviduju !!!

Přesně tak. Pro dva níže uvedené pány bych doporučoval rubriku Kdykoliv, kdekoliv hlavně přes 200 Km/h, aby se seznámili s jejich kamarády. Třeba se brzy sejdou na krchově.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.00  16:04

« Re: Kamile, kamile.

Jo, takovy lidi taky zeru. Ja si jedu v klidu nejakou svou rychlosti, pak dojedu nejakyho kamila* ci jeho pribuzneho a mate videt najednou to rodeo. A to nedej boze pokud ho predjedu a jedu pred nim co to s nima dela. Ach jo.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.00  14:44

« Re: Kamile, kamile.

Souhlasim, je to fakt blb. Mam nejradsi borce, ktery jedou pomalu, ovsem nesmi je predjet neco pod jejich uroven. Pak zacnou predvadet, ze umi slapnout na plyn. To je fakt umeni!!! Koho by napadlo, ze motor 81kW/235Nm jede lip nez ten, co ma 50kW/100Nm? To chce fakt fistrona.
  • 00 Reagovat !

foto

05.06.00  08:27

« Kamile, kamile.

Uz mi s tim chlubenim lezes na nervy. Podle drivejsich prispevku jsem te povazoval za rozumneho, ale kdyz uz si v tematech 20 x stezujes, ze felicie chteji predjet tvojeho cerneho kombika bez chromovych krytek ...
  • 00 Reagovat !

foto

05.06.00  06:40

« Další nedostatky

Opět jsem se po delší době svezl služební Filckou LX (půl roku stará, 510 KW). K výčtu již dříve jmenovaných nedostatků přidávám VELMI mizernou ventilaci (v pátek bylo asi 30 stupňů), kdy jsem teprve při na maximum zapnutém ventilátoru dosáhl nepatrného ofukování. Pak jsem měl ale pocit, že jedu na vysavači. Volant je hrozný - příliš tenký věnec. Co se týče zde vychvalované spolehlivosti - u tak jednoduchých aut jako je Filcka považuji spolehlivost za samozřejmost.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.00  11:39

« Re: To:kamil*

MACHALE KAMILE vy jste volovééééé!!!! Děte si ho honit jinam. Je nám všem jasný, že jste BEST OF BEST, ehmm škoda jen, že *.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.00  01:17

« Re: To:kamil*

Nemám co bych dodal!!!Jedno jim ale musíš nechat,i když na to nemaj ani motor ani podvozek přesto to pořád zkoušej a snaha se počítá.Na mě to taky pořád zkoušej,ale toho bohdá nebude aby mě Felina předjela!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.00  00:00

« Re: To:Pavouk

Mate slusna auta,jen by jste se meli uklidnit a zase si moc o sobe nemyslet.Mam spatnou zkusennost s Vami Feldaky,ze se me stale pokousite nekde predjet,nebo jinak ocurat.Snad kazdy druhy auto ,ktere se me snazi predjet je Felda.Dnes to na me zase zkousel nejaky manik s mladou kocenou.Modra felda 1,6 popsana napisy Rieger tuning a fakt z toho vymackl 190.Mam na Octavce oddelane typove oznaceni,tak mel mozna pocit,ze me predjede.Pamatujte si:Feldu udelam kdykoliv si vzpomenu,tak me nechte v klidu.Zbytecne se vystavujete nebezpeci,nemate na to ani motor,ni podvozek,takze klidek chlapci.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.00  17:20

« Re: To:Pavouk

Ja to nemyslím zle,jenom trošku prudim.Uznávám že je rozhodně rozumnější si za 250 000kč koupit Felinu než nějekýho korejce!Navíc na Felinu není problém sehnat různé spojlery a jiné doplňky.Ja osobně sem pár moc povedených Felin viděl.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…