FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

27.06.00  23:01

« Re: frajeři v oktávkách!!!

..u nás v Mostě to zase tak drahý neni. Nevím ale co to stojí v Brně? P.S. 100kW/260n.m tuším že to bude nějaké HDI ,Peugeot 406?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.00  22:59

to: RSD Tys mi nic agresivního nepsal, nebo jo?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.00  22:56

to: KAMIL Ještě k tomu výkonu. Těch 100kW není zas tak moc. Měl jsem ještě dodat 260Nm, ale to je celkem jedno. Já stejně na silnicích nezávodím (teda když zrovna někoho nestíhám za rozbitý okno, že), ale jak tu kdysi jedna slečna napsala, od toho jsou okruhy. A můžem si zajezdit jak v Brně, tak i v Mostě. V Mostě je to ale dražší. Vidíš, jakej jsem, ještě ti radím a ty na mě takhle...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.00  22:55

aha...sory, ale nějak pozdě mi to naloadovalo....
    o tom motoru mi můžeš napsat na rsd@seznam.cz, asi bych měl zájem.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.00  22:53

hej, hej, hej....kamil* se tu o ničem "agresivním" ani nezmínil, a pokud ti můj příspěvek, ve kterém ti přeju aby ti to dobře dopadlo u pojišťovny připadá nějak agresivní tak sorry. Přečet jsem si to třikrát, a pořád z toho nějak tu agresivitu a ješitnost postrádám....
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.00  22:51

« Re: omluva

to: RSD Dík! Aspoň s tebou se dá bavit. Když už je tu řeč o těch oktávkách, nechtěl byste náhodou někdo do ní motor 1.8 20V? Je z bouračky a má snad něco kolem 30. tisíc najeto.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.00  22:47

NEmilej KAmile! Opět se v tobě projevila ona agresivita. Ty seš prostě ješitnej a chceš bejt všude "první". Hele, nechtěl jsem se tě dotknout proto, že máš oktávku, ale prostě jsi mi utkvěl v paměti, jak bys střílel řidiče ve feldách. Nechci tu starou věc vytahovat, ale já měl včera daleko větší chuť střílet a kdybych mohl, stejně bych to neudělal. Nejsem prostě takovej.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.00  22:43

zavádějící byl právě ten pojem Frajeři v Oktávkách, protože bohužel nejseš jediný, kdo tohle napsal, i když jsi to myslel dle tvého vysvětlení asi jinak. Mne nepřipadá toiž jezdit s Octavií jako buhví co, a osobně pokukuji po autě vyšší třídy, ale štvou mne právě ti lidé viz. můj předešlý příspěvek. Každopádně ti přeju, ať ti to s tím sklem dobře dopadne, protože nejen lidi jsou svině ale i pojišťovny :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.00  22:36

to:RSD Nechtěl jsem tím proboha říct, že jsou takoví všichni, to jsem ostatně psal několikrát. Jen jsem chtěl naznačit, že jich je teď víc, ale něco podobnýho jste tu řešili s feldama. Je to jasný, jezdí jich na silnicích nejvíc, no a s oktávkama to bude podobný. A když to chceš slyšet, nejsou takoví jen oktávkaři, ale zrovna i ti v těch BMW a Mercedesech atd. To asi proto, že na to maj a můžou si dovolit i něco zaplatit. A auta za to určitě nemůžou. Já sám mám oktávku rád a je mi sama o sobě sympatická. Má jí i můj tchán a není takovej, jak jsem psal. Jde prostě o lidi. A kdyby sis pořádně přečetl můj titulek, zněl "frajeři v oktávkách", nebylo to nic proti značce. A jestliže za za nějakýho frajírka nepovažujete, nebylo to ani na vás. Napsal jsem tam SPZ, to je konkrétní případ...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.00  22:24

...lidi jsou svině ale bohužel auta za to nemůžou. Stejný svině můžeš potkat v BMW, Fiatu a třeba i v Trabantu, tak nevím proč ti lezou krkem zrovna řidiči Octavií? Není to podvědomá nevraživost řidičů, jezdící nížší třídou k řidičům vozidel vyšší třídy? Proč si nestěžují na řidiče Octavií třeba řidiči Volva, BMW, Audi ...ale povětšinou řidiči Felicií, Favoritů a tp.?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.00  22:20

No už jsem myslel, že tu nejsou slušný lidi. Hele, dík za radu, taky mě to samozřejmě napadlo, ale to, co mi řekli, jsem snad ještě neslyšel. Nehledě na to, že to nejdřív musím konzultovat s policií a tam mi teda poradili. To bych tu nerad rozváděl, ale v podstatě mi řekli, že by u toho sepsání musela být přítomna druhá strana. Sice ho prý můžou obsílkou upozornit, ale jestliže s tím nebude souhlasit a jako že nebude, nemůžou prej nic dělat. Bohužel jsem s tím včera strávil celý odpoledne a výsledek nulovej. Jinak jsem rád, že jsou v týhle rubrice lidi, co se "bavěj" celkem v pohodě a nereagujou hned agresivně. A jak jsem psal, nesjou všichni v oktávkách takoví ho..., takže to neber osobně. A jestli se KAMIL změnil, jedině líp a jsem tomu věru rád.
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.00  22:10

« omluva

Jo, ještě abych uvedl můj minulý příspěvek na pravou míru: Psal jsem to sem k vám do rubriky proto, že velmi rád sleduji vaše diskuse ohledně feld a oktávek. Někdy je u toho vážně zábava. A jestli jsem někoho mimoděk urazil, omlovám se, jen jsem se chtěl podělit. (moje přezdívka nijak neoznačuje druh auta, co mám) BROUK
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.00  22:09

Hele brouku, ja jsem taky frajer v oktavce. Myslis, ze je to nejaka vada ? Ja myslim, ze ne. Kamil*ovi jsem sveho casu taky neco napsal, a jak to tak vypada, tak se nad tim zamyslel a trosku treba i zmenil. Takze i pro tebe: zkus se zamyslet nad timhle postupem:

zapamatoval sis znacku - co zajit do pojistovny a nahlasit to jako skodnou udalost ? Ja jsem s tim nemel nejmensi problem, a dostal jsem za rozbite celni sklo pojistnou castku vyplacenu :-) Neni to lepsi nez se ve meste s nejakym deb...m honit 140 a riskovat mnohem vetsi skodu ? Takhle bych to resil ja. No a kdybys nahodou mel tu smulu a dostal kamenem ode mne, tak bych ti to klidne podepsal - policajty netreba volat a moje pritomnost na pojistovne taky netreba ...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.00  22:05

Brouku gratuluji,zcela si obratil vyznam toho co jsem zde kdysi psal.Coz je pro tobe podobne tipky typicke.
    Tvoje prihoda je sice dojemna,ale nevidim v ni zadnou souvislost s Octavkami.
    Jinak mezi nami se svymi 100 Kw se muzes jit tak akorat v.s..t
    Kamil
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.00  21:57

« frajeři v oktávkách!!!

Tak jsem si tu pánové přečetl pár vašich příspěvků, zejména pak jakéhosi individua, který si říká KAMIL! Já nemám ani feldu ani fáčko, ale včera jsem se též přesvědčil o agresivitě a bezohlednosti oktávkařů. Nebyl jedinej, ale až včera mě jeden tak nas..., že jsem to sem prostě musel napsat. Jen tak si jedu po Evropský a přede mnou černá Octavia kombi TDi spz AKK 89-16. Nejel ani moc rychle, ale přesto od něj odlít kámen a rovnou mně do tři měsíce starýho okna. Moje první reakce byla, že jsem na něj začal blikat, to abychom si to jaksi vyříkali. Ten dement si asi myslel, že s ním snad chci závodit, nebo co a hnal to, co to šlo. Bohužel jsem musel za ním, takže jsme jeli 140km/h!!! No není to blb, když mezi autama na tak frekventovaný ulici jede tolik? Samozřejmě si i sám vytýkám, že jsem za ním tak rychle jel taky, ale co jinýho mi zbývalo, než to risknout, abych ho vůbec dohnal. No a pak jsme se blížili k semaforům a na nich červená. Jak jsem se zaradoval, když jsem jí viděl. Jenže tomu dementovi to ani nevadilo a klidně si jí projel. Naštěstí odbočoval vpravo, takže se celkem nic nestalo. Naštěstí mě padla oranž, takže jsem ho u přejezdu ve Veleslavíně chytil. Taky mu to tak říkám a co byste řekli? Asi to co ON. Ať si to s tím oknem vykládám někomu jinýmu! A hrabačka přes přejezd... Ke všemu tu škůdku měl služební... Pánové, neříkám, že jsou všichni, kdož jezdí v oktávkách takoví "závodníci" a bezohlední řidiči, ale je jich na silnici čím dál víc. Doufám, že ho někde na osamělý silnici potkám a pak mu to se svýma 100kW napráskám... Dávejte si bacha na takový blbce, je jich fakt čím dál víc. Mimochodem se s nima pak ani nedomluvíte.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.00  20:59

« Re: To:kamil*

Nebojte se.Ja Vas bedlive sleduji.Jen diskuse o nareci ve me nevyvolava zadnou reakci.
    Jinak samozrejme ten zavod plati,ale pokud vim,tak hlavni prvek v nem,tedy Octavian se zatim nevyadril.Podle me to stejne nema cenu,hned po vyjeti se mu ztratime a v Hradisti na neho budeme jeste hodinu cekat
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.00  08:52

Nemeli jet nahodou UH-Brno s Octavianem a Autokomplexem ?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.00  08:21

A hele, kamil se nejak odmlcel))) ze by ho predjela nejaka Felda nebo nedej boze Favo a on spachal harakiri???????
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.00  20:55

« Re: Přidám severočeské nářečí... :o)

Esli ste v žumpě, že vám chytaj vrata lišku, tak to raději hoďte k nějakýmu chábrovi do špricboxu, ať vám na to prskne novej kabát. Jinak až budou padat sněhuláci tak má panáček pop...... :o)
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 26.06.00  18:59

« Nezrozumiteľný príspevok

Ta aby sce šicke znali, ja mam dzvere mojej Felicie v poradku. A barz še z teho cešim už dva roky. Akurat mi je kus ceplo. Preklad pre ostatných: žiadne dvere mi nehrdzavejú a Felku mám už 2 roky. Mám z toho veľkú radosť. Chýba mi klima.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…