FELICIA = TOTAL SHIT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Re: Hagusy na kratkou Felicii
Ahoj ROOOME. Hlavne si hagusy nemontuj sam. Ja jsem s nima spokojenej. Mam je od Neumanna (www.neumannr.cz) a jsem s nima spokojenej. Cena byla (hagusy kratke 2500,--, montaz 400,--, pricnik uzamykatelny 1500,--).Navic mi je tenkrat namontovali na pockani. Samozrejme, ze diry vytmelej. Oproti skodovackejm servisum jsou o poznani levni. Tak jen smele do toho!!! -
"-- skrytý --" 21.09.00 12:35
« Skoda Felicia - Telecom - zluta barva
Mam dotaz, nevite jake cislo odstinu je barva na Feliciich (a nejenom na nich), ktere jezdi u Telecomu? Vlastne vsechny auta jsou zluty, tak bych potreboval cislo toho odstinu te barvy. Kdo vi, tak at mi napovi. Dik. -
« Re: Hagusy na kratkou F
1. nic mi do toho neni, ale kratke hagusy se mi nelibi. 2. myslim, ze ani nepotrebujes sundavat calouneni, na montaz jsou specialni sroubky. Montaz je pouze z vrchu, ne zevnitr. Urcite nebude skodit diry namazat vazelinou. Nezapomen si po montazi opatrne setrit piliny ze strechy, jinak tam budes mit spoustu rezavych bodu. Pred 4 roky jsem dal za montaz 400 Kc ( Forman - dlouhe lyziny ). -
« Re: presun dalnicni znamky
Vezmi si takovy ten ulamovaci nuz (ostry). Vytahni z nej samotny brit a tim pak opatrne znamku odrizni. (Jako bys mel ostrou spachtli). Musi se postupovat velmi pomalu a po cele sirce znamky zaraz. Pak ji nalep kam je libo. Postup je mozne opakovat nekolikrat, ale pokazde znamka mene lepi. Poprve to neni vubec zadny problem. Mimochodem. Ve vetsine servisu to umi. Delaji to automaticky pri vymene skla. Kdo by chodil na postu ze ? Tam se da jit az kdyz se to nepovede. -
« presun dalnicni znamky
Ahoj vsem. Nemate prosim nekdo grif, jak premistit dalnicni znamku o trochu niz na skle. Nalepil jsem ji moc vysoko a ted nemuzu prilepit stinitko na vrch skla. Pokud se nejaky takovy D.Copperfield najde, diky mu predem.
(Co treba prelepit izolepou, nahrat fenem a presunout, nebo dojit na postu se stvrzenkou a zadat vymenu, nebo nejezdit, az v prosinci na novou?) -
« Re: Palubovka z Feldy do Facka
mam Favo 09/92 s karburatorom...takze asi nic co? No uvidim musim to poskusat, ale vsak prinajhorsom po urcitej uprave by tam mala pasovat cela Favacka pristrojka (budiky)... len ci tam palubovku montovat montovat ako celok lebo Favoritacku treba aj tak rozmontovat a z tej prvej casti /(co su rozvody vzduchu idu srouby do motoroveho priestoru kde je to cele na matice uchytene..problem vidim v tom, ze na Felde su dake 2 srouby hore a 4 dole, kym na 09/92 Facku som nasiel iba tie dva horne udrziavacie srouby...hmm -
Preco by mali Feldacke spinace pracovat inak ????
Na svetla su pouzite tak isto dva ako vo Favorite a tak isto ostatne spinace. Nahon tachometra nieje problem prerobit a s meranim rychlosti by tak isto nemal byt problem, pretoze prevodovka je ta ista (teda aspon ustrojenstvo v prevodovke na nahon tachometra). Akurat vecsi problem vidim v otackomere, ten je zapojeni na 9-pin vstrekovacej jednotky, ale pokial mas Favorit so vstrekovanim Bosch (to boli tusim tie posledne) tak ti to bude tak isto pasovat. Ale podla mna by to nebol problem prerobit. Raz som to pri poruche otackomera meral a su tam klasicke impulzy, ako keby od inducky, akurat s nissim napetim. -
vdaka, ... hmm ... to som pochopil aj ja ze to tak treba spravit, len by ma zujimalo ci to uz niekto robil a pripadne poradi akym problemom sa vyhnut...skratka nieco podrobnejsie..ono predsa len tie Feldacke vypinace pracuju trochu inak ako obycajny spinac vo Facku..Co budiky?? Neviete niekdo poskytnut blizsie detaily? co kam zapojit a pod..??? vdaka -
« Palubovka z Feldy do Facka
Nazdarek ludia aj ked viem ze je to trochu od temy, ale ak viete poradte...Chcem do Facka 09/92...namontovat palubovku z Feldy...problemom je zapojenie elektriky..spinace a budiky v pristrojovke... Mate niekdo s tym skusenosti? poradteeeeeee.... luky02@yahoo.com -
Diamant 18.09.00 21:31
« Re: Přepínač
S tým prepínačom je to ľahké. Vymontuj ho a rozober. Potom stačí už len trochu sa s ním pohrať. Rýchlo pochopíš, ktorý kontakt treba trochu prihnúť a funguje ako nový. Aj ja som si kedysi kúpil nový a potom som nadával, aký som blbec (mohol som ušetriť). Dodnes mám ten starý doma. A to som na Favorit už aj zabudol a teraz uvažujem o výmene Felicie za Fabiu. -
« Přepínač
Jeden dotázek tak trošku mimo mísu. Mám auto pro chlapy (FOR MAN), a asi před půl rokem jsem začal při blikání vpravo 'zdravit' lidi dálkovkama. Prostě vadnej přepínač, měl na to nárok, asi šest let starej. Tak jsem koupil novej, nechal zamontovat, no a on, potvora, vydržel toho půl roku. Teď už zase blikám dálkovkama, a je to dost nepříjemné, zvlášť na dálnici, ale i ve městě a vůbec. Lidi koukaj, jestli někde měří, nebo jestli mě náhodou neznaj ... přitom jsem si při manipulaci s ním dával fakt pozor a auto nikomu nepůjčuju. Nemáte na to někdo nějakou fintu, abych každýho půl roku nemusel kupovat novej přepínač (mimochodem dost drahej) ? -
« Re: Opravdu normální - sporadicka zavada
Ja mam take zkusenost. Kdyz mi delali chiptuning na me 1.3MPi r.v.98, zjistili: "Motor OK, sporadicka zavada lambda sondy". Rekli, ze to nic neni. Zavadu vymazali a pry pokud mi to nekdy ukaze znovu, tak ze mam upozornit ze uz se zavada kdysi projevila. Udajne sporadicka zavada je takova, ktera kdysi byla a ve chvili mereni uz neni. Nejcasteji udajne spatny kontakt. Auto jezdilo pred testem i po testu naprosto normalne.
dochází k němu z důvodu konzervace dutin. Výtékání
je výraznější v letních dnech při vysokých teplotách. Zabránit se tomu nijak nedá je to přirozená věc. Odstraňuje se z nárazníku poměrně pracně, při použití technického benzinu to jde
oněco lépe.