FELICIA = TOTAL SHIT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

25.08.00  11:04

« Re: precizne a kvalitne ?

To mas fakt dobry. Ale co je nam po tom ?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.00  10:44

Ja osobně mám Golfa II 1.3 a mám ho už s pětistupnovou převodovkou i třícestným katalyzátorem a je to stříkačka z roku 1987
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.00  09:14

« Re: e-mail do Škody Auto a.s.

To není trik, to je Škoda. No dost srandy, s tím víčkem se to projevovalo už u Favorita, a to tak, že při zapnutém topení se ztrácela voda z chladícího systému a to dost. Jenže Škoda na to zvysoka ...
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.00  12:19

« Re: e-mail do Škody Auto a.s.

Jasne, bud tvrdy.
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.00  11:13

« e-mail do Škody Auto a.s.

Na svém autě Š Felicia se mi vyskytl následující problém, a to je vytékání chladící kapaliny přes víčko vyrovnávací nádržky. Byl jsem s tím servisu v Olomouci (Fromer a Jaromiš) a tam mi řekli, že je to konstrukční vada kterou má většina aut s tímto typem nádržky, a že to lze odstranit vložením plastového kroužku do hrdla nádržky za cenu 45,-Kč.Proti této ceně jsem se ohradil, ale bylo mi řečeno, že si mám ztěžovat jinde, tak píši Vám. Myslíte si, že je Váš přístup k tomuto problému je seriózní když chcete takovou cenu, za součástku, halířové hodnoty a navíc je to konstrukční vada? Kdyby Váš přístup byl seriózní, tak by jste tento plastový kroužek dávali zadarmo všem majitelům Felicií, třeba při ročních prohlídkách. Na tento dopis bych prosil Vaše vyjádření, jak se k tomuto problému stavíte. Tento dopis zveřejním v diskusním fóru na serveru AUTO.CZ.
    Předem děkuji za vyjádření a za pružnější řešení obdobných problémů. Věřte, že takto značka Škoda na pověsti, již tak diskutované jenom ztrácí.
  • 00 Reagovat !

foto

16.08.00  13:28

« Bionafa

Panove, nemáte někdo zkuąenosti s dieslem ve Feldě a Bionaftou?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.08.00  22:02

« Re: Rozvody.....

U mýho známýho na 1500,-
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.00  08:56

A na aku cenu taka vymena priblizne pride ???
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.00  17:08

Zadny strachy, ja mam najeto skoro 194 tisic bez vymeny. Prej to neni dobre, priste je necham vymenit, ale jak je videt, nic se nedeje.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.00  12:49

to poznáš až začnou řachtat a potor má zpomalenou reakci na přidání plynu. Já si myslím, že tak 50-80 tis. km, dle způsobu jízdy.
  • 00 Reagovat !

foto

07.08.00  09:15

« Rozvody.....

Nevie niekto, po kolkych kilometroch sa menia rozvody na 1.3 Felicii ??? Vdaka za odpoved.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.00  10:52

« Re: Zatekani do felicie

Jestli mas antenu ve predu tak by to taky mohlo tect po kabelu...kamarad to mel u Opela ....
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.00  20:40

nene, ja reagoval na puvodni prispevek "precizne a kvalitne" bez Re. A v nem byl myslen pocitac ve smyslu "ridici jednotka motoru".
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.00  18:20

V těchto příspěvcích byl, podle mne, počítačem myšlený palubní počítač. Počítače jako takové mají přece všechny stříkačky. A to byly až na vyjímky, jak už bylo uvedeno, skoro všechny Golfy II.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.00  12:42

Omlouvam se za pozdni reakci (byl jsem na dovolene), ale neda mi to. Shodou okolnosti mam 3 roky Golfa II Syncro(r.v.86). Tohle auto ma motor VW 1.8 typ GX. Motor se montoval do aut od r.v. 85 do r.v. 91 (tzn. skoro celou dobu, po kterou se vyrabel Golf II). Ma jak vicebodove vstrikovani, tak "pocitac" a taky rizeny kat. Kdyz se mrknu do "servisni prirucky", takrka vsechny Golfy II mely benzinove motory 1.8 (asi 13 typu), z nich pouhe 3 byly bez "pocitace". Kubatur benzin 1.6 a 1.3 bylo velmi malo. Ale i ty mely vetsinou "pocitac" (tedy lepe receno el. rizene vstrikovani) a tricestny kat. No a ctyrrychlostni prevodovku mely snad jen 1.3
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.00  08:10

« Re: vrzy vrzy

Nase firma si jako prvni auto poridila karburatoroveho Favorita r.v. 93 a ten byl naprosto perfektni. Zadne vrzani, nic. Jen hluk venkovniho proudeni vzduchu. Byl to taky duvod, proc jsem si jako sve auto tehdy vybral Formana z exportu. Ten Favorit byl tichoucky prvnich 70 000 km, pak jak se koupily Felicie byl drancovan, ale plasty nikdy nevrzaly. Nekolikrat jsem si toho Favorita pujcil domu, rozebiral oblozeni, abych zjistil proc nevrze a muj Forman jo. Neprisel jsem na to. Musi to byt pouzitym materialem.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 14.07.00  23:10

Ja musím zaklepať na drevo, ale moja Felicia je zatiaľ veľmi disciplínovaná. Nič v interiéri nerezonuje. Čo sa o rovnako starom Golfe povedať nedá. Rezonujú pravé zadné dvere, niečo ako keby v strede prístrojovky a samozrejme aj panel pomerne drahého autorádia Kenwood.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.00  14:18

mfilip: hehe to znám :-) ale už sem se s tím smířil...holt to není Audi :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.00  14:08

Ja radim jak zbesily, kdyz mi neco vrze. A prece jsem si koupil Fiata, i kdyz vzdy psali o vrzajicim interieru, ale musim zaklepat, je to O.K. Obcasne zavrzani na dlazebnich kostkach sve Brave promijim. Na Formanu jsem mel kvuli vrzani rozebrane snad uplne vse, palubku, kufr, strechovici, sloupky, ... Moc to stejne nepomohlo. Nejvic mne vytocila jedna vec. Vzdy se tesim, kdyz mne ceka nejaka dlouha cesta treba Liberec (450 km), nebo Brno (250 ),... . A vzdy a to si nedelam srandu, mi den nebo 2 dny predem zacalo neco pekelne povrzavat. K neuvereni jak mi to vzdy pokazilo zazitek z jizdy. Ackoliv jsem klidas, mel jsem chut vzit sekyru a rozmlatit to zku.vene auto.
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.00  13:07

« vrzy vrzy

mfilip: čus, taky sem maniak co mu nesmí v autě nic vrzat a klepat...vlastně byl...půjčim Ti někdy snížený 205GTI a projedeš se s ní po kostkách, souhlas? :-) chtěl bych vidět Tvůj výraz ve tváři :-)))))))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…