FELICIA = TOTAL SHIT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Zamek razeni na Fledu, he?
Nazdarek fsichni,
FELICIA=TOTAL * (ale nerad bych o to * co mam prisel)
rad bych se tedy zde odborniku zeptal, jaky je nelepsi(nejvhodnejsi) zamek radici paky na S. Felicia:
MedvedBlok, Construct, DefendLock
Doporucena cena?
Doporuceni montaze v Zapadnich Cechach?
Privitam jakekoliv zkusenosti.
Diky
-
« Re: 1.9 tdi 85kW
Ten motor postupně nahradí 1.9TDI 81kW ve všech modelech!Je to reakce na comon rail,který používají ostatní automobilky.Ale nevím jestli se bude do Oktávek montovat hned po faceliftu nebo až později.Podle mého názoru se faceliftovaný model bude vyrábět už jenom s motorem 85kW. -
« No no no :-)
Zase tu chvili nebyl muj zensky element a uz zase divocite! :-) Jak se mate?
Jinak diky za informace o umyti motoru, trosku jste mi pripomneli ze muj motor neni zrovna zadnej pokojicek, takze asi vyrazim. Dejte mi typ kde dobre myji motor v Praze, nekde kolem Pamovky. Diky! -
« Re: To:kamil*
To jsi me fakt dostal!Jsem rad ze vis o cem byla diskuze...o klimatizaci a ne o strileni nekoho,kdo si Te dovoli predjet)))) Ze by jsi zacal dostavat rozum?Jinak,kdyz fava jsou krapy,nabizi se otazka, kdo koupit auto Tobe?Tatinek? Maminka? Musi byt na Tebe hrdi - maji Bertoneho se srdcem a telem Ramba))))))) -
« Re: Felicia 1.6 - Klima
To Hacker007: Takze pozri sa na [odkaz] tam mas blizsie info aj adresu a telefon. Jedna sa o nizsie spomenutu klimatizaciu Diavia. Ja som tiez nad tym rozmyslal, ale keby som ju v mojej 40kW Felde zapol, tak by to bud zdochlo, alebo by to malo vykon ako kosacka na travu....:-))))) PS.: A preco by mu mala padnut zaruka ???
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!